ev almanın en kolay yolu nedir kızlar

canım bizim aldığımız ev 140bin civarıydı o yüzden peşinatı falan sizinkinden çok fazla etti,fakat şunları söyleyebilirim 5bin masraf+komisyon verdik zaten onu kafadan yaz kredi çekeceğin zaman tam 5bin olmasada, sen 80bin civarı bir ev düşündüğün için söylüyorum 3bin gibi bir para bankanın çıkardığı masraf artı komisyona gider, ben öğrenciydim fakat burslu okudugum için zararım değil faydam dokundu aslında:) bu sene bitirip çalışmaya başlicam inş o zaman daha rahat öderiz, birde eve taşınırken giden masraflarda küçük küçük birikiyor, taşınma, varsa tadilat, büyük eşyaları geçtim minicik eşyalar bile sorun oluyor alırken çünkü elindekini peşinata ve taksitlere veriyorsun bence yaza kadar biraz daha biriktirseniz çok şey farkeder, ben o anlamda 2 senede evin ihtiyaclarını ancak tamamladım, terlikti çamaşır sepetiydi kilimdi derken o kadar çok ihtiyaç çıkıyorki sorma :) bence yaza kadar biriktirir alırsınız evi canını sıkma zaten bu kış ayında eve taşınmak mantıklı değil düşünsene faturaları mı ödeyeceksiniz taksitlerinizimi? en güzeli yazın taşınmak olur.

tatlı ben zaten hemen şimdi alıp çıkalım demiomki bu gerçekten imkansız bu yaz alsak yaz sonuna doğru evi düzsek diom
zaten tam takır düzmesemdeolur onlarda zamanla artık benim görümcemin sadece bii odası dolu bideyatak odası diğer 2 odası bomboş zamanla alırız dio...bende öle düşünüodum

ben zaten eşimin "bana kredi vermezler" demesine inanmıyorum yada acaba bilmiyorummu diye size danışmak istedim ama gördüğüm kadarıyla veriliyor..yeterki başvursun..bikaç ayönce neler diodu ipotek gösteririm verirler diodu şimdi birinden duymuş da maaşı azmılda vermezlermiş...
herşeyin ayrı olmasını canımdan çok istiyorum ama eşimi bu şekilde söleyerek kandırmaya çalışıyorum birden çekilelim o evden diyemiyorum işte malesefçok düşkünde bukadar düşkün olduğunu bilseydim zaten evlenmeden bi düşünürdüm iş arıyorum işte kara kara

zaten inanmıyorum ki vermezler demesine o yüzden bu konuyu açtım..bu tarz şeylerden hiç haberim olmadığı için de size sorayım dedim...10 bin olayını en yüksek ihtiamlle yazdım yoksa vermeselerde alırız ben razıyım en azından ama eşim biraz güzel ev istio ben ona zeminkat bile teklif ettim

ben 23 e gircem pazartesi
eşim 25 e gircek ..tamam yaşımız ev almak için küçük ama bilmiorum bişeleryapmak hayatımı kurtarmak istiyorum
ondan bundan fikir almak konusunda çok haklısınız..nezaman ailelere dedim biz kredi çekip ev alcaz yazın diye nolduysa eşim caydı..kimsenin haberi yokken süperdi ikimiz anlaşmıştık birden bnu yapıcaktık çıkacaktık karşılarına biz ev alıyoruz dicektik para da istemicektik ama kiraya vericektik evi 1 sene en fazla 2 sene durucaktı kirada biz topalana kadar...sora biz geçcektik bende evim var die mutlu olucaktım.amaşimdi hayalerim hayal oldu eşimi vazgeçirdiler
bundan sonra aslaaaa eşimle aldığım kararı kimseye anlatmam

Evet inanma, isterse alabilir
Bankalar için hava hoş sonuçta, ödeyemezsen evine el koyuyorlar
Eşinde çok komik, ayrı çıktı da lüksü kaldı evin.. Seni oyalıyo gibi geldi bana ?
Yok kredi vermezler yok zemin istemem lüks daire olsun
Nersen bu yoğurdun bolluğu ? Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz hem..

