- 20 Kasım 2017
- 1.812
- 1.100
- 133
- Konu Sahibi Winnethepooh
Kızlar biliyorsunuz ben öğrenciyim ve bir çok olaydan sonra 2 yıldır bi evde 38 yaşında bir ev arkadaşıyla yaşıyorum. Başlarda hani yaşı benden büyük olacağı için hem bana yol gösterir hem büyük şehir kendimi kaybedip hatalar yaparsam beni durabilir diye düşünmüştüm. Ama resmen ben ablalık yapıyorum. Muazzam yoruldum. 1.5 aylık erkek arkadasından ayrıldı ve 1 haftadır ağır depresyonda. Sürekli kriz geçiriyor geceyi hastanede bitiyoruz ya da sürekli ağlıyor. Nazlanıyor nedense benden sürekli bir ilgi bekliyor ve ben asla o yapıda bir insan değilim. Benden ilgi görmezse eve birilerini çagırıyor zaten evde sürekli misafir var ve asla bitmiyor. İlgi gösterince tepene çıkıyor yapacağı naz 1 se 5 oluyor. Hiçbir şeyi olmadığı halde sabahlara kadar hastanede duruyoruz mesela. Ben ilgilenirsem. Gecesinde hemen rahatsızlanıyor beni hastaneye götürür müsün diyor ve sabaha kadar hastanede duruyoruz. Sonuç: Doktor hiç bir şeyin yok diyip bi sakinlestirici yapıp eve yolluyor ve ben o halde okula gitmek zorunda kalıyorum. Artık ne yapacağımı şaşırdım. Az önce eve geldi saçlarını kestirmiş. Hungür hungur ağlıyor yine. Biraz abartmıyor musun 1.5 aylık adam için bu kadarı biraz fazla dedim. Bu seferde bana trip attı eve yine misafir çağırdı.. Kesinlikle laftan anlamıyor napıcam ben