ne kadar zamanda oluyor bu tukenmıslık ben cok merak edıyorum ınsan sevdıgının yanında neden skılsın bız herseyı brlıkte yapmak ıstıyoruz yıllardır hep boyle oldu bıan bıle hatırlamam sıkılalım durgun kendı halımızde oluruz ayrı ayrı bısıler yaparız ama derız keske bırlıkte yapsaydık evlılıkte tukenebılır bıraeyler bunun benım dururmumla ılgısı oldugunu sanmıyorum sevgı derecesyle ılgılı bence hıc kımse sevdıklerınden yalan dınlemek ıstemez ama unıde olsun lısede olsun arkadaslarımı okulda ne kadar farklı aılelerının yanında bambaska ınsanlardı cocuklar evde cok farklı oluyor yanı bu zamanda aılesıne bısekılde yalan soyluyor gencler
Sevgilinizle aynı evde yaşamanızda bir gariplik yok. İkiniz de bunu istedikten sonra neden olmasın. Vicdan azabı çekmenizi ya da huzursuz olmanızı gerektirecek bir durum da yok inanın çok yaygın bir şey bu sadece yanlış anlaşılır düşüncesi, mahalle baskısı vb sebeplerle dillendirilmiyor fazla. Size ahlaktan dem vuranların da çoğu emin olun uygun şartlar oluşsa sevgilileri ile birlikte yaşar.
Yaşayamadığı şeyleri başkaları da yaşayamasın diye ahlak etiketi altında yorumlamayı çok sever insanlar. Bunun salt doğru olduğuna, imkansızlıklar ya da öğretilmişlikler yüzünden yaşayamadığı şeylerin kendi seçimi ve isteği olduğuna da kendilerini inandırırlar. Bu durum kabullenme, hayata tutunma ve benimseme psikolojisinin bir sonucudur diyebiliriz.
tam isabet soru:))Şu kirmiziyla isaretledigim yerden ne kadar eminsin? Sen böyle mi yapiyorsun? Yani tasvip etmedigin davranislari uygun koşullar oldugunda hemen atlayip gerceklestiriyor musun??
Şu kirmiziyla isaretledigim yerden ne kadar eminsin? Sen böyle mi yapiyorsun? Yani tasvip etmedigin davranislari uygun koşullar oldugunda hemen atlayip gerceklestiriyor musun??
ya neden benım durumumuza sadece cınsellık olarak bakıyorsunuz bu kadar kucuk sınırlar ıcınde dusunebıldıgıne gercekten ınanamıyorum aynı evde yasamyan ınsanlar cınsel bırlıktelık yasamıyor mu zannedıyorsunuz onlarınkı makul mu sadece bır evde kalınca mı yasanıyor bu bırlıktelıkler ? erkege bırsey olmaz ne demektır ? erkegın hıslerı yok mu küzedelenecek bır karakterı yok mu o da karsısındakı ınsana emek verıp vakıt harcıyor ne demek erkege bır sey olmaz ? kusura bakmayın sıze yanlıs gelebılır toplumca da uygun gorulmeyebılır ama emın olun haftanın uc gunu mervelerde kalıyorum dye aılesını kandırıp erkek arkadasyla kalıyor bunu tasvıp etmezsınız haklı olarak ama bılıp gormedıgınz ıcın bu ıcınızı rahat tutar emınım
Evet eminim. Siz yazdığımdan herkesin her tasvip etmediği davranışı uygun şartlar oluştuğunda yapacağı sonucunu çıkarıyorsanız iki kere okuyun. Örneğin kimse görmezse hırsızlık yapar çoğu insan demiyorum ya da ben de yapmam. Öncelikle böyle genelleyerek konuyu saptırmayın rica ederim.
Sonralıkla evet uygun şartlar oluşsa sevgilisiyle yaşamak ister birçok insan buna şimdi şiddetle karşı çıkanlar da dahil. Uygun şartlardan kastım bundan dolayı ayıplayacak, fişleyecek, ahlaksız damgası yapıştıracak bir çevrenin olmaması en başta.
Ne ilgisi var? Fikrimizi sormuşsunuz ben de kendimce cevapladım. Bu benim görüşüm benim yaşantım herkesinki aynı değil değil mi? Özellikle de belirttim sizin ne düşündüğünüz önemli diye. Bu da kknın yeni modası oldu, "yaşasaydın bilirdin". Evet herkes aynı zaten.boyle dusunuyorsanız gercek bır ask yasamamıssınızdır yasasaydınız heranı onunla gecırmek ıstemenın nasıl bırsey oldugunu bılırdınız
Bak sana birşey diyeyim terbiye sınırlarını sakın aşma olurmu?
Haddini bil öyle konuş..
Senin karşında geyik yapacağın okul arkadaşın yok..
Bi de böyle konuşmuş ben sordum sen ailene ne diyip de sevgilinle kalıyorsun diye ama hiiiic orali da olmadi.. Boşver Hanim abla sinirlenmeye değmez. Belli ki buraya sadece pohpohlanmaya desteklenmeye ve hatta KAHRAMAN ilan edilmeye gelmis.
Cunku nerdeyse bazi üyeler burada konu sahibini "ailesinden gizli başı dik, alni ak, sevgisine sahip çıkan, kararlarini kendi veren, ailesinin parasiyla onlari kandiran bir KAHRAMAN!" Ilan edecekler
Evladıma laf söylenecek bende susacam..
Haklisin valla.. Kible geç bence hanim abla.. boşuna sen de banlanma...
Tavsiye etmissiniz, fikirlerimizi sormussunuz; ben de fikrimi nezaket kurallari sinirlari icinde soyledim.olur hemen ayırırız
sureklı bu korkuyu tasımıyorum aslında en basta oyleydı ama artık alıstım oyle dusunmuyorum acaba dıyorum yanılıyo muyum oyle dısardan bakınca cok rahat gbı gorunuyor olabılırım ama deılım aslında ben herkesın bır ozel hayatı oldugu ve saygı duyulması gerektıgı dusuncesındeyım
Ne ilgisi var? Fikrimizi sormuşsunuz ben de kendimce cevapladım. Bu benim görüşüm benim yaşantım herkesinki aynı değil değil mi? Özellikle de belirttim sizin ne düşündüğünüz önemli diye. Bu da kknın yeni modası oldu, "yaşasaydın bilirdin". Evet herkes aynı zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?