- 19 Kasım 2013
- 1.207
- 853
- 198
merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
Bu ulkede kadinin da isteklerinin begenilerinin oldugunu, cinselligin sadece erkege ozgu bir sey olmadigini, birlikteliklerde kadnin kullanilmasi gibi bir mantigin varliginin kadinlarin toplum icindeki yerine dinamit attigini anlatmak zor hem de cok zor..
Kadinla erkek birlikte olurken mesela kadin sadece gorev yerine getirmiyor.. kimimiz bundan zevk aliyoruz bir cogu bunu bilmyor olsa bile var boyle bir gercek.
Konunu cinsellige getirmemin nedeni konu sahibi, birlikte yasamanin da tipki cinsellik gibi tabu olmasi. Her ne yasiyorsan yasa ama istedigini yasa.
Benden once yasayan insanlarin (atalarimizin, yuzyillar oncesinden bahsediyorm) beni bu kadar kisitlamasina, toplum icerisinde kadini bir esya gibi gormelerine, toplum kurallari diye dayattiklari aslinda kadinin kole(erkege cinsel tatmin) ve hizmetci gibi aileden alinip kocaya verilmesine ve bana yukledikleri tum namus dayatmalarina sonuna kadar karsi cikan biriyim.
Ailende namusunu korursun kocaya veilirsin.. yok artik oyle bir dunya.
Bak ne kadar kararli ve eminim farkindaysan, eger sen sirf ask icin beraber kaliyorsan ve ailen icin uzuluyorsan, cevreden cekiniyorsan bu isi sonlandir.
Bize gore iyi ya da kotu, yadirgariz, ayiplariz, her halta burnunu sokan bir toplum olarak yapariz yani bunlari..
Sen kendinden emin ol. Her seye ragmen ben yaptigimdan eminim diyebiliyorsan yasa ne yasiyorsan.
(Telefondan yazd sacmalamis olabilirim cumleler kaydi sanrim ))
Ben yazdım yazacağımı, üniversite çağında nasıl düşünüyorsam hala aynı düşünüyorum. duygu ve düşüncelerinden emin değilsen yapma yazdım zaten.kadın doğurgandır erkek değildir..biliyorsun değilmi arkadaşım..üniversite cağındaki bir kızdan bahsediliyor burda bununda farkındasındır umuyorum..
Ben yazdım yazacağımı, üniversite çağında nasıl düşünüyorsam hala aynı düşünüyorum. duygu ve düşüncelerinden emin değilsen yapma yazdım zaten.
kadın doğurgan olunca tabi erkeğin seks kölesi de oluyor haklısın
uf fikirlerimi yazdım ve resmen salça oluyorsun. lütfen konuya yorum yapar mısın? hiç hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden.yok erkeğin kölesi olmuyor..sen kendine mukayyet olursan karşındakide anormal olmassa köle olmuyorsun emin ol..hala üniversitede düşündüğün gibi düşünürsan kendini hala geliştirememişsin arkadaşım..gelişen insan değişir...yenimi bitti heralde üniversiten..bu arada darılma laf dalası yapmıyorum fikirlerinle kendimi geliştiriyorum
uf fikirlerimi yazdım ve resmen salça oluyorsun. lütfen konuya yorum yapar mısın? hiç hoşlanmıyorum bu tarz şeylerden.
evlenin o zaman.merhaba arkadaslar benim uzun yillardir suren bir iliskim var erkek arkadasimla yillardir buyuk bir ask yasiyoruz donem donem kisa ayriliklarimiz oldu fakat hic kopamadik birbirimizden sevgi ve askin yaninda buyuk bir baglilik hatta bagimlilik derecesinde bir iliskimiz var buraya kadar sorun yok benim erkek arkadasim iki sene kadar yurtdisinda yasadi fakat simdi beraberiz hic olmaz dedigimiz seyler oldu ben hep gurbet yasayacagiz deyip buna inanmaya baslamistim ki turkiyeye geri dondu simdi artik beraberiz biz ikimizde kucuk bir sehirde ailelerimiIn yaninda tanistik sonra hayat bizi suan oldugumuz yere getirdi suan ailelerimizden uzak burada ogrenciyiz ayni okulu birlikte kazandik ve uzun yillar ayri kaldiktan sonra burada birlikte yasamaya basladik bu zor bir karardi bizim icin ama bundan baska birsey de yapamayacagimizi biliyorduk ikimizin ailesi icin de bu buyuk bir olay ve bilmiyorlar siz iliskilerde birlikte yasamak hakkinda ne dusunuyorsunuz ? hayatimizla ilgili hicbir coZulemeyecek yada buyuk capli sorunlarimiz yok ama ben surekli huzursuzum mutluyum ama icimde hep bir sikinti var gecmiyor neden diye kendime soruyorum hicbir yanit bulamiyorum hersey yolundayken neden boyleyim etik gorunmeyebilir ama biz bu yolu sectik erkek arkadasimla sadece ask degil dostluk arkadaslik gbi aramizda bircok bag var herseyimizi birbirimizle paylasiriz ama bu durumun oda farkinda oda bana soruyor ama ben bir yanit veremiyorum cunku bende bilmiyorum neden boyleyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?