- 15 Şubat 2019
- 53
- 12
- 3
- 51
- Konu Sahibi amatistamila
-
Kendisi ile ben tartıştım zaten bana pinti dediğinde, tartışma da, sana hergün dışarda yemek yedirdim sigaranı aldım dediğimde veririm paranı demişti. Tamam demiştim, gerçekten istediğimden değil, üstünden 5 ay geçri hala ses yok. Sorun bende kalması değil, beraber büyüdük biz, sorun kalması üstüne destek olmaması ve konuşulmaması kendisiyle1 yıldır bütün giderlerin parasını iste
Ev benim kira değil. Ve ben kendisine bana masraf olma senden bişey beklemiyorum demiştim. Kendisi 1 fatura ödeyeyim demişti ve 1 kere olsun ödeyeyim demedi hiç sonrasında.o laf öyle kaldıA amatistamila ev sahibi sendende kira istiyor de ,bizim komsunun kayni onlarla kaliyodu ev sahibi kirayı artırın kayninda kaliyor demisti
Hata bende sanırım çok iyi niyetliyim. Kalbini kırmak istemiyorum, kovarsam evine dönmek zorunda kalacak başka şehirden geldi. Yabancılarda kalıyor gönlüm el vermiyor sığıntı gibi yaşamasına. Ama konuşamıyorumda, üzülecek, ya da bana yine terk bi laf edecek ve kırılcam diye. Kafam karışık çok kovmak çözüm değil ki. Artı kötülük
Hata bende sanırım çok iyi niyetliyim. Kalbini kırmak istemiyorum, kovarsam evine dönmek zorunda kalacak başka şehirden geldi. Yabancılarda kalıyor gönlüm el vermiyor sığıntı gibi yaşamasına. Ama konuşamıyorumda, üzülecek, ya da bana yine terk bi laf edecek ve kırılcam diye. Kafam karışık çok kovmak çözüm değil ki. Artı kötülük
Hata sizde evet.Kötülük başka birşey...çözüm olarak üslubunca artık sizinle kalmasını istemediğinizi söylemek başka birşey...Karşınızdaki için bence üslubun nasıl olduğunun ônemi yok. Çünkü her şartta sizi kırabilecek hatta kesinlikle kırıp uzup kötü edecek bir insan anlattiginiz kadarıyla.ben olsam çoktan yollamıştım.sizden başka kimin evinde kalırsa kalsın 40 yaşında asalak bir insan kimsenin evine sığmaz.gitsinHata bende sanırım çok iyi niyetliyim. Kalbini kırmak istemiyorum, kovarsam evine dönmek zorunda kalacak başka şehirden geldi. Yabancılarda kalıyor gönlüm el vermiyor sığıntı gibi yaşamasına. Ama konuşamıyorumda, üzülecek, ya da bana yine terk bi laf edecek ve kırılcam diye. Kafam karışık çok kovmak çözüm değil ki. Artı kötülük
Insana vermek koymaz ama nakorluk koyar.
Öyle demeyin karar verdim yazarak konuşacağım artık ne olursa göreceğim. Yapıcı olmak istiyorum yıkıcı değil, hani derler ya, ne olursa olsun kötü olma diye. Yada iyilik yap kötü ol da derlee, artık kader diyelim. Normalde konuşmaları vs çok aklı başında, ince düşünen birisi ama iş gerçeğe gelince konuştuğu şekilde davranan değil. Ben ne yapa bilirim, nasıl yapa bilirim diye buraya yazmak istedim, kovmaktan ziyade, herkes kov gitsin diyor çok şaşırdım ben salak mıyım neden öyle düşünmüyorum da çare arıyorumAllah için adres ver, döveceğim.. İçim sıkıldı, yaka paça atasım geldi o kadını evden!!
Öyle demeyin karar verdim yazarak konuşacağım artık ne olursa göreceğim. Yapıcı olmak istiyorum yıkıcı değil, hani derler ya, ne olursa olsun kötü olma diye. Yada iyilik yap kötü ol da derlee, artık kader diyelim. Normalde konuşmaları vs çok aklı başında, ince düşünen birisi ama iş gerçeğe gelince konuştuğu şekilde davranan değil. Ben ne yapa bilirim, nasıl yapa bilirim diye buraya yazmak istedim, kovmaktan ziyade, herkes kov gitsin diyor çok şaşırdım ben salak mıyım neden öyle düşünmüyorum da çare arıyorum
Kötü biri değil, saf belki ben bilemiyorum bana evinde sığıntıyım demişti. Sonra gitti başka arkadaşına, ordan da ayrılıp iş arkadaşına geçti, 1 ay sürmedi bana geldi yine. Mecburum orda kalmaya nerede kalayım başka dedi. Benim içim el vermedi, sığıntıyım dediği benim yanımda erkek arkadaşını dahi evw getire biliyordu oysa, tek kuruş katkıda bulunmasını istemedim zaten başında, ama sonra bana cimri olduğumu söylediği günden sonra ve yaptıklarımı hiçe sayıp cimrisin dedikten sonra batmaya başladı bana rahatlığı. Kardeşim gibi gördüğüm birisi. Beraber büyüdük dediğim gibi. Özür dile ne dediğinin farkında değilsin bana, aynanın önüne geç, kendinle konuş, sarf ettiğin kelimeleri hak ediyormuyum ben, bana özür borçlusun dedim, ama o çekti gitti ve yine bana geldi 2 hafta sonra. Ben çağırmadan. Sığıntıydı madem neden geldi. Bunları kendisine sorsam yine tartışma olacak biliyorum, nasıl ki cimrisin dediğinde çıktığı gibi. Evet o düşünmüyor beni, benim onu düşündüğüm kadar. Kendisine ben 1 sene yemeni içmeni herşeyini karşıladım, hergün sigaranı aldım dediğimde, almasaydın, yapılan iyilikler söylenirse anlamı kalmaz, veririm sana harcadıklarını diye tersledi beni. Yani ben yapıcı olmaya çalışıyorken kendi kırıcı oldu daha çok. Onu kötülemek değildi amacım burada, çare aramakdı nasıl yapıp da anlata bilirim diye kendimi ona, kovmak değildi ki niyetim. Zaten konuşamadığım için yazdım buraya ne önerirsiniz diye..Akraban kötü biri kabul et, benim böyle akrabam olacak kovmaktan beter ederim.
Arkadaşım neden tuhaf, kötü olmak istememenin nesi niye tuhaf olsunKonu tuhaf,konu sahibi daha tuhaf.
Tam bir 'kendim ettim,kendim buldum' durumu.
Bunu istesem yapardım zaten, ama kötülük bu benim gözümde kovmak, ben çare arıyorum yapıcı olmak içinKapıya Koy defolsun gitsin
Evet 1. Derece sayılır çok yakın akrabayız iki taraftandaAkraba derken nasıl akraba? 1. Dereceden abla, kardeş gibi akrabaysa bu tip şeyleri sorun etmezdim ben. Ama kuzen falansa bir sarsılmayı hak ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?