Yaşla alakası yok
Bende 25 yaşındayım, borç harç aldık bi ev Allah herkes gibi bize de sağ salim ödemeyi nasip etsin.. Size de inşallah..
Kimisi de borcu göze alamaz 50 sinde bile ev alamaz mesela

Biraz maddi gelir biraz cesarete bakıyo bu iş..

bi konuda bizimde 4 aydır bebeğimiz olmuyor demişsin
her yerde bende hamile olmak istiyorum inş hastalanmam demişsin

bu ne peki 4 aylık evlisin daha evliliğin oturmamamış ne bu acele
hayır zaten baştan bi hata yapmışsın aynı eve çıkmışsın

kocan ayrı eve yanaşmıyor
sen yana yakıla iş başvurusunda bulunacağına
iş aramaktan ayakların kopacağına

oturmuş bebek planı yapıyorsun
hiç kızmıyorum eşine
eşin haklı benimde eşim bu şekilde her şeye evet derse bende acımam hiç kusura bakma

çok kızdım yaa
biz de kalkmış ev için akıl vermeye çalışıyoruz

hiç kızmıyorum eşine
eşin haklı benimde eşim bu şekilde her şeye evet derse bende acımam hiç kusura bakma

çok kızdım yaa

Hadi ya :26:
Evet bende dünden beridir fikir veriyorum ev konusunda
Ama ya ne istediğini bilmiyo ya da herşeyi bir arada istiyo
Ben anlamadım

Ben ayrı olduğum halde pat diye çocuk düşünemiyorum, paşa paşa kredi ödüyorum ve olmayan bebeğimin geleceğini düşünüyorum
Problemlerini çözmeden çocuk yaparsa daha bi eli mahkum olur, o çocukta suyla büyümüyo yani

Ben işe girsem,o olsa bu olsa diye düşünmekten vazgeçmenizi öneririm.

Bu konuda aynı evlenelimde beraber otururuz konusuna dönecek.

Hayatınızda bir şeye odaklanıp o olana kadar tutturuyorsunuz.

Odaklanmanız gereken şey ev almak değil,ev almak için uygun şartları oluşturmak.

İş buldunuz mu?

İş bulmak o kadar kolaymı?

Eşinizin sizi heryerde çalıştırmayacağını eski konunuzda yazmıştınız.

Demekki istediğiniz şartlarda iş bulmak o kadar kolay değil.

Önce çalışmaya başlayın.

80 milyara ev aldınız diyelim,bunun tapu masrafı var,kombisi var,hadi eşyanızın bir kısmını babanız aldı ve eksik eşyalarla ev dizdiniz.

Nereye kadar kayınvalidede yiyip içeceksiniz,10 sene kredi ödeyeceksiniz,10 sene ordamı yiyeceksiniz?

Elinizde kalan parayla evin diğer eksiklerini tamamlayamayacağınıza göre,onun içindemi kredinin bitmesini bekleyeceksiniz?

Farazi düşünceler üzerine plan yapılmaz ki... Loto bana çıksa şöyle yaparım demekle
aynı şey bu. Ev sahibi olmak için yapılacaklar bellidir aslında.

Önce gelir durumu ile eve ayırılacak bütçe arasındaki denge sınanır. Eğer tek kişinin
geliri hem aylık kredi taksitlerini hem de hane giderlerini karşılayamayacaksa diğer
kişi de mutlaka iş bulmalıdır. Bu en önemli adım, çünkü evin ve hane içi huzurun
akıbeti buna bağlıdır. Türkiye gibi ekonomik dengesi sürekli değişen ülkelerde garantici
davranmak gerektiğine inanıyorum ben ki Amerika gibi sözde ekonomik istikrarı olan
bir ülkede bile mortgage nedeniyle bir sürü aile kriz yaşadı.

Her iki kişi de düzenli gelir sahibi olunca peşinat, masraflar ve ek masraflar için bir süre
para biriktirmek ve sonra kredi çekmek en makuludur bence.

Umarım herkes bir gün dileğine kavuşur.

