Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Maddi çıkar için cinselliğin bile olmadığı ama her türlü rezilliğin de yaşandığı bir evliliğe ikinci kez evet demek... Bundan büyük çaresizlik düşünemiyorum.

Insanlar neden hep iyi isi olan biriyle evlenmek ister ?
Hic dusundun mu bunu
Mesela bir hemsire neden doktor
Bir muhendis neden mimar ,muhendis.
Ya da su taraftan sorayim
Bir avukat neden kasapla
Bir hakim neden midyeciyle evlenmez ?
Simdi dersin ki aaaaaaa okumus ondan
Yoooo benim tanidigim okumuslar var okuzun onde gideni
Lise mezunu var hayati film olacak ?
Benim bir farkim yok
Sizin kendinize itiraf edemediginiz seyler var
Ben sesli dusundum ve linc ettiniz
Hanginiz evlenirsiniz cebinde 5 kurus olmayan adamla?

Masraf olmasin diye mamayi kesmek nedir ya! Oha ve yuh diyorum. Kendi girtlagindan keseydi keşke

Hayvan gibi bunlari cukkalayip mi gideyim
Bu kadar tepkinin sebebi bu kadar sayfadır niyetinin sanki bu olduğunu farklı cümlelerle yazman.
Üstüne aldatmaya meyilli olman.

Çünkü hem boşanmıyorsun hem herkes gibi sevmeyi sevilmeyi hak etmiyorum mu ? diye soruyorsun.

"Evet eşini aldat" dememizi mi istiyorsun?

Fazla taninmayip enpati yapilmayan uyeler de birinin arkadasi, tanidigi. Tanidik olunca yanlislar dogru mu oluyor.

wolf muhabbet etmek ayrı içini bilmek ayrı bibi ondan bahsediyor.
Örneğin senin nickine aşinayım ama muhabbetimiz yok. Bibiyle var. Yamukla ise dertlestim icini biliyorum. Farklı statüler diyelim.

Şuan hiç tasvip etmediğim yorumlarını görsem dahi witch in öyle olmadığını biliyor olmam gibi.

Aldatacak olsa gelip senden benden izin almak icin ugrasmazdi, şahsi fikrim.

Ben amacim aldatmak olsaydi
500 kere yapardim bunu dedim dimi ?
Isim hep erkeklerle ustelik bunlar sadece Turk erkekleriyle degil
Degisik milletten
Ama ben asik oldum
Yapacak bisey yok
10 yildir yasamak degildi nefes aliyordum simdi gozum acildi
Bunu anlamaniz icin ne kadar yirtinmam lazim ?

Witch dedim ya neden tekrar evlendin sebebini bilmiyorum ama hayat aslında bu kadar zor değil.Ne yapmak istiyorsun,neden sevmediğin bir adamla evlisin,ev arkadaşını boşa,ona mecbur değilsin,bak gerçekten değilsin.

Sonra git ne yapmak istiyorsan onu yap,ister git o adamın kucağına atla,ister evlen ama önce sevmediğin adamdan boşan ana kural bu,tüm şifreler bunda saklı.Gerisi çorap söküğü gibi gelir.

aldatmaya meyilli olduğunu ben hiç görmedim. Hangi cümlelerinden bu çıkarımı yaptınız merak ettim.

Ya da insanlar konudan bu çıkarımı mı yaptı onca sayfa tartışıldı?

Yazdıklarımdan cebinde 5 kuruş olmayan adamla evleneceğimi mi çıkardınız? Elbette evlenmem. Ama para için de sizin yaşadıklarınızın ve yaşayamadıklarınızın olduğu o evliliğe geri dönmezdim. Orada kendini ezen, aşırı çıkarcı ve bu çıkarcılığın içinde agresifleşmiş, çirkinleşmiş bir kadın var.

