Ev arkadaşımın sevglisi

ya arkadaşlar siz ne yaşarsanız yaşayın o kız da ne yaşarsa yaşasın kime ne de
kimse de yargılamıyor da
ama gerçekler var bir de herkes aynı ölçütlerle bakmıyor hayata
yani bu mutasıp bir aile için facia bir durum:)
ha doğru bulursunuz ha yanlış
ama iki kişi aynı evde ise birbirini zor duruma sokmamalı yahu
kızcağız rahatsız olmuş siz hala senin sevgilin de gelebilirdi diyorsunuz:)
onun sevgilisi gelmezdi bence çünkü kızın hayata bakış açısı farklı
sizinki ne kadar normal geliyorsa onunki de o kadar normal
karşıdan anlayış beklerken anlayışlı olmayı unutuyorsunuz bazen:)

Bak işte fatura konusunda haklısın.
Bi de burda herkes odasında istediğini yapsın falan demiş ama onların evin her tarafını kullanmadıkları ne malum konu sahibi evde yokken ? Bir yorumunda evi çok pisletiyorlar demiş mesela konu sahibi, buna neden kimse takılmadı acaba?

Bence hakli oldugu tek konu `fatura ve ev temizligi`.

düşünsenize ev arkadaşınız var siz bir kaç hafta yoksunuz ve bu adam o sürede evinizde kalıyor evinizi eşyalarınızı kullanıyor. sadece yatak odasında yaptıklarına dair bir şeyde yok. oturacağınız koltukta vs her yerde olabilir. içiniz alır mı yani. ne kadar rahatmış bizim kk. çağ atlıyoruz medenilikte.

Buarada dikkatimi cekti en basindan beri yorumlari okuyorum.
Sevismek ne zamandan beri igrenc oldu? Cok tuhaf yorumlar, saka gibi, Türkiyede bu kadar vajinismus vakasi olduguna sasmamali.

Buarada dikkatimi cekti en basindan beri yorumlari okuyorum.
Sevismek ne zamandan beri igrenc oldu? Cok tuhaf yorumlar, saka gibi, Türkiyede bu kadar vajinismus vakasi olduguna sasmamali.
burada sevişmek çok doğal aman harika diyenler hamileyim konularına neden yardırıyor acaba. vajinusmusun sebebi her sevgiliyle sevişmemek mi

H
burada sevişmek çok doğal aman harika diyenler hamileyim konularına neden yardırıyor acaba. vajinusmusun sebebi her sevgiliyle sevişmemek mi
Hamileyim konularina yagdiriyorlar derken. Edebinizi takinsaniz? Haddinizi bilseniz?
Su yazdiginizi bir daha bir okuyun, sevismek igrenc bir sey degil dedim diye gelen tepkiniz cok anormal.

Benim şiddetle merak ettiğim bişi var konu sahibi... Siz bu kızla beraber eve çıkarken bunun sevgilisi var mıydı yoksa siz eve çıktıktan sonra mı oldu?

H

Hamileyim konularina yagdiriyorlar derken. Edebinizi takinsaniz? Haddinizi bilseniz?
Su yazdiginizi bir daha bir okuyun, sevismek igrenc bir sey degil dedim diye gelen tepkiniz cok anormal.
ne dediğimi iyi okuyun öncelikle. bana edebimi haddimi bildirecek kişi siz değilsiniz. iyi geceler