gectıgımız mayıs ayında kayınvalıdemle altlı ustlu olan evımden kaçarcasına tasındık.artık okadar mutsuzdumkı yaayrılacaktım ya tasınacaktım derken
eşim ıkna oldu..
dugunden kalan altınlarımı sattıgımızda 21 bın ettı
eşimin aılesı yardımetmedıgı gbı cıkarken son faturalarınızı odemeyı unutmayın dedıler..
zemın kat tek odalı evlere razıydım yeterkı onları gormıyım dedım daha sonra 80 bıne ev bulduk
bankadan 60 bın cekebıldık
yanı 81bın ıle yola cıktık
ne benım ne eşimin aılesı destek cıkmadı
ve bende eşimde ışten cıkarılmıştık
tekrar iş buldugumuz tarıh 15 hazıran
bizimev aldıgımız tarıh 19 hazıran
tapu masrafı 1250 tl ıdı
1250 tl emlakcıya verıldı
1300 naklıye bedelı
doalgazı suyu elktrıgı ustumuze almamız 400 tl yı falan bulmuştu
yanı demek ıostedıgım ev aldıgn paranın dısında bı suru masraf var en az temız bı 5bın daha olmalı..
zor zamanında kımse yanında olmuyor ınsanın.bazıları duşselerde gulsek dıye beklıyor ınan..
allah yardımcın olsun.
eger sabredersen rabbım mukafatını gosterıyor.
buarada soylemeden gecemıycem
kayın valıdemler evımı gormeye geldıklerınde eli boş gelıp bırde aaaa banyonuza nıye dusakabın koydurmadınızzzzzzzzzzz dedı :))
yorumu sız yapın

kızlar biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum bu evde yaşadığım her sıkıntıya nasıl çare bulmalıyım size danışmak için üye oldum çünkü çok büyükbi çaresizlik ve çıkmaz içindeyim...lütfen bu konularda konu açınca kimse beni yadırgamasın öncelikle bunu belirteyim çünkügerçekten çıkmazdayım eşim beni anlamıo biliosunuz...birtek siz varsınız...güzel akıllarınızla bana yol gösterirseniz belki eşinin ailesiyle yaşayıpta sıkıntı çeken birini kurtarmaya vesile olursunuzki ben burda derman bulacağıma inanıyorum rabbimden sonra...eşime biranönce ev aldırma peşine düştüm..kiraya asla çıkmıyor .....şimdi ben diyorum ki 23 bin altınlar var...50 bin eşimçekse ki eşime o krediyi verirlermi bilmiyorum bunu da size soruyorum...eşim vermezler diyor birara verirler ipotek ettirince diyodu şimdi kredi çekmekten vazgeçti ailelerin verdiği gazla para biriktirmeye karar verdi...neyse 50 bin çekse 73 bin falan oluyor 10 da aileler yardım etse 83 milyara bulunduğumuz şehirde süper lüks daireler var burda evler ucuz...eşim 1100 alıyor bende girsem bir 600 -700 lük işe girsem olmadı 500 e 400 e de razıyım ...eşimin aldığı maaşla 650 falan kredi ödesek kalıyo eşimden 450 ...600 de ben alıyorum desek 1050 tl bize kalıyor .....kikendimizi toparlayana kadar kaynanamlarla yeme içme bir olur yatmaya gideriz bitekk böylece masrafları en aza indirmiş oluruz...ayağımızıda yorganımıza göre uzatsak bütçeye göre yaşasaksöyleyin bana geçim olmazmı ...çocukda yapmasak toparlayana kadar...benimde psikolojim düzelse....sizce mantıklı değilmi benim düşüncem bu ama eşime anlatamıyorum....bana kredi vermezlerdiyor ...birara aynen bu dediğimi yapacaktı karar almıştık aileler duydu ve vazgeçirdiler onu lanet olsun ki..lütfen bişeyler deyin akıl akıldan üstündür.....ben kurtulma yolları arıyorum...düzenimi kurmak istiyorum....psikolojikmen çöktüm beden olarak da ayrıca ..hergören noldu sana yaa diyor....lütfen biakıl

Bunlar senin düşüncelerin mi yoksa esinle birliktemi düşündünüz eğer esin de kabul ediyorsa neden olmasın

maaşa göre kredi veriyolarmış heralde ondan vermezler dio cnm 50...alacağımız evi ipotek edersek veriyolarmış heralde öle duyduk...

Arkadaşım inşallah hakkınızda hayırlısı olur en kısa zamanda ev sahibi olursunuz 50 degil canım 20 binde çekseniz 10 binde çekseniz 5 binde çekseniz alacagınız ev banka tarafından ipotek edilir kredi oldugu için kredi çekeceginiz için ipotek yapılır deprem sigortası zorunlu zaten onada bir miktar para gider birde çekecegiz kredinin hayat sigortası var eger kredi çekerseniz onuda yaptırın yaptıran var yaptırmayan var kredi hayat sigortasını rabbim göstermesin krediyi çeken kişiye birşey olursa ölüm gibi durumlarda kredi hayat sigortalı oldugu için borçlar sigorta tarafından ödeniyor ve ödenen taksitler aileye geri veriliyor eger hayat sigortası olmazsa Allah korusun eve banka el bile koyar.Tapuyada 5 binlira gidebilir.

