- Konu Sahibi _sekerpare_
arkadaşlar iyi akşamlar...yapı olarak herşeyi ince eleyip sık dokuyan bir insanım.yıllarda geçse eşim emeklide olsa bir ev parasını denkleştirmemiz mümkün görünmüyor.size açıkça yazacağım eşim memur ve 2700 alıyor .ben aslında hiç istememe rağmen sanırım kredi çekmek zorundayız.ben 15 yıla yakındır aynı yerde oturuyorum .fakat oturduğumuz semtten almamız şu an imkansız görünüyo.ev almayı düşündüğümüz semt şehir merkezine biraz uzak ve ortalama bir yer .yani çalışan insanlarda var memurlar filan ..fakat semtin sosyal yapısı şu an oturduğumuz yere göre biraz daha aşağı seviyede fakat sürekli gelişiyor çehresi değişiyor diyebilirim.ben alışma noktasında çok korkuyorum bunalıma girersem yüzüm yumuşak ,ilişkileri ayarlayamazsam filan diye.oğlum 6.sınıfa gidiyor onunda çevresi değişecek.iki eltim bir görümcem ve kayınvaldem bu semtte oturuyor bana bir zararları yok bir sorunumuzda yok ama onlara yakınlaşmak da beni korkutuyo.kafam allak bullak..şu da varki armudun sapı üzümün çöpü diye diye bu zamana kadar hiçbişi sahibi olamadık eşim ilk kez sıcak baktı ikna oldu bu fırsatı kaçırmak istemiyorum .90 -95 metre kare ve çok süper yapılı evler 2-5 yıl arası 90 -110 bin arası ve biz ayda en fazla bin lira ödeyebilirizuzun oldu ama bakıp geçmeyin.Lütfen fikrinizi söyleyin. sürekli bunu düşünüyorum nisan gibi almayı düşünüyoruz mevcut borçlarımızı temizleyince...