Ev Arkadaşımın Yaptığı

Sonucta evde dort kısı kalıyoruz bubsebepten ben kırayı ve gıderlerı dorde boldum kendime dusen bu bu kadar para veriyorum dersın.Sonucta sızın arkadasınız değil iyilik yapmak mecburiyetinde değilsiniz.Ayrıca tuvalete ve mutfaga uyarı kagıtları asın.Lütfen sifonu cekın diye mesela

Hanımlar teşekkür ederim yorumlarınız için. Ev arkadaşlarım taşınmaya karar verdi ve ben bu evde kalacağım. Artık kafama göre ya tek kalırım ya da yanıma düzgün birisini alırım.

Bu arada o Rus kızı istemiyorlarmış yanlarında çünkü kızın parası yok güya. Benim çok yardımsever(!) ev arkadaşım da bu kızı benim başıma bırakmayı planlıyor. Tepkimi ortaya koydum fakat buna rağmen böyle bir şey yaparsa polise gidip şikayetçi olmayı düşünüyorum.

bence sen ev giderlerini cıkar yarı yarıya odemek sartı ıle kalabiliriz de ödeyemezse o da basının caresine baksın.

Nasıl başınıza bırakmaya çalışıyor anlamadım ?
Ev hanesinde kızın adı yok nasılsa. Kovarsınız evden gider. Kim ne diyebilir ki

At kızı gitsin. Ev sahibine söylersin olmazsa, kira kontratında evin max kaç kişilik olduğu yazıyordur zaten.

Doğu avrupalılar hakkında ne yazdıysan hepsi doğru. Böyle cimri, böyle avantacı insanlar görmedim. Fırsat bulurlarsa biraz taviz verirsen hemen sömürüveriyorlar.

Nasıl başınıza bırakmaya çalışıyor anlamadım ?
Ev hanesinde kızın adı yok nasılsa. Kovarsınız evden gider. Kim ne diyebilir ki

Doğru söylüyorsunuz da ev sahipleri pek karışmıyor burda sonuçta adam parasını alıyor ya umursamıyor gerisini. Zorluk çıkarırlarsa polise gidip bu kızı attılar başıma dilini bilmiyorum anlaşamıyoruz falan derim hallolur artık herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…