Son düzenleme:
kızlar biliyosunuz eşimin ailesiyle yaşıyorum bu evde yaşadığım her sıkıntıya nasıl çare bulmalıyım size danışmak için üye oldum çünkü çok büyükbi çaresizlik ve çıkmaz içindeyim...lütfen bu konularda konu açınca kimse beni yadırgamasın öncelikle bunu belirteyim çünkügerçekten çıkmazdayım eşim beni anlamıo biliosunuz...birtek siz varsınız...güzel akıllarınızla bana yol gösterirseniz belki eşinin ailesiyle yaşayıpta sıkıntı çeken birini kurtarmaya vesile olursunuzki ben burda derman bulacağıma inanıyorum rabbimden sonra...eşime biranönce ev aldırma peşine düştüm..kiraya asla çıkmıyor .....şimdi ben diyorum ki 23 bin altınlar var...50 bin eşimçekse ki eşime o krediyi verirlermi bilmiyorum bunu da size soruyorum...eşim vermezler diyor birara verirler ipotek ettirince diyodu şimdi kredi çekmekten vazgeçti ailelerin verdiği gazla para biriktirmeye karar verdi...neyse 50 bin çekse 73 bin falan oluyor 10 da aileler yardım etse 83 milyara bulunduğumuz şehirde süper lüks daireler var burda evler ucuz...eşim 1100 alıyor bende girsem bir 600 -700 lük işe girsem olmadı 500 e 400 e de razıyım ...eşimin aldığı maaşla 650 falan kredi ödesek kalıyo eşimden 450 ...600 de ben alıyorum desek 1050 tl bize kalıyor .....kikendimizi toparlayana kadar kaynanamlarla yeme içme bir olur yatmaya gideriz bitekk böylece masrafları en aza indirmiş oluruz...ayağımızıda yorganımıza göre uzatsak bütçeye göre yaşasaksöyleyin bana geçim olmazmı ...çocukda yapmasak toparlayana kadar...benimde psikolojim düzelse....sizce mantıklı değilmi benim düşüncem bu ama eşime anlatamıyorum....bana kredi vermezlerdiyor ...birara aynen bu dediğimi yapacaktı karar almıştık aileler duydu ve vazgeçirdiler onu lanet olsun ki..lütfen bişeyler deyin akıl akıldan üstündür.....ben kurtulma yolları arıyorum...düzenimi kurmak istiyorum....psikolojikmen çöktüm beden olarak da ayrıca ..hergören noldu sana yaa diyor....lütfen biakıl

ddm mortgage VAR CANIM OARYLA Bİ GÖRÜŞ DERİM %100 KREDİ VERİYOLAR FAKAT 2 EV İPOTEK ALIYOR ONA GÖRE ÇOK DİKKATLİ ÖDEMENİZ GERİKİYO BİZ YAPAMADIK GELİR BELGEMİZ EKSİK OLDUĞU İÇİN İNŞ SİZE YARDIM OLUR

hiç kızmıyorum eşine

çok kızdım yaa

bebek konusunda evet istiyorum ama napıcamıda bilmiyorum kafam karmakarışık
istiyorum çünkü kadınsal rahatsızlığım var bekarkende çok uğraştım doktorlarda oyüzden ya olmassa düşüncesiyle yaşarken kendimi bebek özlemi içinde buluyorum..çünkü olmaması daha kötü çünkü çokk istiyorum bunu kelimelerle anlatamam anca benim gibi olanlar anlar...ama biyandanda istemiyorum o dediğiniz sorunları yaşamaktan korkuyorum ..kafam karışık...çok karışık....napıcamı bilmiyorum
iş arama konusunda eşim gönderiyormu arkadaşım konuşuyosun...
hapsetti beni eve anlamıyorsunuz
ben sana iş bakıyorum demesi bile benim için mucize
birde akıl veren arkadaşlarıma çok dua ediyorum allah herkezden razı olsun
siz bilirsiniz

Ben işe girsem,o olsa bu olsa diye düşünmekten vazgeçmenizi öneririm.

Bu konuda aynı evlenelimde beraber otururuz konusuna dönecek.

Hayatınızda bir şeye odaklanıp o olana kadar tutturuyorsunuz.

