Ev arkadaşı sorunum var

Ya ikimizinki de gelecek ya ikimizinki de gelmeyecek anlasmasini sakin sunma.
Sonucta bu amacla çıkmışsınız, yan cizen gider.
Ya da bir gun sevgilisinden ayrilir, der ki artik bu evde erkek istemiyorum. Boyle bir sey deme hakki yok. Siz bastan anlasma yapmışsınız.
Ona açıkça; benim sevgilim bu eve gelip gidecek, bu amacla eve çıkmıştık, isterse gelip 1 ay da kalabilir, eger bu sana artik uymuyorsa yollarimizi ayirabiliriz demelisin. Yani secenek sunma. Beğenmiyorsa gider. Senin degil, onun gitmesi lazim yani.
Sevgilisi g.tluk yapıyor belli ki. Kendi gelip kalirken sana yabanci erkek olmaktan rahatsiz olmuyor ama senin sevgilin, kendi sevgilisine yabanci erkek oluyor. Tam bir ikiyüzlü.

Zaten böyle bir seçeneği kendi içinde zarara olur çünkü erkek arkadaşının gelince kalacak başka yeri yok bende bu şekilde düşünüyorum

Merhaba üniversite öğrencisiyim. 3. yılım eve çıkmaya karar verdim 3 yıldır yurtta kaldığım arkadaşımla çıktık eve çıkarken bazı anlaşmalar yaptık eve erkek arkadaşlarımızdan başka erkek girmeyecek diye ikimizde uyduk bu kurala asıl eve çıkma amacımız erkek arkadaşlarımızla daha fazla vakit geçirmek erkek arkadaşım 1 saatlik uzaklıkta kalıyor ve sık sık gelip gidiyor yakın zamanda ev arkadasim bundan rahatsiz olduğunu söyledi ama onun sevgilisi 1 ay kesintisiz kaldı bir de bizim evimiz 2 oda bir mutfaktan oluşuyor ortak salon yok herkes odasında takılıyor erkek arkadaşımın uzun süre kalması rahatsiz etmiş onu sizce bu durumda ne yapmalıyım evden çıkması gereken o mu ben mi oluyorum ?
Kusura bakmasin. Onun erkek arkadasi gelip kaliyorsa senin sevgilinde gelir kalir.
Ben bu tarz durumlarda imkanin yeterse yalniz cikmani oneririm kacmak icin degil. Rahatin icin ve uni de yalniz yasamak kadar harika bir sey yok derim.

Kusura bakmasin. Onun erkek arkadasi gelip kaliyorsa senin sevgilinde gelir kalir.
Ben bu tarz durumlarda imkanin yeterse yalniz cikmani oneririm kacmak icin degil. Rahatin icin ve uni de yalniz yasamak kadar harika bir sey yok derim.

Evet ama kibris biraz daha pahalı olduğu için bu seçenek aileme karşı yaptığım bencilce karar gibi geliyor

Evet ama kibris biraz daha pahalı olduğu için bu seçenek aileme karşı yaptığım bencilce karar gibi geliyor
Ailenin durumuna bagli tabiki. Eger durumlari iyiyse senin rahat okuman onlar için daha onemlidir. Imkan yoksa da sakin gerinadim atma. Arkadasin deneme yapiyor senin sinirlarini ne kadar ihlal edip sana ne kadar diş gecirecegini hesapliyor.
Evden cikma bulasmada sen daha sanslisin 2 gune bir sevgilin gelir . o düşünsün canini sikarsa.

Back
X