- 5 Ekim 2015
- 162
- 207
- 23
- 33
- Konu Sahibi Operadaki Hayalet
-
Ilk arkadasinizla tekrar konusun.sartlar buydu.bu gerekiyordu diyin.disinizi gosterin derim
sanırım yurt dışındasın.
bu yaştan sonra çalışan eden insanlara tuvalet adabı, temizliği öğretemezsin.
hele tezgahta saçını kurutan arkadaş, bulaşık yıkasa sanki için rahat edebilecek mi?
bence kurulmuşlar, konuşsanız da bir şey değişmez gibi.
sen kaç kurtar kendini imkanın varsa,
Anlamayacak birsey yok.sizin gitmeniz icin baski yapiyorlar dupeduz.ev sahibi ile konusun o halde.bu duruma son verin.saf davranip seyirci kalmayin daha fazlaKonuştum fakat sana ne zararları var biri benim odamda biri de oturma odasında kalıyor, zor durumdalar dedi. Zor durumda olan insanlar her gece dışarıya çıkıp eğlenir mi? Zor durumdalar ama diskoya gidecek paraları var. Ben anlamadım bu işi.
Arkadasın onlardan para aliyor olmasın sakın .??
Giderleri dörde bölelim deyin .Ödesin arkadaslarının giderini ,bence buna katlanamaz.
Faturalar ve kira kaça bölünüyor merak ettim ? Konuşun sizde sessiz kalmayın, o evde sizin de söz hakkınız var. Bizim böyle kimse gelmeyecek gibi kurallarımız yok. Ama uzun süreli kalmalarda izin alarak yaparız. Diğer ev arkadaşlarımla da öyle oldu.
Fatura ve kiralar 3 e bölünüyor. Son gelen arkadaşı fatura ve kira veremezmiş iş bulana kadar. Zaten kira da vermeyecekmiş çünkü ilk ev arkadaşımla aynı odada kalıyor diye.
O kadar çok ev değiştirdim ki artık yoruldum insanlarla uğraşmaktan. Hiç halim kalmadı yemin ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?