- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
- Konu Sahibi witch hunt
-
Konunuzun başını ortasını ve şimdi bu yazdığınızı okudum.Evet burda bazilari bos bos konusurken
Kafamda oturdu bazi seyler zaten
Aslinda ben hep buraya konu acinca
Konu ilerlerken cevabini buluyorum
Bazilari da sadece agzini oynatiyor
Dusunebilenleri seviyorum
Onlar iyi ki var
Insanlar neden hep iyi isi olan biriyle evlenmek ister ?
Hic dusundun mu bunu
Mesela bir hemsire neden doktor
Bir muhendis neden mimar ,muhendis.
Ya da su taraftan sorayim
Bir avukat neden kasapla
Bir hakim neden midyeciyle evlenmez ?
Simdi dersin ki aaaaaaa okumus ondan
Yoooo benim tanidigim okumuslar var okuzun onde gideni
Lise mezunu var hayati film olacak ?
Benim bir farkim yok
Sizin kendinize itiraf edemediginiz seyler var
Ben sesli dusundum ve linc ettiniz
Hanginiz evlenirsiniz cebinde 5 kurus olmayan adamla?
wolf muhabbet etmek ayrı içini bilmek ayrı bibi ondan bahsediyor.
Örneğin senin nickine aşinayım ama muhabbetimiz yok. Bibiyle var. Yamukla ise dertlestim icini biliyorum. Farklı statüler diyelim.
Şuan hiç tasvip etmediğim yorumlarını görsem dahi witch in öyle olmadığını biliyor olmam gibi.
Çoğu kişi anladı seni. Ben sadece o şartlarda evliliğini kendine saygısızlık ve en büyük kötülük olarak gördüm. Ve eğer aşk karşına çıkmışsa neden kendine yeni bir şans vermiyorsun. Önce o adamdan boşan ve bi kendini dinle neler yapabileceğine bir bak. Belki bu adam olmaz başkası olur ama illaki birini seversin daha düzgün şartlarda bu hislerini yaşarsın. Kötü niyetle birşey demiyorum sana witch. Hakkında hayırlısı.
Ben avukatlik yapmadim, bunca sayfadir ben bu adamla fantazilerimi taclandirsam mi demeye getirdigini de dusunmedim. Kendi fikrimi zaten söyledim konuda. Ama ben mesela birini boynuzlamayi kafaya koysam, niyetim harbiden bu olsa sabahlar olmasin der dalarim yani. Gelip de kadinlar klubunun birbirinden şefkatli hatunlari arasinda kendimi paralatmam. Bence kimse yapmaz. O yuzden dedim kimse gelip burda bunun için icazet almaz diye.İzin istemiyor yerimde olsaydınız ne yapardınız diyor. Beğenmediği cevaplara verdiği vermediği tepkiden istediği yanıtın bu olduğu bu kadar sayfadan anlaşılıyor. Bu da benim şahsi fikrim. Avukatlığa lüzum yok.
Üyenin boşanmayacağı belli.
Bende yaşamak istiyorum diyor. Gayet net anlaşılıyor. Aldatır aldatmaz orasını kendi bilir. Kendi kararı.
Bir adamın beş kuruşsuz olması eşittir aptal yetersiz ve donanımsız olması. Öncelikle bu niteliklerdeki insanlar ilgilimi çekmez . Fazla kişiselleştirmeyelim. Zorlamayın bence, bu önermeler biraz yavan, aptalca.5 kurussuz birine asik olamaman zaten bama attigin camurun eline bulasmasi demek ..
Ask =para
Evlilik=para degilse
O zaman 5 kurussuza da asik olunabilir
Lise de olmuslugum da vardir
Keske ben kadar cesaretli olabilseniz
Olmayan insan olur mu? misal kocan sana bir şaka yapar güler gecersin her hangi biri yapsa kim bilir neler yaparsınBen de böyleyim. Bence herkes biraz böyle
Konunuzun başını ortasını ve şimdi bu yazdığınızı okudum.
Maalesef kırıcı şeyler söylenmiş
Agresifliğiniz hiddetiniz var ama aslında gerçekci olmaya çalıştığınız tarafınızda var.
Kendimce bir yorumum vardı ama bunu okuyunca sormak istedim ne karara vardınız?
Üyenin boşanmayacağı belli.
Bende yaşamak istiyorum diyor. Gayet net anlaşılıyor. Aldatır aldatmaz orasını kendi bilir. Kendi kararı.
Umarım o hayal ettiğin hayatı yaşamak için kendine bir iyilik yapar ve boşanırsın. Varsın ben haksız olayım. O vakit yanlış düşünmüşüm kusura bakma der özrümü dilerim.Kristal kurenize mi baktiniz
Nerden biliyorsunuz
Bosanicam buraya da gelip yazarim
Rahat birakmam yani
Bir adamın beş kuruşsuz olması eşittir aptal yetersiz ve donanımsız olması. Öncelikle bu niteliklerdeki insanlar ilgilimi çekmez . Fazla kişiselleştirmeyelim. Zorlamayın bence, bu önermeler biraz yavan, aptalca.
