Ev Arkadaşımın Yaptığı

Canım bende ortaasyada eski sovyet ülkelerinden birinde okuyorum 4 yıldır ve tek öğrendiğim şey orta asyadaki insanlara güvenmemek bilmiyorum belki fazla genelleme yapıyorum ama kendini kullandirtma

Canım bende ortaasyada eski sovyet ülkelerinden birinde okuyorum 4 yıldır ve tek öğrendiğim şey orta asyadaki insanlara güvenmemek bilmiyorum belki fazla genelleme yapıyorum ama kendini kullandirtma

Durum böyleyse resti çekin,zarf atın"biz böyle anlaşmamıştık,sadece 4de 1ini karşılarım masrafların" deyin. Sonuçta o elektrik su ısı ikiye bölünüyor,fotosentez yapmadıklarına göre yiyip içiliyorda evde. Temizlik zaten hak getire. Kabul etmeyin. Gerekirse başka yer bakın. Zaten pasaklılıkları dahi geçerli bir sebep o evde o insanlara katlanmamanız ićin.

bence ev arkadasınız sızı kıbar yollu bezdırmeye çalışıyor evden gıtmenız ıcın benden soylemesı....

Muhakkak yurt tarzı bir yer vardır. Huzur çok önemli.
Baksanıza diğer faturaları da size ödetmiş. Kurtarın bence kendinizi. Ben bile bu yazdıklarınızdan onlara güvenemedim. Çok taviz var evde

Hahaha seni çılgın :) kirayı oturmadan önce veriyoruz canım o yüzden öyle bir şansım yok. Haklısın aslında en kesin çözüm bu olur ama o kadar arkadaşım yok benim ayrıca insanlarla uğraşmak çok zor geliyor bana.

Okulun bitmesine kalmış 5 ay, sabret....

Canım okul bittikten bir süre sonra daha buradayım o yüzden sabır etmek zor geliyor. 4 sene boyunca nasıl insanlara sabrettim bir bilsen.

peki gelen 2 kişi de ev kirası ve genel giderleri ödüyor mu?

Bir tanesi ödüyor canım diğeri ise henüz iş sahibi olmadığı için henüz ödemeyecekmiş. Zaten kira da vermeyecekmiş arkadaşımla aynı oda da kaldığı için. Hiç bana bir şey sorduları yok kafalarına göre iş yaparlar.

Her şeyi anladım da kızın tuvalet kağıdı kullanmadığını nerden biliyorsun ve sana ne

Farklı kültürlerde yetişmişsin mesela benim için de saç vs sorun olmaz mutfakta da kurutulabilir

Ev arkadaşın net bir şekilde onlara git demem demiş tek çözüm ya çekeceksin ya da sen gideceksin

Çünkü o ikisi lavabodan çıktıktan sonra klozette sidik damlaları kalıyor, tuvalet kağıdı kullanılmadığı belli oluyor ve sifon çekilmiyor. Daha önce böyle bir şey yoktu. Anlatabildim mi canım sana nasıl tuvalet kağıdı kullanmadıklarını anladığımı? Ayrıca ne demek sana ne? Böyle bir tuvaleti kullanmaya için elveriyorsa diyecek bir şey yok zaten.

Mutfakta kurutulabilir ama tezgahın üstündeki saçları temizleyebilir en azından. Yemek yaparken, yemeği karıştırdığın tahta kaşığa yapışıyor o saçlar. Normal mi bu sence?

Son düzenleme:

Şimdi biraz ırkçılık gibi olacak ama kesinlikle hak veriyorum size bende buraya geldim geleli Orta Asya dan nefret ettim ya.

Canım bence arkadaşın çok uyanık onlardan da para alıyodur. Senden de evin yarı Parasını alıyor, Iyi bir geçim kapısı...

Yok canım son gelen kişi hariç bölünüyor masraflar.

Borçtan kastım illa kira değil ki,bir fatura olur filanca ödeme olur. Hatta ve hatta o odadaki kurnaz yancının masrafı ve sana zararı kadar borç para isteyip geri vermemek olur vs..
Uğraşmak zor evet ama e çekeceksin o zaman? Başka çözüm yok

ben olsam sağlam bi kavga çıkardı evde. Bağrış çağrış oooo Ne iğrenç insanlar konusunu geçtim de bana sormadan eve birilerini almak? Hadi yardım dediğin max. 1 ay olur bunlar kirayı bölüşmeye başlamış baya baya yerleşmişler eve ıyyy..

Ya bu universitede olaysiz ev arkadasligi olmuyor galiba.bende uni.deyken kanli bicakli ayrilmistim ev arkadasimla.canim kaç kurtar kendini.dúzelmez..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…