- 24 Eylül 2014
- 4.217
- 8.681
- 108
- Konu Sahibi witch hunt
-
Meyilli demek kesin yapar demek değil. Mevcut şartlarında seçenekleri belli. Arzu duyulan bir hayat var. Heba edilen bir geçmiş. Bir de elindekiler.
Empati yaptım boşanırım dedim ilk yorumumda yazdım.
Beni empati yapmamakla suçlamadan önce bir de yorumumu okusaydınız...
Kocana sor onu !
Bencede. Şuan çalışıyor musunuz ben çalışıyor gibi anladım iş yerinden değil mi bahsi geçen kişi
Witch hadi git yat yahu yeter!Kocana sor onu !
Off çok basitsin ya
Ya evet vajinismus değil miydin sen witch?Bir konunda öylr demiştin hatırlıyorum.http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/oyle-kolay-gidilmiyor.886995/
Adamin mi kusu otmuyor?
21 yasinizdan su ana kadar vajinusmustan kurtulmanizi bekliyormus
Off çok basitsin ya
Yemin ederim şurada birbirine takacak en son kişilersiniz.
Yetişemiyorum.
Kavrayamıyor musunuz? Siz paralı biriyle evlendiğiz için değil, cinsellik bile yaşayamadığınız bir evlilğin içinde aldatılmış olduğunuz halde tekrar evlendiğiniz için çaresizsiniz. Para para diye kendinizden vazgeçmişsiniz. Evlilik hayatınız, bir kadın olarak durumunuz çok kötü. Para ve evlilik konusuna gelince her kadın iyi imkanlar ister kötüsünü mü isteyecek? Ama bu kadar eksik bir evliliğe tamam demek için bayağı bi çaresiz, özgüvensiz olmak lazım zira bu gerçek bir evlilik bile değil.Ee ben parali biriyle evlenince caresiz
Sen parali biriyle evlenmek isteyince benim soylediklerim aptalca oyle degil mi ?
Bana bu salyalarini akitanlarin hic biri issiz biriyle evlenemz
Asgari ucretli biriyle de evlenmez
Arabasiz culsuz biriyle de evlenmez
Bende evlenmedim
Ikinciye de evlenmem
Ne gelip lololo yapiyosun ayni durumdayiz
Birine bok atarken once aynaya bak
Himm oyleyim
Ben mi dondum tek acaba
Kuyrugunu kistirip sende dondun
Essek gibi ...
Yalan mi ???
Sende aldatildin bende
Biliyorsun kuyruk acisini git kocana sor
Bitti !!!
Aldin cevabini defol simdi
Ooowww durum feci. Bence maddiyatınızı sağlama alın ve boşanın. Böyle bir adam kadına eziyet resmen. insan kendinden şüphe eder çirkinmiyim hiç çekici değilmiyimde bu adam böyle davranıyor diye. Özgüveni zedeler.Tesekkur ederim
En son 26 temmuz da opmus beni diyorum
Evli oldugum adam
Gelmisler eeee sevisiyonuz yani diyorlar
Pesss
Anlamadim ki aldatilmanin neyini yineliyor kendi de aldatilmis hatta hala o adamin yaninda ev arkadasiymis peehhh... azcik gruru onuru olan kadin kendini aldatan adamla evcilik oynamazAldatilmis olmamı yineledi ama koymuyor anacim artık. Basit kaçıyor bunlar artık geliştir kendini witch
Hayatı tespih yapmış sallıyormuşummm adını duydukça ağlıyormuşum deli diyorlarmış benim halimeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?