- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi witch hunt
-
İnsanın huyu değilmez ben ot gibi yaşamayı kabul etmezdim çözüm yoksa boşanırdım ama başka bi ilişki için uzun süre beklerdim evlilikte boşluk kabul edilmiyor çünkü ev arkadaşında olsa resmiyette eşinEvet ben ev arkadasiMi hic aldatmadim
Simdiye kadar
Ama bu olay beni sarsti
Hayatimin sonuna kadar ot gibi yasayip giderim saniyodum
Bir suru hevesimden vazgecmistim
Isim erkeklerle
Ama hicbirine bu gozle bakmamistim
Ama 5 aydir tanidigim adam
1 haftadir beni carpti
Ben ben degilim sanki
Adama boyle bir seyin niyetini belli edemem
Adam Turk degil
HeNuz gecen hafta bosandi
Meslektasim
Yeni tanistik
Tanimiyorum dogru duzgun
Çok tatlısın yavvEvli misin?harbi şok ettin beni witch kuş ölmüşse aşk da yoksa napayım o adamı beni biliyorsun menfaat falan bilmem ben boşanırdım hayatımın geri kalanını sevişmeden geçireceğimi düşünemiyorum (ama aşk olsaydı kuş o kadar önemli olmayabilirdi )
Evli misin?harbi şok ettin beni witch kuş ölmüşse aşk da yoksa napayım o adamı beni biliyorsun menfaat falan bilmem ben boşanırdım hayatımın geri kalanını sevişmeden geçireceğimi düşünemiyorum (ama aşk olsaydı kuş o kadar önemli olmayabilirdi )
Hicbir kosulda o adamla ayni evde yasamaya devam etmezdim zaten, o yuzden tam anlamiyla empati kuramadim.
Kisa kesicem, ev arkadasimla tum iliskimi keser yeni asklara acilirdim, bu yeni adamla ya da bir baskasiyla farketmez... ömrümü, gencligimi sevmedigim biriyle ayni çatı altinda tuketmezdim.
İnsanın huyu değilmez ben ot gibi yaşamayı kabul etmezdim çözüm yoksa boşanırdım ama başka bi ilişki için uzun süre beklerdim evlilikte boşluk kabul edilmiyor çünkü ev arkadaşında olsa resmiyette eşin
Boşanıp tekrar evlenmenin ne gibi bir menfaat sağladığını bilmediğim için yorumum yıkıcı olmasın diye azami çaba harcıyorum
Özetle boşan, tekrar
Çok tatlısın yavv
Ben boyle bir hayat düşunemem eski konularını da hiç bilmiyorum biliyor musunAsk yok
Zorunluluklar ve karsilikli menfaatler var
Ben dedigim gibi boyle yuvarlanir giderim diye dusunuyordum
Ama kendime saskinim
Kafam karisik
Ergenler gibi oturup muzik dinleyip adami dusunuyorum
Baba evine donmemek
Ve para ..
Yikici olabilir yorum
Yeter ki objektif olsun
Durustce acikladim ne hissettigimi
Boluk porcuk ama ana temasi belli
Sende mantikli yorum yaparsin
Biliyorum .
Ayrıca adam seni aldatmışsa kuş bi sana ölü anlaşılan
Parası için öyle mi, empati yapamam asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?