- Konu Sahibi kaderiminoyunu
canım bizim aldığımız ev 140bin civarıydı o yüzden peşinatı falan sizinkinden çok fazla etti,fakat şunları söyleyebilirim 5bin masraf+komisyon verdik zaten onu kafadan yaz kredi çekeceğin zaman tam 5bin olmasada, sen 80bin civarı bir ev düşündüğün için söylüyorum 3bin gibi bir para bankanın çıkardığı masraf artı komisyona gider, ben öğrenciydim fakat burslu okudugum için zararım değil faydam dokundu aslında:) bu sene bitirip çalışmaya başlicam inş o zaman daha rahat öderiz, birde eve taşınırken giden masraflarda küçük küçük birikiyor, taşınma, varsa tadilat, büyük eşyaları geçtim minicik eşyalar bile sorun oluyor alırken çünkü elindekini peşinata ve taksitlere veriyorsun bence yaza kadar biraz daha biriktirseniz çok şey farkeder, ben o anlamda 2 senede evin ihtiyaclarını ancak tamamladım, terlikti çamaşır sepetiydi kilimdi derken o kadar çok ihtiyaç çıkıyorki sorma :) bence yaza kadar biriktirir alırsınız evi canını sıkma zaten bu kış ayında eve taşınmak mantıklı değil düşünsene faturaları mı ödeyeceksiniz taksitlerinizimi? en güzeli yazın taşınmak olur.
tatlı ben zaten hemen şimdi alıp çıkalım demiomki bu gerçekten imkansız bu yaz alsak yaz sonuna doğru evi düzsek diom
zaten tam takır düzmesemdeolur onlarda zamanla artık benim görümcemin sadece bii odası dolu bideyatak odası diğer 2 odası bomboş zamanla alırız dio...bende öle düşünüodum