Önce kocayı boşar sonra hayatıma devam ederdim aşksa aşk sex se sex en basitindenMevzu karisik
Ama buralar karisir simdiden soyliyim ..
Laf sokmaya gelenleri de kabul ediyorum
Cogu yoruma cevap veremem belki
Ama en guzelinden okurummm
Empati yapmani istiyorum senden okuyucu..
Kendini birinin yerine koy sadece 5 dkligina ,gozlerini kapa ve dusun
Biriyle evlendin ..
Uyum yok ,maddi ve manevi .
Adam cinsel sorunlu
Sende kendini sorunlu saniyorsun ..
Gay mi degil mi cozemiyorsun
Ustune ustluk seni aldatiyor
Bosuyorsun ..
Hayat kisa kuslar ucuyor diyorsun
Sonra bir seyler oluyor kiç ustu yere dusuyorsun
Caresizlikten bu sorunlu ama seni guya seven adamla tekrar nikah kiyiyorsun ..
Aptalsin ama sebeplerin var
Kafan calissa da insansin menfaatlerin var ...
Adam hala ayni
Tik yok
Kus ölmüs !!!!
Soylemezsen ici rahat normal hayatiniza devam ediyorsunuz
Etrafa rol kesmeye devam
Evliymis gibi ama degilmis gibi
Kadinmis gibi
Ama degilmis gibi ....
Eve kapandigin bi donem her sey bitti
Boyle bitki gibi yasayacaksin
.ok cuvalindan hallice oldugun bir donem karsina biri cikiyor ..
Icin kipir kipir
Ulan yasiyorum falan diyorsun
Karsi taraf bisey bilmiyor
Ama ilgisiz degil
Gozu ,kulagi sende
Enerjisi sende ..
Yilllllaaaaar yillaaaaar sonra aslinda bitki degilmissin hatirliyorsun ..
Ne yaparsin ..
Ben evlendim. Maddi olarak benden daha dusuktu. Fakat ne hikmetse mutluyum. Bu sekilde evlenen sayisiz insan taniyorum.
Ne demek istediginizi anliyorum ama genel olarak disaridan bakildiginda cifte standart var.
Dediğiniz doğru ama bu evlilik değişik. Duygu yok tutku yok verilen söz yok (anladığım kadarıyla) sevişmek yok. Bir kere erkek nasıl arzulamaz karısını arzulamıyorsa ya başkasına aşık yada aşık olduğuyla evlenmemiş?Aldatma sadece yatakta mi olur ? Zihniyle aldatiyor zaten öyle değil mi ? Ben mi yanlış anlamışım
Aldatma sadece yatakta mi olur ? Zihniyle aldatiyor zaten öyle değil mi ? Ben mi yanlış anlamışım
Meyilli demek kesin yapar demek değil. Mevcut şartlarında seçenekleri belli. Arzu duyulan bir hayat var. Heba edilen bir geçmiş. Bir de elindekiler.Boşanmayacağının garantisini vermedi.
Yaşamak istediği şeyler çok normal.
Burada para için evlendim diyor belki başka nedenleri vardı. Neyse ya girmeyecegim konuya.
Ön yargılı olmak iyi değil.
Bu kesin bunu yapar diye bu konuda konuşulduğu için çığrından çıktı her sey.
Herkes bi empati yapsın artik.
Bencede. Şuan çalışıyor musunuz ben çalışıyor gibi anladım iş yerinden değil mi bahsi geçen kişiTesekkur ederim
Kendim bir saglam ise giricem once
Sonra bir psikolog bulucam tarafsiz
Bu sirada
Evdekini konuya hazirlicam
Karsi tarafi denemelerden geciricem
Boyle
Dediğiniz doğru ama bu evlilik değişik. Duygu yok tutku yok verilen söz yok (anladığım kadarıyla) sevişmek yok. Bir kere erkek nasıl arzulamaz karısını arzulamıyorsa ya başkasına aşık yada aşık olduğuyla evlenmemiş?
Bazı çıkarlar üzerine yapılmış bir evlilik gibi..
Şimdide iş aktini fesh etmek istiyor konu sahibi ama yaya kalmaktan da korkuyor.
Tabi tüm bunlar varsayılan gelecek üzerine yapılan tartışmalar aslında çok erken açılmış bir konu. Belki biraz tanıyınca diyecek aşık olunacak biri değil ben şimdiki standartımı bozmıyım.
Evlilik kurumuyla konu sahibinin anlattıkları evet uyuşmuyor bizlerin evlilik anlayışına ters geliyor ama herkesinde hayatı farklı bilemiyoruz herşeyi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?