- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
imkan meselesi arkadaşım kim istemezki..arkadaş henüz bir evi yok ve kasmak istemiyorum diyor,bizde başını sokacağın kadarını al diyoruz[/QUOTE
Valla biz çok borçlar ödedik.Tatilimizi de yaptık geçen ay.. Zaten insan yoğun çalışıyor 1 yılda 15 gün izin yapacak hafta sonları çıksa çıksa 500 km uzağa gider..
Kira stres. Mesela kiradayiz şuan, acaba ev alana kadar kac ev tasimak zorunda kalacagiz?
Sonra, kendi evinize cikinca vereceginiz kredi miktari aylik olarak kira verme miktarina yakin. Evler de pahali biliyorsunuz. Kiraya verene kadar kendi evinizi odersiniz.
Ben de bir iş bulurum da evimizi aliriz insallah
canım giriş kat güzel bir daire bakın,çok gençsin dahaKrediyle kira miktarı birbirine asla yakın değil
en az 3 katı ödemem gerekiyor krediyi
Valla biz çok borçlar ödedik.Tatilimizi de yaptık geçen ay.. Zaten insan yoğun çalışıyor 1 yılda 15 gün izin yapacak hafta sonları çıksa çıksa 500 km eder..
tabii plan program dahilinde her şey olur..planlı olmakta fayda var..arkadaşımada tavsiyem planlı programlı olması,inanın şu anda 20 li yaşlarımdaki kadar enerjik değilim..
Ne demeye calıstıgınızı anlayamadım. Yani hem kredi ödenir hem tatil de yapılır mı demek istiyorsunuz.
canım giriş kat güzel bir daire bakın,çok gençsin daha
Kiralar da artik 800 900 tl civarinda ya ondan dedim. Tabi cok genellenemez, pesinat varsa alinacak ev cok pahali degilse kredi de bin kusur tutuyor. Ama birikmis yoksa alacagin ev yuksek rakamlardaysa dediginiz gibi olur.Krediyle kira miktarı birbirine asla yakın değil
en az 3 katı ödemem gerekiyor krediyi
ben işin faiz kısmındayım biraziyi de para biriktirmeye kalksan o ev 5 sene sonra 100 bine alamayacaksın..Aynı şey yani.
aman dublex bizim ev allaha şükürler olsun,elinde süpürge üst kata çık aşağı in oradaki banyoda çamaiır makinesi, balkon aşağıda zor arkadaşım ben düz tavsiye ederimbenim eşimde dubleks daire diye diye başımın etini yiyor.. ama annem de borç ödeme gez toz diyor.. bilemiyorum
aynen oyle ucuz tatil yerleri de var kafanızda paris barcelona yoksa tabi. senede 15 gün izin hakkınız var yada 20 her neyse. Hafta sonları da uzak yerlere gidemeyeceğinize göre.
kim mağdur değilkiSuan peşinatımız cok fazla yok bu sekilde krediye girmeye calıssak aylık ödememiz cok oluyor. 1-2 sene peşinat biriktireyim desem ev fiyatları benim biriktireceğimi sollayarak ucuyor. Mağdurum da mağdurum
Kiralar da artik 800 900 tl civarinda ya ondan dedim. Tabi cok genellenemez, pesinat varsa alinacak ev cok pahali degilse kredi de bin kusur tutuyor. Ama birikmis yoksa alacagin ev yuksek rakamlardaysa dediginiz gibi olur.
ben işin faiz kısmındayım biraz
Tatile gittiğimizde min 2000 3000 lira gidiyor sadece 1 hafta için. Sizin maddi durumunuzu bilemem tabi ama hem kredi hem tatil zorluyor malesef
aman dublex bizim ev allaha şükürler olsun,elinde süpürge üst kata çık aşağı in oradaki banyoda çamaiır makinesi, balkon aşağıda zor arkadaşım ben düz tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?