- 10 Ocak 2022
- 3.005
- 5.944
- 108
Merhaba prosedürü anlatabilir misiniz? Hangi bankadan oluyor. Bizim de 7 mayıs öncesi döviz hesabımız var değerlendirmek isterim.7 mayis oncesi acilmis doviz hesabimiz var ona istinaden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba prosedürü anlatabilir misiniz? Hangi bankadan oluyor. Bizim de 7 mayıs öncesi döviz hesabımız var değerlendirmek isterim.7 mayis oncesi acilmis doviz hesabimiz var ona istinaden
Umarım bu ev sizin paranızla alınıp kv üzerine yapılmamıştır. Eğer öylese asıl sorun bu, yeni eviniz de kp üzerine yapılır.Bizim uzerimize degil kayinvalidemin uzerine
Devlet bankalarindaMerhaba prosedürü anlatabilir misiniz? Hangi bankadan oluyor. Bizim de 7 mayıs öncesi döviz hesabımız var değerlendirmek isterim.
Hyr kendileri almislarUmarım bu ev sizin paranızla alınıp kv üzerine yapılmamıştır. Eğer öylese asıl sorun bu, yeni eviniz de kp üzerine yapılır.
Baş harfi B ile mi başlıyorHep söylüyorum burda bana kızıyorlar genelde, evden yatırım olmaz. Evler çok pahalı kira geliri verdiğiniz paraya oranla çok düşük. Aynı parayla farklı yatırım yapıp kira gelirinin en az 2 katı gelir elde etmeniz mümkün. Yatırım ne diye sormayın tavsiye vermem bu konuda. Milyon farklı seçenek var.
Yok hayır, spesifik bişeyden bahsetmedim ben. Yatırım yapacak çok karlı şeyler var, ev bunlardan biri değil.Baş harfi B ile mi başlıyor![]()
Anladım , tercih meselesi tabi ama bende kendi evim varsa ikinci evi mantıklı görmüyorumYok hayır, spesifik bişeyden bahsetmedim ben. Yatırım yapacak çok karlı şeyler var, ev bunlardan biri değil.
n tozun yurt dışına gidin anı biriktirin bence, bir eviniz olduğu için söylüyorum bunu. Ailem bana bir ev bırakacak ama onun yerine keşke o ev parasıyla süper anılar bıraksalardı hem kendilerine hem banaHanimlar farkli görüslere ihtiyacim var bankada doviz ve gram olarak 600000 tl miz var istanbulda degiliz ic anadolu diyim kendi oturdugumuz ev var sukur fakat yatirim amacli bu zamanda kredi cekip ev alinir mi 0.99 ya da 0.89 a kredi cikiyor kredi cikmaz diyecekler icin yani bi 600 falan ceksek diyorum kiraciyla ugrasmak beni dusunduruyor bankaci olanlar varsa ozellikle fikirlere talibim tesekkurler