• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşı.

lethem

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2008
2.680
390
688
kızlar doğru yere mi konu açtım bilemedim ama yakın bi arkadaşım (o da öğretmen) ev arkadaşı arıyor. çevresine arkadaşlarına da soruyor. maddi açıdan ihtiyacı var yoksa tek başına kalıyodu 6 aydır. istanbulda öğretmen. forumda böyle bi konu göremedim ben de burdan bi sorayım dedim..:21:

bence burdan birilerini bulamazsiniz...
sonucta bu devirde kimse kimseye güvenemiyor kaldiki sanal alemde bulunacak..
ben sahsen ne o arkadasiniza ne de burda birine güvenirdim,yani burdan biri olarak ev arkadasiniza güvenemem,ayni sekilde o da nette ev arkadasi aramasin

haklısın canım ama ben daha önce görmüştüm. netten de tanışanları. arkadaşım ev arkadaşı sitelerine de ilan vermiş diye ben de buraya yazdım. tabiki mesleğine vs bakar buluşur konuşur. ama benim üni.deki ev arkadaşımla 1 yıl aynı odada yurtta kalmıştık. super anlaşırdık. eve çıkınca 1 senede aramız bozuldu. yani bu işlerin belli olmadığı inancındayım ben.

bu ısler bellı olmaz haklısında canım tanımadıgın ınsanlada ev tutulmaz yurtta kaldıgın herseyını bıldıgın ınsanla burdan bulacagn ınsanı aynı kefeye koyma.ünıversıte hayatım boyunca oyle seyler gozlemledımkı sen sen ol temkınlı ol.yurttan bırlıkte cıkıp aynı eve gırınce sacını basını yolabılecegın kızlara sukredersın sonra...yanı sozum arkadasına eger tanımadan ev arkadası arıyorsa..iş cevresınden falan baksın yada durumuda ıyıymıs bı sure daha tek ıdare etsın derım ben..

Back
X