Odaklanmanız gereken şey ev almak değil,ev almak için uygun şartları oluşturmak.

İş buldunuz mu?

İş bulmak o kadar kolaymı?

Eşinizin sizi heryerde çalıştırmayacağını eski konunuzda yazmıştınız.

Demekki istediğiniz şartlarda iş bulmak o kadar kolay değil.

Önce çalışmaya başlayın.

80 milyara ev aldınız diyelim,bunun tapu masrafı var,kombisi var,hadi eşyanızın bir kısmını babanız aldı ve eksik eşyalarla ev dizdiniz.

Nereye kadar kayınvalidede yiyip içeceksiniz,10 sene kredi ödeyeceksiniz,10 sene ordamı yiyeceksiniz?

Elinizde kalan parayla evin diğer eksiklerini tamamlayamayacağınıza göre,onun içindemi kredinin bitmesini bekleyeceksiniz?

sadece bir iki seneline elimiz düzelene kadar yeme içme bir olur diedüşünüodum zaten eşimin maaşına hersene zamn gelior ..birde eşimaöf okuyor bu sene 3 de ..okulu bitirince staj görüp kendi bürosunu açıcak en fazla 5 sene ...

bebek konusunda evet istiyorum ama napıcamıda bilmiyorum kafam karmakarışık
istiyorum çünkü kadınsal rahatsızlığım var bekarkende çok uğraştım doktorlarda oyüzden ya olmassa düşüncesiyle yaşarken kendimi bebek özlemi içinde buluyorum..çünkü olmaması daha kötü çünkü çokk istiyorum bunu kelimelerle anlatamam anca benim gibi olanlar anlar...ama biyandanda istemiyorum o dediğiniz sorunları yaşamaktan korkuyorum ..kafam karışık...çok karışık....napıcamı bilmiyorum
iş arama konusunda eşim gönderiyormu arkadaşım konuşuyosun...
hapsetti beni eve anlamıyorsunuz
ben sana iş bakıyorum demesi bile benim için mucize
birde akıl veren arkadaşlarıma çok dua ediyorum allah herkezden razı olsun
siz bilirsiniz

Eşin zaten dediğim dedik, halden,laftan anlamıyor.
Evet demişsin aynı evde yaşamak ölüm diyorsun.
Eşim ikna olmuyor her işe de izin vermiyor diyorsun.
Mutsuzluğunun karşılığında bebekle teşekkür etceksin
eşine heralde:26:
Burada bu kadar kişi doğan çocuğuna biz bakmıycaz.
O evde yaşayıp kahır çeken de biz değiliz ama
senin için kafa yorup yazıyorsak kendimizi düşündüğümüzden
değildir değil mi?

Maddi durumunuz belli,eşinin kazancı belli.
Ama senin ne istediğin gerçekten belli değil
Kusura bakma canım.

Bir kere çocuğun olsa işe girmeni hiç istemez eşin.
Artı bebeğin bakımına da karışır kv,kp.
Tüm çilelerine bir de bu eklenir.
Bebek için harcamalar yaparsanız kenara kuruş da
koyamazsınız.
Ayrı evi 10 yıl unutursun sonra gelir burda konular açarsın yine
ama cevaplar belli şimdiden
Bu hayatı sen istedin..
Lütfen azıcık duygularınla değil mantığınla hareket etmeyi öğren artık.
Gençliğine yazık edeceksin,kendi aklınla:ssz:

Evet inanma, isterse alabilir
Bankalar için hava hoş sonuçta, ödeyemezsen evine el koyuyorlar
Eşinde çok komik, ayrı çıktı da lüksü kaldı evin.. Seni oyalıyo gibi geldi bana ?
Yok kredi vermezler yok zemin istemem lüks daire olsun
Nersen bu yoğurdun bolluğu ? Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz hem..

