Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

empatiyi genel yazdım aslında.
Herkes diye başladım cümleme.
Üzerine çok gidildi. Artik saldırmaktan gerçek yorum yapmıyor.

İnsanlar zorluk yaşıyor. Kimi kaynanasıyla kimi hayatiyla. Zor. Ben yazamıyorum daha fazlasını.

Bütün sayfaları okudum ve tekrar bir yorum yapmak istiyorum.

Konu sahibi, bu kadar ofansif davranışlar göstermek karşı taraftan ziyade sizi yorar. Eleştiriye açık olduğunuzu belirtmişsiniz ilk mesajınızda. Size destek çıkanlar olacağı gibi eleştirenler de olacaktır ki siz de gördüğüm kadarıyla pek dilinin ayarı olmayan birisiniz. Bu kadar ters tepki almanız da bu yüzden. Ben sizin için de bir terapiste gitmenizi öneririm. Hem konuşup rahatlamak hem de yeni bakış açıları kazanabilmeniz için. 10 seneniz boşa geçmiş dile kolay, biyolojik saat tıkır tıkır işliyor. İsterseniz kocanızın parasına ihtiyacınız olmadan ayakta kalabilirsiniz, uluslararası geçerliliği olan 2 dil biliyorsunuz, biraz çabayla güzel paralar kazanabilirsiniz. Bence artık hayatınıza yeni bir sayfa açmanın zamanı gelmiş de geçiyor.

Hem karnim doysun hem.pastam dursun.
Kusu olmus diyebildigin cinsel tercihlerinden bile emin olmadigin adamla hala bir aradaysan menfaatin vardir. Bir cikarin vardir muhakkak bu iliskiden. Eger bu cikar para ise cok yazik!

Kavrayamıyor musunuz? Siz paralı biriyle evlendiğiz için değil, cinsellik bile yaşayamadığınız bir evlilğin içinde aldatılmış olduğunuz halde tekrar evlendiğiniz için çaresizsiniz. Para para diye kendinizden vazgeçmişsiniz. Evlilik hayatınız, bir kadın olarak durumunuz çok kötü. Para ve evlilik konusuna gelince her kadın iyi imkanlar ister kötüsünü mü isteyecek? Ama bu kadar eksik bir evliliğe tamam demek için bayağı bi çaresiz, özgüvensiz olmak lazım zira bu gerçek bir evlilik bile değil.

Himm oyleyim
Ben mi dondum tek acaba
Kuyrugunu kistirip sende dondun
Essek gibi ...
Yalan mi ???
Sende aldatildin bende
Biliyorsun kuyruk acisini git kocana sor
Bitti !!!
Aldin cevabini defol simdi

Nereye döndüm ben ailemin yanında tarhana çorbası kasikliyorum

Tesekkur ederim
En son 26 temmuz da opmus beni diyorum
Evli oldugum adam
Gelmisler eeee sevisiyonuz yani diyorlar
Pesss
Ooowww durum feci. Bence maddiyatınızı sağlama alın ve boşanın. Böyle bir adam kadına eziyet resmen. insan kendinden şüphe eder çirkinmiyim hiç çekici değilmiyimde bu adam böyle davranıyor diye. Özgüveni zedeler.
Hayatınızda biri olmasa da boşanın bu adamdan. Yaşınız genç maddi korkular yüzünden aşk itan vazgeçmeyin

Aldatilmis olmamı yineledi ama koymuyor anacim artık. Basit kaçıyor bunlar artık geliştir kendini witch
Anlamadim ki aldatilmanin neyini yineliyor kendi de aldatilmis hatta hala o adamin yaninda ev arkadasiymis peehhh... azcik gruru onuru olan kadin kendini aldatan adamla evcilik oynamaz

Iyi geceler hanimlar.. :)
Mune mudurum saygılar..
Hayatı tespih yapmış sallıyormuşummm adını duydukça ağlıyormuşum deli diyorlarmış benim halimeee

Cımbızzz Showwww

Sığınaklara kaçın, 128 Kib'ten toplu katliam çıkmazsa neden çıkar

Burada çarşı fena karışmış, sevdiğim insanlarsınız ama birbirinizin evliliklerine, ilişkilerine, özeline dil uzatmanızı kınıyorum.

Gerçekten toplu ban çıkacak buradan ve hiçbiriniz hak etmedim diye gelmeyin bana sakın.

Şu topikteki kibler hala bitmedi, kiblenen yorumları okurken hepimiz adına utandım.
İçinizde ne çok öfke birikmiş meğer, birşey olsunda lafı gediğine koyalım diye bekliyormuşsunuz, o birşey bu konuyla olmuş.
Hepinizi farklı özelliğinizden dolayı severim ama burada yaşananlar olmamış hanımlar, dün gece bu topikte yazdıklarınızı öngörebilseydim siteye girer 80 sayfa birbirinizi aşağılamanıza izin vermezdim, bunca uyarı da olmazdı.

Bu kadar öfke kendinize zarardan başka birşey değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…