Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

witch hunt

1gunluk SucukluKuruFasulye
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mart 2010
10.523
29.498
798
Mevzu karisik
Ama buralar karisir simdiden soyliyim ..
Laf sokmaya gelenleri de kabul ediyorum
Cogu yoruma cevap veremem belki
Ama en guzelinden okurummm
Empati yapmani istiyorum senden okuyucu..
Kendini birinin yerine koy sadece 5 dkligina ,gozlerini kapa ve dusun
Biriyle evlendin ..
Uyum yok ,maddi ve manevi .
Adam cinsel sorunlu
Sende kendini sorunlu saniyorsun ..
Gay mi degil mi cozemiyorsun
Ustune ustluk seni aldatiyor
Bosuyorsun ..
Hayat kisa kuslar ucuyor diyorsun
Sonra bir seyler oluyor kiç ustu yere dusuyorsun
Caresizlikten bu sorunlu ama seni guya seven adamla tekrar nikah kiyiyorsun ..
Aptalsin ama sebeplerin var
Kafan calissa da insansin menfaatlerin var ...
Adam hala ayni
Tik yok
Kus ölmüs !!!!
Soylemezsen ici rahat normal hayatiniza devam ediyorsunuz
Etrafa rol kesmeye devam
Evliymis gibi ama degilmis gibi
Kadinmis gibi
Ama degilmis gibi ....
Eve kapandigin bi donem her sey bitti
Boyle bitki gibi yasayacaksin
.ok cuvalindan hallice oldugun bir donem karsina biri cikiyor ..
Icin kipir kipir
Ulan yasiyorum falan diyorsun
Karsi taraf bisey bilmiyor
Ama ilgisiz degil
Gozu ,kulagi sende
Enerjisi sende ..
Yilllllaaaaar yillaaaaar sonra aslinda bitki degilmissin hatirliyorsun ..
Ne yaparsin ..

Zaten bastan dogru bir evlilik degilmis sizinki boyle olacago belliymis ilk olarak bosanirdim ve o adamida acaba bu bosluk animda siginacak bir liman olarakmi goruyorum diye sorgularim bosluktayken daha cok hata yapar insan yanlis insanlari melek gibi gorur

Gecen kazenin konusundaki hasniktir için yazdığınız aldatılmayla ilgili "güzel" yorumunuzu görünce şok olmustum. Simdi bu konunuzu görünce neden o kadar "hoş" olduğunuzu anladım, öyle bir yorum yapmanız normalmiş meğer sizin tarzınızda biri için.

E sonucta sizi aldatan yıpratan arkadasınıza göz dikecek kadar ileri giden ev arkadasınızın kuşunun hala ölü oldugunu bilecek kadar mesafelisiniz(!), bir de üstüne yeni heyecanlar yeni aşklar.. olur canııımm olur bunlar :)

Son düzenleme:
Exle yeniden nikah kıydığınızı bilmiyordum şaşırdım açıkçası. İnsan aynı delikten iki kez ısırılabilirmiş demek. Ortada yanlış bir evlilik ve geç kalmış bir ikinci boşanma var. Boşanır yeni adaya dürüst davranır ve o şekilde bir ilişkiye başlardım. Hmm evet yapardım

Boşanırım, sonra sonu ne olacak diye düşünmeden içimi kıpır kıpır eden adama hislerimi açarım. Hayat kısa, acabalar belkiler rağmenler için çok kısa. Erosun oku yeni adama vurmadıysa bile öbürü için ömür çürütmeye değmez. Bu yeni kıpırtı karşıdaki insanda karşılığını bulmasa bile başka birinde bulur. Ama kapının açık olması gerek. Kapının açık olması da özgür olmana bağlı

Tamda dediğiniz gibi yerinize koydum kendimi. Bu derece hiç gibi yaşamaktansa kesin boşanıp yoluma bakmak isterdim. Benki boşanmayı kolay kolay dile getirmem. Ota çöpe boşan diyemem. Ama bu şekilde sizede yazık.

Oncelikle zaten böyle evli kalınmaz boşanmak hakkın.karsina çıkan kişi de doğru kişi mi bu çok önemli.yenidn bir hayal kırıklığına uğrama riskine giremezsin.bu kişi senin evliliğinin sorunlarını nerden bilsin.evli bir insana yaklasabiliyorsa düzgün biri olmayabilir.egerki düzgün biriyse bu fırsatı kaçırma derim ben.sen evli sayılmazsın çünkü bence bu evlilik yurumez

zorundalıkların bittiyse, kendini kurtar bu yaşantıdan.
Eğer kalbin hala atıyorsa, onu doyurmaya bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…