Yaşla alakası yok
Bende 25 yaşındayım, borç harç aldık bi ev Allah herkes gibi bize de sağ salim ödemeyi nasip etsin.. Size de inşallah..
Kimisi de borcu göze alamaz 50 sinde bile ev alamaz mesela

Biraz maddi gelir biraz cesarete bakıyo bu iş..
bende öle diyorum eşşeğe binmeden ata binilmez sen napıyon diyorum sus diyor:(

Hadi ya :26:
Evet bende dünden beridir fikir veriyorum ev konusunda
Ama ya ne istediğini bilmiyo ya da herşeyi bir arada istiyo
Ben anlamadım

Ben ayrı olduğum halde pat diye çocuk düşünemiyorum, paşa paşa kredi ödüyorum ve olmayan bebeğimin geleceğini düşünüyorum
Problemlerini çözmeden çocuk yaparsa daha bi eli mahkum olur, o çocukta suyla büyümüyo yani

çocuk konusunda kafam karışık sadece ama istediğim ağır basıyor seebini yazdım ya olmassa korkusu var kadınsal hastalığım vr..
gectıgımız mayıs ayında kayınvalıdemle altlı ustlu olan evımden kaçarcasına tasındık.artık okadar mutsuzdumkı yaayrılacaktım ya tasınacaktım derken
eşim ıkna oldu..
dugunden kalan altınlarımı sattıgımızda 21 bın ettı
eşimin aılesı yardımetmedıgı gbı cıkarken son faturalarınızı odemeyı unutmayın dedıler..
zemın kat tek odalı evlere razıydım yeterkı onları gormıyım dedım daha sonra 80 bıne ev bulduk
bankadan 60 bın cekebıldık
yanı 81bın ıle yola cıktık
ne benım ne eşimin aılesı destek cıkmadı
ve bende eşimde ışten cıkarılmıştık
tekrar iş buldugumuz tarıh 15 hazıran
bizimev aldıgımız tarıh 19 hazıran
tapu masrafı 1250 tl ıdı
1250 tl emlakcıya verıldı
1300 naklıye bedelı
doalgazı suyu elktrıgı ustumuze almamız 400 tl yı falan bulmuştu
yanı demek ıostedıgım ev aldıgn paranın dısında bı suru masraf var en az temız bı 5bın daha olmalı..
zor zamanında kımse yanında olmuyor ınsanın.bazıları duşselerde gulsek dıye beklıyor ınan..
allah yardımcın olsun.
eger sabredersen rabbım mukafatını gosterıyor.
buarada soylemeden gecemıycem
kayın valıdemler evımı gormeye geldıklerınde eli boş gelıp bırde aaaa banyonuza nıye dusakabın koydurmadınızzzzzzzzzzz dedı :))
yorumu sız yapın
canım yaaa aynı benim yapmak istediğimi yapmışsınız..sen çalışıomusun eşinin maaşı nedir? zorlanıomusunuz öderken tapu masraflarını nasıl karşıladınız peki varmıydı ayriyetten paranıza..ben zaten onlardan gelecek paradan medet ummuyorum sadece bir ihtimalle yazdım..vermeselerde olur yani...kayınvalidenler konusunda haklısın cnm kimseye muhtaç etmesin allahım
Bunlar senin düşüncelerin mi yoksa esinle birliktemi düşündünüz eğer esin de kabul ediyorsa neden olmasın
benim düşüncelerim eşimi ikna etmeye çalışıyorum bu düüşüncelerimle
Arkadaşım inşallah hakkınızda hayırlısı olur en kısa zamanda ev sahibi olursunuz 50 degil canım 20 binde çekseniz 10 binde çekseniz 5 binde çekseniz alacagınız ev banka tarafından ipotek edilir kredi oldugu için kredi çekeceginiz için ipotek yapılır deprem sigortası zorunlu zaten onada bir miktar para gider birde çekecegiz kredinin hayat sigortası var eger kredi çekerseniz onuda yaptırın yaptıran var yaptırmayan var kredi hayat sigortasını rabbim göstermesin krediyi çeken kişiye birşey olursa ölüm gibi durumlarda kredi hayat sigortalı oldugu için borçlar sigorta tarafından ödeniyor ve ödenen taksitler aileye geri veriliyor eger hayat sigortası olmazsa Allah korusun eve banka el bile koyar.Tapuyada 5 binlira gidebilir.
anladım canım teşekkürler
ddm mortgage VAR CANIM OARYLA Bİ GÖRÜŞ DERİM %100 KREDİ VERİYOLAR FAKAT 2 EV İPOTEK ALIYOR ONA GÖRE ÇOK DİKKATLİ ÖDEMENİZ GERİKİYO BİZ YAPAMADIK GELİR BELGEMİZ EKSİK OLDUĞU İÇİN İNŞ SİZE YARDIM OLUR

bunu eşimesölemeliyim hemen gelirniz neydi ki

değildir değil mi?

