Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Boşanırdım!
Ya ne olacakki?
Aşık olduğum adamla birşeyler yaşarsam ne güzel. Yaşamazsam da yine de boşanırdım.

O şekilde bir evliliği sürdürmem, üstelik ikinci kez evlenmezdim, hiçbir sebebi de haklı bulmam, yeniden evlenme konusunda.

İnsan işte, istiyor çünkü , aşk da istiyor, cinsellik de istiyor, ev arkadaşlığından ötesini istiyor doğal olarak.
Bu hisleri taşımadığınız biri ile evli olmak başka aşklara kapıyı hep açık tutmak demektir zaten..

Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun

Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun

adam için boşanma zaten. o 'evlilikte' mutsuz olduğun için boşan. başka biri için boşanmak zaten aptallık olur ama evdekiyle mutlu değilsen boşan. mutsuz olmak için sebep varmış

Konu cok radikal farkindayim
Ama takdir edersin ki bu baska bi platformda anlatilamaz
Baltalama ne olur
Canım sen bile bile 2.kez lades demişsin daha 1 haftada tanıdığın adamdan etkilenmişsin 3.lades o olacak bazen çoğu kadın en ufak ilgide etkilenir önce boşan sonra etkilenmeye bak daha ciddi sorunları ve engelin var yeni aşk için

Adamin bisiden haberi yok ki shot
Ustelik yeni bosandi
Gozu kulagi ustumde
Ama hem Turk degil
Hem de emin degilim

adamın haberinin olup olmamasının ne önemi var..
adam garanti olsa boşanacakmısın?
adamın niyeti yoksa boşanmayacakmısın?
mutsuz olduğu bir adamla tekrar evlenip kendini tekrar aynı mutsuzluğa mahkum edecek kadar ne yaşadın bilmiyorum ama boşanacak kadar cesaretin yoksa hayatı ıskalayıp durmaya devam edersin..

Evet ben ev arkadasiMi hic aldatmadim
Simdiye kadar
Ama bu olay beni sarsti
Hayatimin sonuna kadar ot gibi yasayip giderim saniyodum
Bir suru hevesimden vazgecmistim
Isim erkeklerle
Ama hicbirine bu gozle bakmamistim
Ama 5 aydir tanidigim adam
1 haftadir beni carpti
Ben ben degilim sanki

O adamla Tekrar mı evlendiniz. Inanamıyoru şu an. Sizi çok takdir etmiştim zamanında. Ne kadar gururlu, ayakları yere basan, ne istediğini bilen bir kadın diye. Ama o zaman boşanmasaymışsınız daha iyiymiş diyorum. Neyse konuya dönecek olursak ikinci kez boşanın aşk için falan değil kendiniz için.

Böyle bi konuyu witch değilde yeni üye açsaydı hiç bi yorum bu şekilde olmazdı
Daha 2gün önce witch'in eski konularına baktım ve şok oldum. Böyle bir yaşanmışlığı olduğu aklımın ucundan geçmezdi. He ne yaptım okudukça doldum sinirlendim koca kişisine beddua ettim. Yeniden evlenmesine şuan şok oldum ve kızdım açıkçası. Ama yaşanmış işte sonuç olarak o iğrenç adamdan her halukarda boşanmalı..

Adamın sizin duygularınızdan haberi olmadığı için onunla bir şansınız olurmu bilmem ama boşanıp kendinize yeni bir hayat kurduktan sonra başka birisi tarafından da o kıpırtılar tekrarlanır karşılıklı olarak... kocanın kuşu ölmüşmü bilmem ama sizin kalp birazcık kurumuş bir damlayla yeşermis daha fazlasıyla çiçek bile açar

Adamin bisiden haberi yok ki shot
Ustelik yeni bosandi
Gozu kulagi ustumde
Ama hem Turk degil
Hem de emin degilim
O adamdan bagimsiz dusun. Nereye kadar boyle gider, niye boyle gitsin? Simdi yasadigin heyecandan niye omur boyu mahrum edesin kendini? Bu adam olmayabilir ama demek ki yine birinden hoslanabiliyorsun, evli kaldigin surece tum ihtimalleri cope atiyorsun. Kendini diri diri gomme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…