Ev arkadaşı sorunum var

ozaman soyle anlasın
ıkınızınde erkek arkadası gelmesın eve dısarda gorusun
bellıkı sorun edecek sonucta aynı evı paylasıyorsunuz cıkıntılık edıyor resmen
madem oyle senınkı de benımkı de bu eve gıremeyecek dısarda gorusucez de gorsun gununu
bellıkı onun erkek arkadası ıstemıyor evınızde erkek kalmasın dıyor kıskanıyor onu
bencıller
+1

Peki..
Sana tavır alıyor mu trip yapıyor mu? Böyle saçma sapan hareketler falan ?
Bence de bunu söyle yani gidiyorsa o gitsin

Yok daha yapmadı ilk kez bu konuyu konuştuk erkek arkadaşım sonra gelmedi tekrar gelip gittiğinde surat yapıcağına eminim ama[/QUOTE]
Istedigi gibi olmadığın zaman yiyecegin tribin haddi hesabı olmayacağından emin olabilirsin

yani her hafta gelip birkaç kalıyorsa rahatsız olmuş olabilir, o zaman 3 kişi beraber yaşıyor gibi oluyorsunuz. keşke eve çıkmadan net konuşulsaydı herşey erkek arkadaşım şu kadar gün gelip kalıcak gibi. çünkü ben de 3 kişi yaşamak istemem açıkçası ne kadar birbirimizi görmüyoruz desen de akşam wc ye gitmek istiyordur belki kıyafeti müsait olmuyodur her daim evde erkekvar diye dikkat etmesi gerekiyordur.
onun da erkek arkadaşının 1 ay kalması da fazla bence yani haklı diyemem ikiniz de haklısınız.

yani her hafta gelip birkaç kalıyorsa rahatsız olmuş olabilir, o zaman 3 kişi beraber yaşıyor gibi oluyorsunuz. keşke eve çıkmadan net konuşulsaydı herşey erkek arkadaşım şu kadar gün gelip kalıcak gibi. çünkü ben de 3 kişi yaşamak istemem açıkçası ne kadar birbirimizi görmüyoruz desen de akşam wc ye gitmek istiyordur belki kıyafeti müsait olmuyodur her daim evde erkekvar diye dikkat etmesi gerekiyordur.
onun da erkek arkadaşının 1 ay kalması da fazla bence yani haklı diyemem ikiniz de haklısınız.

Evet tam olarak rahatsiz olduğu nokta bu ama bende erkek arkadaşıma az gel diyemem ki sonuç olarak bunun için çıktım eve zaten oda aynı düşünceyle çıktı onun erkek arkadaşının bu sıklıkla gelememesi nedeni ben değilim

Onun bu sorununa çözüm bulamayacagim için yolların ayrılması düşüncesindeyim ama duzenimi de bozmak istemiyorum bu durumda karşı tarafın rahatsiz olduğu için çıkması gerekmiyor mu emin olamadım

Evet tam olarak rahatsiz olduğu nokta bu ama bende erkek arkadaşıma az gel diyemem ki sonuç olarak bunun için çıktım eve zaten oda aynı düşünceyle çıktı onun erkek arkadaşının bu sıklıkla gelememesi nedeni ben değilim

bu kadar çok geleceğini düşünmemiştir. ben de ünv deyken oda arkadaşımın sevgilisi vardı aynı odada kalıyorduk çocuk sürekli bizde kalıyordu bir ara. sizin durumunuz farklı tabi ama. ona kalmasın diyemiyordum. benim erkek arkadaşım yoktu. benimki olsa o da kalmasın demezdi kendininki kaldığı için. ama bir süre sonra üçlü yaşamak insanı rahatsız ediyor. bence haklı ya. yurtdışında yaşayan birinin gelip 1 ay kalması farklı. bütün yıl boyunca haftanın yarısını sizde geçirmesi farklı.. sen de kendi açından haklısın. bence haftada 1 kalsın gibi bi anlaşma yapın. seneye herkes farklı ev tutar.

bu kadar çok geleceğini düşünmemiştir. ben de ünv deyken oda arkadaşımın sevgilisi vardı aynı odada kalıyorduk çocuk sürekli bizde kalıyordu bir ara. sizin durumunuz farklı tabi ama. ona kalmasın diyemiyordum. benim erkek arkadaşım yoktu. benimki olsa o da kalmasın demezdi kendininki kaldığı için. ama bir süre sonra üçlü yaşamak insanı rahatsız ediyor. bence haklı ya. yurtdışında yaşayan birinin gelip 1 ay kalması farklı. bütün yıl boyunca haftanın yarısını sizde geçirmesi farklı.. sen de kendi açından haklısın. bence haftada 1 kalsın gibi bi anlaşma yapın. seneye herkes farklı ev tutar.