Bence hakli oldugu tek konu `fatura ve ev temizligi`.
Olayı ben de sorun ederdim ben olsam tabi öyle ahlaksızlık falan demezdim ama ben evde yokken evin başka alanlarında da bişey yapmış olabilirler, sevişmek başka bi'şey ve bir başkasının sevişmesinden tiksinmek başka bi'şey. Ben tiksinirdim mesela ben evde yokken salondaki kanepede seks yapmış olsalar. Sonuçta onun üstünde sevişen ben değilim ve yapılmış olma ihtimali de var. Varsayım üzerinden konuşuyorum, önce dedim ya evde yokken yapılan şey onu ilgilendirmez diye ama sonra durup düşündüm başka ihtimalleri de. Bakın mevzu arkadaşının sevişmesi dışındaki şeylere de dokunuyor. Ahlaksızlık falan demek ayıp belki ama insan tiksinti de duyabilir, tiksinti duymak da mı anormal? Onlar birbirini seviyor, sevişmek güzeldir deyip ortak eşyaların kirletilmesine ya da amaç dışında kullanılmasına da mı sessiz kalmak lazım ? Bakın ben öyle yaptılar demiyorum, varsayım üzerine konuşuyorum.

şaka gibi ya okuduğundan sonuc cıkaramayanlar edep bildirir olmuş
Evladim, kac yasindasin sen. Terbiyeli ol biraz. Sana edep ögretmek icin gec kalinmis, ki bana hic düsmez. Sen sadece benimle nasil konustuguna dikkat edeceksin.
Sana karsi tek bir kirici sey söylememe ragmen, benden alinti yapip bana saldiriyorsun. Canin mi skiliyor anlamadimki. Terbiyeli ol biraz baska birsey istemiyorum. Herkesin görüsleri farkli olabilir, bunu nasil yaziya döktügün önemli.

Benim anlam veremedigim, kiz icin cok yakin arkadasim diyor, ayni eve cikacak kadar samimiler, kizin sevisme hikayelerini dinliyor. Bu kadar zitlarsa eger nasil ayni evde kaliyorlar? Ya da bu kiz nasil sevisme hikayelerini dinleyebiliyor yani düsüncesinden bile rahatsiz olan biri nasil katlanabiliyor? Sonra geliyor buraya kizi ahlaksizlikla sucluyor, bu nasil arkadaslik, ya da ahlak burada nerede?

kimse kendi uslubuna bakmıyor anlaşılan. evladımmış : ) bayram günü susacağım alıntı yapmayın. edebin kimde olduğu ortada.

kimse kendi uslubuna bakmıyor anlaşılan. evladımmış : ) bayram günü susacağım alıntı yapmayın. edebin kimde olduğu ortada.
Istedigim gibi alinti yaparim. Adami önce delirtip sonra edepten bahsediyorsun. Geldigin yer, oldugun yer ortada. Hamile halimle ben seninle ugrasmam!

Seni gözardi ediyorum, ne yazarsan yaz görmicem, o yüzden bosuna yorma kendini.

Ben konu sahibini anlamadim valla. Hem diyor ki arkadaslarim bana nasil sevistiklerini anlatirlar, bundan cekinmem. Sonra ev arkadasi nasil sevistigini anlatinca midesi almiyor? Madem mideniz almayacakti, neden bu arkadasinizla ayni eve ciktiniz? Insan bu gibi durumlarda arkadasinin nasil bir aile yapisi var, nasil bir karakteri var bilmez mi ki? Size ters gelen bir hayat suruyordu bu arkadasiniz da niye bir eve ciktiniz? Kiz siz istemiyorsunuz diye kendisini mi degistirsin? O ev sizin oldugu kadar onunda evi. Ve siz bastan kural koymamissiniz. Su an bence bunun ceremesini cekiyorsunuz.

Evin bereketi felan bahsetmissiniz akliniz daha once nerelerdeydi bunlara hesaba katacaktiniz bence cok gec kalmissiniz.

Benim şiddetle merak ettiğim bişi var konu sahibi... Siz bu kızla beraber eve çıkarken bunun sevgilisi var mıydı yoksa siz eve çıktıktan sonra mı oldu?
Ben varken sevgilisi yoktu daha yeni sevgili oldular. Ayrıca yakın arkadaşını niye yadırgıyosn demişler yakın arkadaşım değildi normal arkadaşımdı eve çıkalım hadi dedik. Başka alternatifimiz yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…