Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

İnsanın huyu değilmez ben ot gibi yaşamayı kabul etmezdim çözüm yoksa boşanırdım ama başka bi ilişki için uzun süre beklerdim evlilikte boşluk kabul edilmiyor çünkü ev arkadaşında olsa resmiyette eşin

Kocaya vermem gereken tum sanslari vermisim,daha da napayim? Dehlerim
Veeee yenisi icin sansimi denerim
Witch bu sen misin konuyu kendin icin mi actin? Uzuldum ben
Hala asik olabiliyorsan bitki degilsindir
Kendine deger ver ve kalbinin sesini dinle derim

Sizi yorumlarinizdan tanıyorum.daha doğrusu yaptığınız acımasız yorumlardan tanıyorum.

Geçen bir konuda aldatılan bir kadına yaptığınız yorum bence bu sitenin en kötü yorumu seçilecek düzeydeydi bırakın bir kadına bir insana bile yakışmayacak bir yorumdu.

Bu girizgahtan sonra ikinci kez bosanin ve her insan gibi mutlu olma hakkinizi kullanın.

Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun

Boşanmak için adamın garanti olmasını mı bekleyeceksiniz?
Yoksa hislerinizden emin olmayı mı?
Her iki durumu da beklemeye gerek var mı?

Bunun adı düpedüz aldatmadır, fiili birşey olmasa da, aldatmaktır.
Adamın kuşunun ötmemesi onu aldatma hakkı da vermezki.
Bile bile ikinci kez evlenmişsiniz, kimse kolay kolay yapmaz bunu. . .

Yarından tezi yok ayrılmak en mantıklısı , o derece yani.

adventurerpassenger
Hos geldin
Cikamadim konudan
Biliyosun

Bilmez miyim kuzum yaa...konu basit gibi görünse de aslında komplex...biliyosun tek kurşunumuz kaldı...bence daha önce konustugumuz 5 şarttan ilk 2 sini gerceklestir...sonra da fıstık gibi boşan...aşık oldugunu düşündügün adam icin degil kendin icin uygulamalısın o şartları ...ve buna kesin eminim ki aşık falan da degilsin sadece çok derin bi duygusal boşluktasın...böyle boşluklarda beyin sürekli yanılsama yaşar...

Hicbir kosulda o adamla ayni evde yasamaya devam etmezdim zaten, o yuzden tam anlamiyla empati kuramadim.
Kisa kesicem, ev arkadasimla tum iliskimi keser yeni asklara acilirdim, bu yeni adamla ya da bir baskasiyla farketmez... ömrümü, gencligimi sevmedigim biriyle ayni çatı altinda tuketmezdim.

Ask yok
Zorunluluklar ve karsilikli menfaatler var
Ben dedigim gibi boyle yuvarlanir giderim diye dusunuyordum
Ama kendime saskinim
Kafam karisik
Ergenler gibi oturup muzik dinleyip adami dusunuyorum

31 yas gec mi ?

Anında boşanma davası açarım,zaten bitmiş evlilik.Üzüleceğin bir şey yok,vicdan yapacağın da.
Diğeri ile olmazsa da üzülme diye söylüyorum.
Boşanınca zaten daha net görürsün aşk mı değil mi her ne ise...

Bosluk olup olmadigi nasil anlasilir yaw
Adami gorunce sacmaliyorum
Dilimiz ayni degil
O yuzume bakiyo
Ben tavana
Adam bir sey anlatirken
Sigara iccem ben diyip lostur lostur yanindan gidiyorum
Dizlerim titriyo
Arkami donuyorum
Gozu ustumde
Acaba beni deli mi saniyo
Yoksa o da mi bos degil
Nasil anlicam ya ben bunu

Boşanıp tekrar evlenmenin ne gibi bir menfaat sağladığını bilmediğim için yorumum yıkıcı olmasın diye azami çaba harcıyorum

Özetle boşan, tekrar

Baba evine donmemek
Ve para ..
Yikici olabilir yorum
Yeter ki objektif olsun
Durustce acikladim ne hissettigimi
Boluk porcuk ama ana temasi belli
Sende mantikli yorum yaparsin
Biliyorum .

O adama hissettiklerin duygusal boşluktan olabilir. Üstelik o da boşanmış. Boşanmış erkeklere bakış açım malesef negatif.. Sen önce ne istediğine karar ver. Evliliğinin bitmesini istiyor musun? Zaten bi başkasından hoşlanabiliyorsan evlilik bitmiş demektir. Belki bu adam olmaz ama başkası olur. Demkki sevmek sevilmek istiyorsun bunlar doğal duygular.

Çok tatlısın yavv

Ask yok
Zorunluluklar ve karsilikli menfaatler var
Ben dedigim gibi boyle yuvarlanir giderim diye dusunuyordum
Ama kendime saskinim
Kafam karisik
Ergenler gibi oturup muzik dinleyip adami dusunuyorum
Ben boyle bir hayat düşunemem eski konularını da hiç bilmiyorum biliyor musun belkide biliyorumdur bir bakayım ama herkes şok olduğuna göre tekrar o adamla evlenmemeliydin kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…