Ev almak istiyorum ama korkuyorum da

Ben de kamudayim
Ama elimdeki nakit çok az.10-15bin çıkar en fazla.
Ben de ev almak istiyorum ama çevreme göre cok ütopik bişey bu kadar az nakitle

Bu arada kiradayım tekim.faturavs her şey bende.

Sizce 150-200bin bi ev alma girişimim nasıl fikir?Çok zorlar mı?Bir de kredi faizleri düşecek mı yükselir mi?
Cevaplarsanız cook sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim
Canım zaten emlakçı tapu vs elindeki nakit kadar olur.peşinatı bulabilirsen tabiki yapatsın iki kredi cekersen zorlar mı bir bak istersen

Canım zaten emlakçı tapu vs elindeki nakit kadar olur.peşinatı bulabilirsen tabiki yapatsın iki kredi cekersen zorlar mı bir bak istersen

Yanı kit kanaat gecinirsem olur
Ama sosyal hayat alışveriş gezme tozma vs hep kismam lazim

Oturulmayacak ev için yatırım amaçlı ev almak bence şu devirde doğru değil.Konut kredisi düştü evet ama yine de faiziyle birlikte çekilen miktarın çok üstünde geri ödeme oluyor.Yani 1+1den alacağınız kiralar giderlerinizi karşılamaz,astarı yüzünü geçebilir.Eğer yüklü miktarda birikmisiniz varsa,normalde kira öder gibi cüzi miktarda kredi ödeyecekseniz ve evde oturacak olsaydınız alın derdim.Karar sizin tabi,hayırlısı olsun

ailenle yasiyorsan evi alip kiraya verip kirasiyla krediyi destekleye bilirsiniz kamudaymissiniz isiniz daimi sonucta
risk almadan elini tasin altina sokmadan hic bir sey olmuyor
bekarken calistim yedim gezdim inan cok pismanim sunun icin pismanim 2 bardak cay eksik icseymisimde geriye 3 kurus atsaymisim
bak burda bir suru konu aciliyor evlenip bosanip gidecek yeri olmayanlar anasi babasi tarafindan kovulup ortada kalanlar
gencken heybeni doldur arkadasim
Bence de ev her zaman ise yarar para ucup gider.

Ev fiyatları şişti gitti alacaksan bu krizde en güzeli altın almaktır,hiçbirzaman değerini kaybetmez.

Back
X