Kusura bakma canım.

koyamazsınız.
Bu hayatı sen istedin..

ama ya uğraştırırsa çok
ya gelmesse bebeğim
kadınsal sorunumdan dolayı tutunamıyor bana ya hiç anne olamazzam:(:(

ama ya uğraştırırsa çok
ya gelmesse bebeğim
kadınsal sorunumdan dolayı tutunamıyor bana ya hiç anne olamazzam:(:(

Endişeni anlıyorum..
Ama Allah'tan hayırlısını iste canım.
İnan bebek mutsuz bir evliliği daha da mutsuz eder.
Mutluluğun için evini ayırmadan bebek olayına girme.
Dua et inşallah vakti geldiğinde anne de olursun.
Ama sizin önce birbirinize iyi birer eş olmanız gerek..:ssz:

değildir değil mi?

Kusura bakma canım.

koyamazsınız.
Bu hayatı sen istedin..

sonuna kadar katılıyorum aynı şeyleri yazmak istemiyorum

seni eve hapseden kocanı kv kp evine mecbur bırakan kocanı bebeyle taçlandır ki

ama bebekte geldi şimdi malum borçlarımız çoğaldı ne olacak ömür billah bu evde otursak laflarına hazırla kendini

sana ahh vahh tühh tühh çok üzüldüm ne biçim koca diyen arkadaşlara minnetlerini sun

böyle devam edersen çünkü seninle beraber vahlayacak arkadaşlarına ihtiyacın olacak

üzgünüm aynı şeyi söylüyorum sen kendi değerini bilmezsen kimse bilmez

kocanın yerinde olsam inan bende böyle davranırım kocana kızma o yüzden

Endişeni anlıyorum..
Ama Allah'tan hayırlısını iste canım.
İnan bebek mutsuz bir evliliği daha da mutsuz eder.
Mutluluğun için evini ayırmadan bebek olayına girme.
Dua et inşallah vakti geldiğinde anne de olursun.
Ama sizin önce birbirinize iyi birer eş olmanız gerek..:ssz:

hepiniz okadar haklısınız ki anlatamam
ama o bebek özlemi beni mahfetti sürekli doktorlar tedaviler
dün arkadaşımın yanına gittim 7 aylık hamile okdarr kötü oldumki gözlerim doldu kaçırdım gözlerimi
hele elini karnına koyupta
"kuzuuuu hadi kalk yavrumm sabahtan beri uyuyon " dedi ben boşaldım orda
noldu kaderiminoyunu dedi duygulandım o lafına dedim
işte böle bi istek bendeki
mamasına bezine arada illaki yardım ederlerdi die düşündüm sonuçta torun yaaa düşman değilki :(:(
kafam karışık

mamasına bezine arada illaki yardım ederlerdi die düşündüm sonuçta torun yaaa düşman değilki :(:(
kafam karışık

neden sürekli birilerine muhtaç yaşıyorsunuz arkadaşım
torunları diye öbür boyu size bakmak zorunda değil

inan açtığın konularda kp değil mi arabayı vermeli
babam ev alınca mobilyalarımı almalı

torun olunca masraflarını karşılamalı
ne zaman ayaklarınızın üstünde duracaksınız

onlara Allah korusun bişey olunca ne olacak
karı koca kaç yaşındasınız başkalarının cebinden geçinmeyi kafanızdan atın artık

Son düzenleme:
neden sürekli birilerine muhtaç yaşıyorsunuz arkadaşım
torunları diye öbür boyu size bakmak zorunda değil

inan açtığın konularda kp değil mi arabayı vermeli
babam ev alınca mobilyalarımı almalı

torun olunca masraflarını karşılamalı
ne zaman ayaklarınızın üstünde duracaksınız

onlara Allah korusun bişey olunca ne olacak
karı koca kaç yaşındasınız başkalarının cebinden geçinmeyi kafanızdan atın artık

peki neden bu minnetsizlik
eşimin babası benim babam evlatlarına yardım etmeyecekmi ki ben bunları olumlu düşünmeye çalıştığım için yazıyorum
asla etmek zorundalar demiyorum
ama benim yazdıklarımda hayatın bi gerçeği doğru söleyen dokuz köyden kovulur
eşimin babası bebeğime bez aldığında hayır koy onu cebine demicem yaa saol allah razı olsun dicem
ben ayaklarımın üstünde duruyorum mu dicem adama
elbetteki yardım ederler onlara güvenerek yola çıkmıyorum kesinlikle

Back
X