ev arkadaşı/dengeyi korumak

itsmemelody

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
93
112
8
29
selam arkadaşlar, benim küçük de olsa ev arkadaşımla bir derdim var. konu şu, yurtdışında yüksek lisans yapıyorum ve aynı evde bu arkadaşla (18 yaş, erkek, amerikalı) aynı evde kalıyoruz, bizimle beraber üç kişi daha var. bu kişi, x diyeceğim, italyan bir kız ve ben üçümüz nispeten daha iyi anlaşıyoruz. ilk aylar aramız çok iyiydi bu x kişisiyle, geziyorduk dertleşiyorduk vs. ikimiz de bu ülkede yabancı olduğumuzdan. ancak maalesef daha sonraları bana karşı ilgisi olduğunu fark ettim, gece diğer arkadaşlarla çıktığımızda yakınlaşmaya çalışmasından, sürekli iltifat etmesinden vs. durumu çaktım. davranışlarımda değişiklik olmadı ama yanlış anlamaması için daha dikkatli oldum çünkü ilişkim şekillenmeye başlamıştı başkasıyla ve yaş farkından dolayı da imkansız zaten. benim ilişkim ciddileştikçe maalesef x'le ilişkimiz toksikleşti. sürekli laf sokar oldu, başkasıyla dedikodumu yaptığını öğrendim. yüzüne de vurdum bunu ama kabul etmedi. iyice soğudum, ne kadar ilk başlarda birbirimize çok destek olsak da. şu an evde huzursuzluk çıkmasın diye sert tepki koymak istemiyorum, bir de diğer kızla daha yakın oldular ve dışlanıyor hissediyorum, sırf onun yüzünden kendimi herkese kapatmak istemiyorum. bugün çok yersiz bir şaka yaptı benimle alakalı herkesin içinde, aşırı sinirimi bozdu. açıkçası amacını çözemiyorum artık, kendisine karşı her zaman kibar oldum. hoşlantısı nefrete mi dönüştü anlam veremiyorum. ne yapmalıyım bu noktada, tamamen umursamamalı mıyım aynı evin içerisinde yoksa oturup konuşmalı mıyım? gerçi ikinci seçeneğe pek yakın değilim, saçma sapan yerlere çekilebilir konu. objektif yorumlarınıza ihtiyacım var.

akışına bırakın ilgilenmeyin yarattığı durumlarla. Diğer kızla da ortalama bi samimiyette durun o size adım atarsa yakınlaşın, zorlamayın hiçbir şeyi. Bi kaç haftaya herkes sıkılır bu durumdan unuturlar zaten
haklısınız ya, neden kafama taktım bilmiyorum tatlı bir grup olmuştuk onun dağılmasına üzülüyorum sanırım..

Bu yüzden karşı cinsle yurtdışında da olsa ev arkadaşlığına karşıyım, etkileniyorlar ister istemez olursa ne ala olmazsa toksik.

Ben olsam başka bir ev arardım karşı cins olmayan ilişkiniz de ciddiymiş o da size yardımcı olur bence

Bu yüzden karşı cinsle yurtdışında da olsa ev arkadaşlığına karşıyım, etkileniyorlar ister istemez olursa ne ala olmazsa toksik.

Ben olsam başka bir ev arardım karşı cins olmayan ilişkiniz de ciddiymiş o da size yardımcı olur bence
karşı cinsle alakası yok bence ya, hormonların tavan olduğu bir dönem. şaşırmıyorum. evet başka ev bakacağım sınavlar bitince ama sevgilime bahsetmedim durumdan

İşte yaşı küçük, olgunlaşmamış kendi kendine triplere girmiş.

Her zaman nasıl davranıyorsan öyle davran, işine bak, ekstra konuşma yapma bence kenara çekip. Sadece şakaların beni biraz kırıyor, dikkat edersen sevinirim :) tarzında bir uyarı yapabilirsin.

karşı cinsle alakası yok bence ya, hormonların tavan olduğu bir dönem. şaşırmıyorum. evet başka ev bakacağım sınavlar bitince ama sevgilime bahsetmedim durumdan

Yo var ateşle barut yan yana durmuyor her zaman.

Olmaya da bilir yurt dışında aynı evde kalan karşı cinsler var ama oluyor da görüyorsunuz bazen.

Acayip kanka biriyimdir cilve fln yapmam imalı bakmam friendzone hiç yapmam ama bazı arkadaşlar malesef etkileniyorlar 🤷🏻‍♀️

Etkileniyorsa ve karşılık göremiyorsa yolları yarma vaktiniz çoktan gelmiştir

Back
X