Bende kendimi onun yerine koymaya çalışıyorum ama dediğim gibi salon yok biz kendi odamızda o kendi odasında ve sürekli evde takilmiyoruz da gelip gittiğini bile farkına varmadigini söyledi böyle bir durumda rahatsiz olacağı durumu anlayamıyorum kendisi sürekli evde arkadaş ortamı hiç yok sanırım erkek arkadaşım varken kendini yalnız hissediyor ama ben onunla bir şeyler paylaşmak istemiyorum artık

Bizim ayrı tutma gibi değil çıkan gider kalan kalır kimsede düzenini bozmak istemiyor anlaşma yoluna gidicem ama bu konuda pek istediği gibi davranamam

Bizim ayrı tutma gibi değil çıkan gider kalan kalır kimsede düzenini bozmak istemiyor anlaşma yoluna gidicem ama bu konuda pek istediği gibi davranamam

Şimdi iki taraf da haklı. Sen haklisin sonuçta anlasmaya sadık kalmışsın. Erkek arkadaşının gelmesi konusunda. Zaten eve çıkmanızın amacı da buymuş. Kendininki kalsa sorun olmaz ama değil ? Aynı şeyi o yapsa sorun olmaz. Bilirim bu tipleri.
Ancaaaak karşı taraf da haklı çünkü sonuçta evde bir yabancı demek. Hele de bu kişi kendisine yabancı erkek. Ben oda arkadaşımın annesi bizde kalınca zor dayanmıştım.
Bilmiyorum zor bir konu.

Şimdi iki taraf da haklı. Sen haklisin sonuçta anlasmaya sadık kalmışsın. Erkek arkadaşının gelmesi konusunda. Zaten eve çıkmanızın amacı da buymuş. Kendininki kalsa sorun olmaz ama değil ? Aynı şeyi o yapsa sorun olmaz. Bilirim bu tipleri.
Ancaaaak karşı taraf da haklı çünkü sonuçta evde bir yabancı demek. Hele de bu kişi kendisine yabancı erkek. Ben oda arkadaşımın annesi bizde kalınca zor dayanmıştım.
Bilmiyorum zor bir konu.

Hatta ben fazlasına bile dayandim aman tartışma olmasın aman gerginlik çıkmasın diye ama bu konuda istediği şeyi yerine getiremem bu durumda birimizden biri ev değiştiricek ya da bu şekilde kabul edicez dönem ortasında aldığım bir karar değil tek başıma aldığım karar da değildi bu

Evden çıkması gereken erkek arjadaşlarınız.

Ev rahatlığı nerede kaldı o zaman arkadaşlarımın gelmesini istemiyor zaten bunu bile kabul ettim erkek arkadaşımın gelmesine karışmamalı geleceğini eve çıkmadan kararlastirmistik çünkü

Sordum onun erkek arkadaşı türkiyede biz kibrista okuyoruz gelip gitmesi zor oluyor benim erkek arkadaşım ise 2 gün geliyor gidiyor tekrar gelebilme imkanı oluyor ona su soruyu da sordum senin erkek arkadaşında bu kadar yakınında olsa gitmesine bile izin verir miydin dedim sessiz kaldı
kıskanıyor herhalde tuhaf

Aynen öyle kendi erkek arkadaşı bu sıklıkta gelme imkanı olsa evden bile çıkmaz 1 ay kaldığında gezmeye bile gitmediler bizde evde fazla durmak yerine arkadaslarimizin evine gidiyoruz uzak mesafe olmasa erkek arkadaşım kalmasına bile gerek kalmaz ama git gel yapacağı mesafe uzak birde

Gelip buraya konu acmana bile gerek yok. Ya ikimizinki de gelecek , ya da ikisi de gelmeyecek diye bir şey demek de saçma olur. Sonuçta gelmeleri yönünde anlasmissiniz sene başında, mızıkçılık yapan kendisi.

Ben olsam açıklama bile yapmadan mevcut duruma devam ederdim. Kesin bir şekilde "basta boyle anlaştık, simdi caymanin alemi yok, erkek arkadaşım bu eve gelecek, seninki nasıl geliyorsa" de olay kapansin. Çok zırlarsa da başka ev arar yani bu kadar basit. Kesin kendi sevgilisi gelemiyor diye kıskandi, kendini yalniz hissetti ondan boyle yapıyor.

Hatta ben fazlasına bile dayandim aman tartışma olmasın aman gerginlik çıkmasın diye ama bu konuda istediği şeyi yerine getiremem bu durumda birimizden biri ev değiştiricek ya da bu şekilde kabul edicez dönem ortasında aldığım bir karar değil tek başıma aldığım karar da değildi bu
Of bunlar susmaktan da anlamıyor. Susunca daha da susup küsüyorlar. Biliyorum. Ne diyebilirim bilmiyorum ama kelin ilacı olsa başına sürer

Ya ikimizinki de gelecek ya ikimizinki de gelmeyecek anlasmasini sakin sunma.
Sonucta bu amacla çıkmışsınız, yan cizen gider.
Ya da bir gun sevgilisinden ayrilir, der ki artik bu evde erkek istemiyorum. Boyle bir sey deme hakki yok. Siz bastan anlasma yapmışsınız.
Ona açıkça; benim sevgilim bu eve gelip gidecek, bu amacla eve çıkmıştık, isterse gelip 1 ay da kalabilir, eger bu sana artik uymuyorsa yollarimizi ayirabiliriz demelisin. Yani secenek sunma. Beğenmiyorsa gider. Senin degil, onun gitmesi lazim yani.
Sevgilisi g.tluk yapıyor belli ki. Kendi gelip kalirken sana yabanci erkek olmaktan rahatsiz olmuyor ama senin sevgilin, kendi sevgilisine yabanci erkek oluyor. Tam bir ikiyüzlü.

Back
X