- 16 Aralık 2011
- 13.790
- 13.669
- 498
- Konu Sahibi deusarebeld
-
Bak işte fatura konusunda haklısın.Çoğunlukla tepki almışım. Ama ben iki hafta gittim o çocuk kaldı evde. Kimse kusura bakmasında ben o tanımadıgım herifin elektrik su parasını ödemek zorunda değilim. Orası onun evi oldugu kadar benim de evim sonuçta. En büyük hatam başta bişey dememekti. Başıma gelecegini bilsem derdim tabi ki. Başkasının sevişip sevişmemesi umrumda değil ama biri de demiş o evin bereketi kaçar. Buna gerçekten inanıyorum . Namus bekçisi degilim sadece evimde olmasını istemiyorum. Evden de çıkamam 1 yıl kontrat imzaladık
Bence hakli oldugu tek konu `fatura ve ev temizligi`.Bak işte fatura konusunda haklısın.
Bi de burda herkes odasında istediğini yapsın falan demiş ama onların evin her tarafını kullanmadıkları ne malum konu sahibi evde yokken ? Bir yorumunda evi çok pisletiyorlar demiş mesela konu sahibi, buna neden kimse takılmadı acaba?
burada sevişmek çok doğal aman harika diyenler hamileyim konularına neden yardırıyor acaba. vajinusmusun sebebi her sevgiliyle sevişmemek miBuarada dikkatimi cekti en basindan beri yorumlari okuyorum.
Sevismek ne zamandan beri igrenc oldu? Cok tuhaf yorumlar, saka gibi, Türkiyede bu kadar vajinismus vakasi olduguna sasmamali.
Hamileyim konularina yagdiriyorlar derken. Edebinizi takinsaniz? Haddinizi bilseniz?burada sevişmek çok doğal aman harika diyenler hamileyim konularına neden yardırıyor acaba. vajinusmusun sebebi her sevgiliyle sevişmemek mi
ne dediğimi iyi okuyun öncelikle. bana edebimi haddimi bildirecek kişi siz değilsiniz. iyi gecelerH
Hamileyim konularina yagdiriyorlar derken. Edebinizi takinsaniz? Haddinizi bilseniz?
Su yazdiginizi bir daha bir okuyun, sevismek igrenc bir sey degil dedim diye gelen tepkiniz cok anormal.
Ne yazdiginiz ortada.ne dediğimi iyi okuyun öncelikle. bana edebimi haddimi bildirecek kişi siz değilsiniz. iyi geceler
Olayı ben de sorun ederdim ben olsam tabi öyle ahlaksızlık falan demezdim ama ben evde yokken evin başka alanlarında da bişey yapmış olabilirler, sevişmek başka bi'şey ve bir başkasının sevişmesinden tiksinmek başka bi'şey. Ben tiksinirdim mesela ben evde yokken salondaki kanepede seks yapmış olsalar. Sonuçta onun üstünde sevişen ben değilim ve yapılmış olma ihtimali de var. Varsayım üzerinden konuşuyorum, önce dedim ya evde yokken yapılan şey onu ilgilendirmez diye ama sonra durup düşündüm başka ihtimalleri de. Bakın mevzu arkadaşının sevişmesi dışındaki şeylere de dokunuyor. Ahlaksızlık falan demek ayıp belki ama insan tiksinti de duyabilir, tiksinti duymak da mı anormal? Onlar birbirini seviyor, sevişmek güzeldir deyip ortak eşyaların kirletilmesine ya da amaç dışında kullanılmasına da mı sessiz kalmak lazım ? Bakın ben öyle yaptılar demiyorum, varsayım üzerine konuşuyorum.Bence hakli oldugu tek konu `fatura ve ev temizligi`.
Evladim, kac yasindasin sen. Terbiyeli ol biraz. Sana edep ögretmek icin gec kalinmis, ki bana hic düsmez. Sen sadece benimle nasil konustuguna dikkat edeceksin.şaka gibi ya okuduğundan sonuc cıkaramayanlar edep bildirir olmuş
Benim anlam veremedigim, kiz icin cok yakin arkadasim diyor, ayni eve cikacak kadar samimiler, kizin sevisme hikayelerini dinliyor. Bu kadar zitlarsa eger nasil ayni evde kaliyorlar? Ya da bu kiz nasil sevisme hikayelerini dinleyebiliyor yani düsüncesinden bile rahatsiz olan biri nasil katlanabiliyor? Sonra geliyor buraya kizi ahlaksizlikla sucluyor, bu nasil arkadaslik, ya da ahlak burada nerede?Olayı ben de sorun ederdim ben olsam tabi öyle ahlaksızlık falan demezdim ama ben evde yokken evin başka alanlarında da bişey yapmış olabilirler, sevişmek başka bi'şey ve bir başkasının sevişmesinden tiksinmek başka bi'şey. Ben tiksinirdim mesela ben evde yokken salondaki kanepede seks yapmış olsalar. Sonuçta onun üstünde sevişen ben değilim ve yapılmış olma ihtimali de var. Varsayım üzerinden konuşuyorum, önce dedim ya evde yokken yapılan şey onu ilgilendirmez diye ama sonra durup düşündüm başka ihtimalleri de. Bakın mevzu arkadaşının sevişmesi dışındaki şeylere de dokunuyor. Ahlaksızlık falan demek ayıp belki ama insan tiksinti de duyabilir, tiksinti duymak da mı anormal? Onlar birbirini seviyor, sevişmek güzeldir deyip ortak eşyaların kirletilmesine ya da amaç dışında kullanılmasına da mı sessiz kalmak lazım ? Bakın ben öyle yaptılar demiyorum, varsayım üzerine konuşuyorum.
Istedigim gibi alinti yaparim. Adami önce delirtip sonra edepten bahsediyorsun. Geldigin yer, oldugun yer ortada. Hamile halimle ben seninle ugrasmam!kimse kendi uslubuna bakmıyor anlaşılan. evladımmış : ) bayram günü susacağım alıntı yapmayın. edebin kimde olduğu ortada.
Seni gözardi ediyorum, ne yazarsan yaz görmicem, o yüzden bosuna yorma kendini.kimse kendi uslubuna bakmıyor anlaşılan. evladımmış : ) bayram günü susacağım alıntı yapmayın. edebin kimde olduğu ortada.
Ben varken sevgilisi yoktu daha yeni sevgili oldular. Ayrıca yakın arkadaşını niye yadırgıyosn demişler yakın arkadaşım değildi normal arkadaşımdı eve çıkalım hadi dedik. Başka alternatifimiz yoktu.Benim şiddetle merak ettiğim bişi var konu sahibi... Siz bu kızla beraber eve çıkarken bunun sevgilisi var mıydı yoksa siz eve çıktıktan sonra mı oldu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?