- 3 Eylül 2015
- 3.279
- 6.302
- 78
- Konu Sahibi witch hunt
-
Oncelikle zaten böyle evli kalınmaz boşanmak hakkın.karsina çıkan kişi de doğru kişi mi bu çok önemli.yenidn bir hayal kırıklığına uğrama riskine giremezsin.bu kişi senin evliliğinin sorunlarını nerden bilsin.evli bir insana yaklasabiliyorsa düzgün biri olmayabilir.egerki düzgün biriyse bu fırsatı kaçırma derim ben.sen evli sayılmazsın çünkü bence bu evlilik yurumez
Böyle bi konuyu witch değilde yeni üye açsaydı hiç bi yorum bu şekilde olmazdı
Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun
Canım sen bile bile 2.kez lades demişsin daha 1 haftada tanıdığın adamdan etkilenmişsin 3.lades o olacak bazen çoğu kadın en ufak ilgide etkilenir önce boşan sonra etkilenmeye bak daha ciddi sorunları ve engelin var yeni aşk içinKonu cok radikal farkindayim
Ama takdir edersin ki bu baska bi platformda anlatilamaz
Baltalama ne olur
Boşan. Belki de o adamla olmayacak ama o adam belki de sana evrenin boşanman için verdiği cesaret?Konu cok radikal farkindayim
Ama takdir edersin ki bu baska bi platformda anlatilamaz
Baltalama ne olur
Adamin bisiden haberi yok ki shot
Ustelik yeni bosandi
Gozu kulagi ustumde
Ama hem Turk degil
Hem de emin degilim
Canım sen bile bile 2.kez lades demişsin daha 1 haftada tanıdığın adamdan etkilenmişsin 3.lades o olacak bazen çoğu kadın en ufak ilgide etkilenir önce boşan sonra etkilenmeye bak daha ciddi sorunları ve engelin var yeni aşk için
Daha 2gün önce witch'in eski konularına baktım ve şok oldum. Böyle bir yaşanmışlığı olduğu aklımın ucundan geçmezdi. He ne yaptım okudukça doldum sinirlendim koca kişisine beddua ettim. Yeniden evlenmesine şuan şok oldum ve kızdım açıkçası. Ama yaşanmış işte sonuç olarak o iğrenç adamdan her halukarda boşanmalı..Böyle bi konuyu witch değilde yeni üye açsaydı hiç bi yorum bu şekilde olmazdı
O adamdan bagimsiz dusun. Nereye kadar boyle gider, niye boyle gitsin? Simdi yasadigin heyecandan niye omur boyu mahrum edesin kendini? Bu adam olmayabilir ama demek ki yine birinden hoslanabiliyorsun, evli kaldigin surece tum ihtimalleri cope atiyorsun. Kendini diri diri gomme.Adamin bisiden haberi yok ki shot
Ustelik yeni bosandi
Gozu kulagi ustumde
Ama hem Turk degil
Hem de emin degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?