Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Ya muhakkak küçümsememissinizdir ,baban da dogruyu söylemiş zaten yakisani yapmis bir kiz babasi olarak ama senin acindan da mi sorun olmadi çünkü biraz farkli bir hayata adım atmissin bence evlenince. Maddi olarak yani.
Evet..
O beni çok seviyor dedim, okuldan arkadaşlarım bile derdi X ile evlen,senin kıymetini çok iyi bilir,üzerine titrer diye.. Bana bu davranışlarının binde biri yoktu, ben de dedim ki birlikte yaparız bir şeyleri diye düşündüm ve sorun etmedim..
Ama şimdi pişmanım..

Ooo şeker, o yeşilçam delikanlilari sahiden kalmadi galiba. Benim bitanesi var,arkadasim, 2 sene önce evlendi. Kızın babasınin yaptigi evde oturuyorlardi neymis babalarina kira oduyorlarmis. Kizin babasi zaten inşaatçı. Sonra babasi bunlara baska bir ev aldi. Kız oğlana motor aldı. Oglana isyeri kurdular. 😂😂😂 e tabi yaziyor sosyal medyaya hayatimin en guzel yillarini yaşatan biricik karım diye . Onlarin isi de zor konu sahibinin kocasindan farkli olarak,tam bir icguveysinden hallice. Sonlarini bende merak ediyorum bide utanmadan diyo ki oğlan ofiste bunaliyorum yaa duvarlar üstüme geliyor😀😁😀😁😀😁😀
:DDoğrudur kuzu,ama işte dediğime geliyor,adam ev mev vermeyecek,başlarının çaresine bakacaklar,nefesine güvenen zurnacıbaşı:D
O yeşilçam delikanlısı da ben oluyorum o zaman:)),çünki yakın çevrede dediğin gibi bir örnek yaşamıştık,böyle bir şeye meydan vermemek için gerektiği gibi davrandım Damat yemeğe çıkmak için kpden para istiyordu yüzü kızarmadan:olamaz:
"Adam olma"bilinci körelmemeli,bu tiplerden de uzak durmalı.
Konu sahibinin eşini anlıyorum ama geç kaldı,o baştan olacaktı...

Aynen öyle diyor..
Evet abla beni bu evde oturtuyonuz diye bir laf ta etti..
Ben de dedim annem babam beni düşündüğü İçin ,senin oturmana çok mu meraklılar sanıyorsun dedim..
Kendini fasülye gibi nimetten sanıyor galiba.. babam çağırdı onu öyle devam ettik ya, benim hiçbir değerim yok şimdi .. kolaydan ulaştı çünkü bana.. hiçbir mücadele etmeden,hiçbir çaba sarf etmeden..
Burnu kaf dağında.. geçen bana dedi,ben o kağıdı imzaladım verdim dedi..
İşte o zaman dedim tühhh diye..
Böyle işte.. akşam konuşacağım , söyleyeceğim içimden geçenleri.. kafma o kadar karışık ki .. o kadar mutsuzum ki..
Dünya battı altında kaldım sanki..
Önceki konularınızıda biliyorum. Hep adım atan taraf siz olduğunuz için en sonda babanız atmıştı beyfendi havalarda. Boşanma işini blöf olarak görüyo. Nasılsa onu bırakamazsınız havalarında gibi.
Ev konusuna gelirsek bende istemezdim ne alaka yani kardeşinin üstüne olacak. Kendinden başkasına güvenmiceksin bu hayatta. 30-40 daha fazla ödesin sizin evde dururken kira verdim diye saysın kendi üstüne olsun en azından.
Özgüvenimi kaybettim diyosunuz. Böyle düşünmeyin. Beni düşünmeyen kaybetme korkusu olmayan adam için gençliğimi harcıyamam. Seninle konuşmuyo mu yokmuşsun gibi mi davranıyo aynısını sende yapacaksın. Git kuaföre saçını boyat kestir fön çektir bi değişiklik yap. Muhattap olma ama onunla kendisi gelecek sana bunda bi haller var diye. Çok gençsin bu günlerinin kıymetini bil.

