• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev arkadaşım ve sevgilisi

Sağolun kızlar valla ben de rahatladım. Yalnız yaşama korkum var ben yalnız yaşayamam ailem de memlekette benim yaşadığım şehirde yani İstanbulda hiç akrabam felan da yok o yüzden ev arkadaşıyla yaşıyorum yalnızlığı sevmem pek ama böyle arsızı olacağına hiç olmasın daha iyi.
Evin kontratı filan benim üstüme tartıştık sonra sakince konuştuk tabi eşyaları ne yapacağımızı felan eşyaların hepsi zaten bana ait bak başının çaresine dedim o eşyaların senetlerini ben ödüyorum kendisi sadece bavulunu alıp gelmişti ama eşyada hak iddia ediyor. başının çaresine bak eşyalar benim parasını ben ödüyorum taksitle dedim. pislik yapmaya yer alıyor sanki. içimdeki herşeyi saydım kızlar kimsenin sevgilisini istemiyorum evimde yeni arkadaşa da söyledim o konuda anlaştık. bu defa esnek değilim. Sevgilin gelip gidecekse eve çıkmayayım senle dedim ben de zaten getirmem sevgilimi filan dedi. Zaten ben anlamıyorum koskoca adamın iki kadının olduğu evde ne işi var. neyse evde mis gibi gıcır gıcır koltuk takımı yemek takımı iki yatak odası bir tane kocaman 4k'lı tv yepyeni sıfır beyaz eşyalar felan var hepsi alnımın teri artık kimseye hatır için katlanmak pabuç bırakmak yok. sağolun desteğiniz için

Ayyy endişelendim şimdi
Verme kız hiçbişeyini
Ama dikkat et gıcıklığına zarar da vermesin
Alamaz dimi bişi

kızlar ev arkadaşımın sevgilisi eve geldiğinde tv izlerken tv nin sesini çok açıyor artık kafam kaldırmıyor yorgun vaziyette işten geliyorum odamda kitap okuyayım diyorum ama sayesinde okuduğumu anlamıyorum. Alt komşudan şikayet geldi bu yüzden kadının karşısında yerin dibine geçtim. ev arkadaşımı ve sevgilisini bu konuda ayrı ayrı uyardım ama tamam dediler hala aynı değişen bişwy yok. bıktım artık sizce ne yapmalıyım
Hiç çekme ev arkadaşını değiştir canım,saygısız insanlar ne münasebet, bu ne rahatlık..

Böyle işi pislige sürüyorsa ben nu arkadasin eşyaları kaçırmasindan bile endiselenirim

kızlar ev arkadaşımın sevgilisi eve geldiğinde tv izlerken tv nin sesini çok açıyor artık kafam kaldırmıyor yorgun vaziyette işten geliyorum odamda kitap okuyayım diyorum ama sayesinde okuduğumu anlamıyorum. Alt komşudan şikayet geldi bu yüzden kadının karşısında yerin dibine geçtim. ev arkadaşımı ve sevgilisini bu konuda ayrı ayrı uyardım ama tamam dediler hala aynı değişen bişwy yok. bıktım artık sizce ne yapmalıyım
Arkadasin sevgilisinin o evde ne işi var? Kız kiza yaşanmıyor mu ?

Sesi fazla acmalarinin sebebi farklidir.. sakın gidipte siz kismayin. Goreceginiz manzara hoş Olmayabilir.

Eline sağlık iyi yapmışsın. Ben yıllardır yurtta kalıyorum ve şunu çok iyi anladım ne zaman aman kırılmasın, aramız bozulmasın diye davransam , alttan alsam olan bana oluyor. Yeni ev arkadaşınızla net sınırlar çekin. Sorun yaşamayın.
Teşekkür ederim canım

Allah ıslah etsin sapık zihniyetli kıskanç pislik!!!!! Defolsun gitsin ya!!!! Nefret ediyorum ya böyle insanlardan!!!! Arkadaş nedir artık kafam almıyor yaaa!! Sanki gözün var sığırr erkek arkadaşında!! Defolsun!
Bilemiyorum canım artık kafası ne yönde çalışıyosa... Madem evdeki kadından rahatsızsın neden adamı eve getiriyosun di mi

Benim ev arkadaşımda fırınımı götürdü canım ona tamah etti yani. İllallah diyip tek yaşamaya başlamıştım kafam o dönem çok rahatlamıştı.
Eşyaların neyini konuşuyorsunuz ki hepsini sen ödüyorsun? Arsız insanların kafasının nasıl çalıştığını anlamış değilim
Hepsini ben oduyorum bi kısmına ailem yardım etti kalanı ben çalışıyorum alnımın teriyle ödüyorum

Yüzsüze bak
İnadına şort da giyicem üstüne deseydin de kudursaydı
Kontrat aizin üstünüze mi ?
Evet benim ama bende bu evden taşınmak istiyorum evle alakalı çok sorun var yani bıktım artık bunlar beni çok yıprattı tesisatı biter ısınma sorunu başlar o biter komşu sorunu felan yani neyse arkadaşımın ev üzerinde hakkı yok sadece yaşadığı sure boyunca masrafları beraber karşılamış bulunduk canım

Ayyy endişelendim şimdi
Verme kız hiçbişeyini
Ama dikkat et gıcıklığına zarar da vermesin
Alamaz dimi bişi
Alamaz zaten yakında gidecek en fazla bi hafta daha yani toparlanır felan

Hiç çekme ev arkadaşını değiştir canım,saygısız insanlar ne münasebet, bu ne rahatlık..
Haklısın canım çok saygısız başka biriyle anlaştım bakalım inşallah o iyi olur

Böyle işi pislige sürüyorsa ben nu arkadasin eşyaları kaçırmasindan bile endiselenirim
Eşya isteyince bende şaşırdım zaten ne alaka dedim yani ben bu evi zamanında tuttum ben dayadım doşedim o sadece valizini aldı geldi yani

Arkadasin sevgilisinin o evde ne işi var? Kız kiza yaşanmıyor mu ?
Canım yaş 25 ailem uzakta şehirde tek başımayım yanıma bi yoldaş olsun istedim çocuk değiliz o yaşta birinin sevgilisinin olması normal hadi orası onun da evi dedik anlayış gosterdik ama demekki olmuyomuş

O, evden gider gitmez anahtarları ve kilitleri değiştirin, size evin anahtarını bırakıp gitmesine sakın güvenmeyin. Ertesi gün ya da bir iki gün sonra değiştirecekseniz kapınızı kitleyip anahtarı üstünde bırakın ve arkadan sürgüsünü çekin. Böyle arsız insanlar plastik bardağın bile hesabını yapar. Her potansiyel var bu terbiyesizlerde. Evden kovmakla iyi yapmışsınız. Yalnız yaşamak dünyanın en rahat şeyi ama yapamıyorsanız bir şey diyemeyiz. Mazallah evinize girip eşya kaçırabilir siz yokken/uyurken. İşten izin alın toplanırken evde durun, çünkü sizin yatak odanızdan bile eşya yürütebilir sevgilisiyle.

Kim ne derse desin ayni evde yasadigim arkadasimin eve erkek getirmesini asla kabul etmezdim. Kimseye guven olmaz bu zamanda kimseye. Neler okuyoruz. Bu arada aklima geldi de S sevmesendebeni nerdesin??

Back
X