Evet burda bazilari bos bos konusurken
Kafamda oturdu bazi seyler zaten
Aslinda ben hep buraya konu acinca
Konu ilerlerken cevabini buluyorum
Bazilari da sadece agzini oynatiyor
Dusunebilenleri seviyorum
Onlar iyi ki var

Fazla taninmayip enpati yapilmayan uyeler de birinin arkadasi, tanidigi. Tanidik olunca yanlislar dogru mu oluyor.
Yoo olmuyor ama kestirip atamazsın yakin olduklarınla herşeyi biranda o yüzden daha farklı tavır içinde olursun. İster kabul et ister etme ki diyorum ben sert bir kadınım ve ne yalan söylerim ne kırmıyayım diye susarım mesela senide sevdiğimden kelimelerime dikkat ediyorum iki yüzlülükse evet öyle sevdiklerime karşı böyleyim bende naparsın :)
benle yakın olmadıktan sonra bana ne ben benimle olan ilişkisine bakarım

Aldatacak olsa gelip senden benden izin almak icin ugrasmazdi, şahsi fikrim.
İzin istemiyor yerimde olsaydınız ne yapardınız diyor. Beğenmediği cevaplara verdiği vermediği tepkiden istediği yanıtın bu olduğu bu kadar sayfadan anlaşılıyor. Bu da benim şahsi fikrim. Avukatlığa lüzum yok.

Cunku artik kaile almadan konusuyor
Sadece saldiriyorum
Nasil yaptilarsa oyle karsilik goruyorlar ..
Ustumde arabam var esim aldi diyorum
Ev var esim aldi
Ben bi baska adama gidersm
Hayvan gibi bunlari cukkalayip mi gideyim
Cukkala bence.Hayvani değil bilakis çok insani davranış olur.Evlilikte yaşamış olduğun maddi manevi işkencelerin tazmini olarak kabul et.
Tekrar söylüyorum bunca zaman eziyetini çekmişsin işine yatırım yap,bol birikim yap ve boşan,sonra aşktan sarhoş olana kadar yaşa gitsin.
Cinselliğin olmadığı evlilik mi olur?

5 kurussuz birine asik olamaman zaten bama attigin camurun eline bulasmasi demek ..
Ask =para
Evlilik=para degilse
O zaman 5 kurussuza da asik olunabilir
Lise de olmuslugum da vardir
Keske ben kadar cesaretli olabilseniz

Ben de böyleyim. Bence herkes biraz böyle

Bunu anlıyoruz zaten. Çözüm basit boşanacaksın. Sende bunu kabul etmiyorsun. Neden anlamak istemiyorsun. Bunu kabul etmiyorsan diğer seçeneğin hem evli kalıp hemde yeni elemanla ilişkiye başlamaktır.
Bu da kafanda oturmuyorki buraya konu açtın. Fikrim bu.

Böyle yorumlar da çok gelmiş.Adam da sanki hazır bekliyor.Hadi vakşt geçirmek için düşünebilir yok demez.Evlilik düşünecepi ne malum.Evlilik düşümmüyor takılacaksa dünden boşansın zaten.
Boşanır içimi kıpır kıpır eden yaşadığımı hissettiren insanlarla birlikte olurum.

Çoğu kişi anladı seni. Ben sadece o şartlarda evliliğini kendine saygısızlık ve en büyük kötülük olarak gördüm. Ve eğer aşk karşına çıkmışsa neden kendine yeni bir şans vermiyorsun. Önce o adamdan boşan ve bi kendini dinle neler yapabileceğine bir bak. Belki bu adam olmaz başkası olur ama illaki birini seversin daha düzgün şartlarda bu hislerini yaşarsın. Kötü niyetle birşey demiyorum sana witch. Hakkında hayırlısı.

aldatmaya meyilli olduğunu ben hiç görmedim. Hangi cümlelerinden bu çıkarımı yaptınız merak ettim.

Ya da insanlar konudan bu çıkarımı mı yaptı onca sayfa tartışıldı?
Üyenin boşanmayacağı belli.
Bende yaşamak istiyorum diyor. Gayet net anlaşılıyor. Aldatır aldatmaz orasını kendi bilir. Kendi kararı.

Böyle yorumlar da çok gelmiş.Adam da sanki hazır bekliyor.Hadi vakşt geçirmek için düşünebilir yok demez.Evlilik düşünecepi ne malum.Evlilik düşümmüyor takılacaksa dünden boşansın zaten.

Allahim iste bunun ustunde konusalim
Belki biri akil verir dedim
Ama mumkun olmadi ki
Cok sukur akliniza geldi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…