Önceki konularınızıda biliyorum. Hep adım atan taraf siz olduğunuz için en sonda babanız atmıştı beyfendi havalarda. Boşanma işini blöf olarak görüyo. Nasılsa onu bırakamazsınız havalarında gibi.
Ev konusuna gelirsek bende istemezdim ne alaka yani kardeşinin üstüne olacak. Kendinden başkasına güvenmiceksin bu hayatta. 30-40 daha fazla ödesin sizin evde dururken kira verdim diye saysın kendi üstüne olsun en azından.
Özgüvenimi kaybettim diyosunuz. Böyle düşünmeyin. Beni düşünmeyen kaybetme korkusu olmayan adam için gençliğimi harcıyamam. Seninle konuşmuyo mu yokmuşsun gibi mi davranıyo aynısını sende yapacaksın. Git kuaföre saçını boyat kestir fön çektir bi değişiklik yap. Muhattap olma ama onunla kendisi gelecek sana bunda bi haller var diye. Çok gençsin bu günlerinin kıymetini bil.
Ben yarın davayı açıyorum boşanıyoruz :)

Hakkınızda hayırlısı olsun. Ama yine sizi suçlayacak buna ben bile eminim.
Aynen..
Konuştuğumuzda bu evi neden istemiyorsun dediğinde ben “ dünyanın binbir türlü hali var, ilerde boşanma gibi bir şey olursa benim hiçbir hakkım olamayacak o evde “ dedim bana. “ oo hanım efendinin fikri boşanmakmış” . 10 yıl sonra boşanan şimdi boşansın dedi.. ben de benim isteyeceğimi nerden biliyorsun belki sen isteyeceksin boşanmak dedim, Kur an ın üzerine el bastı ben istemem diye..
Orda bile senin yüzünden oluyor sen istedin de boşanıyoruz demek istedi.. vebalini benim üstüme yıktı..
Ama sabahında yine istemiyorum rızam yok deyince bana “ elinde imzalı kağıt var gir ver o zaman” demişti.. kendi dediğini unutup benim dediğimi hatırlar o ..

Şimdi,sağolun varolun demez bunu bir kere eleyelim.
Burada görmüyormuyuz,"kv ev verdi oturuyoruz,çocuğuma da bakıyor,ama evime gelmesini istemiyorum",ev verdi diyenlere,"verdiyse oğluna verdi benle ne alaka,benden teşekkür bekliyor adeta,ne münasebet" diyen kadınları.
Minnet en ağır yüktür.
Böyle bir yardımın minneti de büyüktür,ben olsam bir göz odada yaşar,babamın evi de olsa hele yeni evliyken ve "biz bir aileyiz"bilinci oluşmamışken oturmayı tercih etmezdim.
Ev aileye uzak olsa hadi neyse,aile apartmanında biz kadınlar da oturmak istemiyoruz bu bir gerçek...
Öyle zaten
Kimseye yaranılmıyor
Bu yüzden ailelere fazladan eviniz varsa kiracıyı getirtip oturun kendi oğlunuza Kızınıza ev vermeyin diyorum

:KK70:Doğrudur kuzu,ama işte dediğime geliyor,adam ev mev vermeyecek,başlarının çaresine bakacaklar,nefesine güvenen zurnacıbaşı:KK70:
O yeşilçam delikanlısı da ben oluyorum o zaman:)),çünki yakın çevrede dediğin gibi bir örnek yaşamıştık,böyle bir şeye meydan vermemek için gerektiği gibi davrandım Damat yemeğe çıkmak için kpden para istiyordu yüzü kızarmadan:olamaz:
Bence geç kaldığından değil zamanında işine geldiğinden kabul etmiş aynı evi
Konu sahibinin kocası Allah tırnağını uzatmasın denilen tiplerden
Daha kadının ailesinin yanında oturuyor bu kadar yapmış biraz daha fazla kazansa kendi ailesinin yanında otursa neler yapardı

Boşa dememişler kadının iyisi yoklukta adamın iyisi varlıkta diye

:KK70:Doğrudur kuzu,ama işte dediğime geliyor,adam ev mev vermeyecek,başlarının çaresine bakacaklar,nefesine güvenen zurnacıbaşı:KK70:
Hahahahahahahhaha aman Allah'ım kayinbaba dan para istemek mi? Yok yok biz sahiden omurgaliyiz :) kizlarimiz cok uyanık olmalı ask mask hikayeee karar verirken dikkat etmeliler.

Back
X