Ev arkadasinizla evliyken ask gelip kapiyi calsa ?

Evet burda bazilari bos bos konusurken
Kafamda oturdu bazi seyler zaten
Aslinda ben hep buraya konu acinca
Konu ilerlerken cevabini buluyorum
Bazilari da sadece agzini oynatiyor
Dusunebilenleri seviyorum
Onlar iyi ki var
Konunuzun başını ortasını ve şimdi bu yazdığınızı okudum.
Maalesef kırıcı şeyler söylenmiş
Agresifliğiniz hiddetiniz var ama aslında gerçekci olmaya çalıştığınız tarafınızda var.

Kendimce bir yorumum vardı ama bunu okuyunca sormak istedim ne karara vardınız?

Ben evlendim. Maddi olarak benden daha dusuktu. Fakat ne hikmetse mutluyum. Bu sekilde evlenen sayisiz insan taniyorum.

Ne demek istediginizi anliyorum ama genel olarak disaridan bakildiginda cifte standart var.

Uyelik iptali istedim gitmeden barisalim o zaman

Ben avukatlik yapmadim, bunca sayfadir ben bu adamla fantazilerimi taclandirsam mi demeye getirdigini de dusunmedim. Kendi fikrimi zaten söyledim konuda. Ama ben mesela birini boynuzlamayi kafaya koysam, niyetim harbiden bu olsa sabahlar olmasin der dalarim yani. Gelip de kadinlar klubunun birbirinden şefkatli hatunlari arasinda kendimi paralatmam. Bence kimse yapmaz. O yuzden dedim kimse gelip burda bunun için icazet almaz diye.

Üyenin boşanmayacağı belli.
Bende yaşamak istiyorum diyor. Gayet net anlaşılıyor. Aldatır aldatmaz orasını kendi bilir. Kendi kararı.

Kristal kurenize mi baktiniz
Nerden biliyorsunuz
Bosanicam buraya da gelip yazarim
Rahat birakmam yani

5 kurussuz birine asik olamaman zaten bama attigin camurun eline bulasmasi demek ..
Ask =para
Evlilik=para degilse
O zaman 5 kurussuza da asik olunabilir
Lise de olmuslugum da vardir
Keske ben kadar cesaretli olabilseniz
Bir adamın beş kuruşsuz olması eşittir aptal yetersiz ve donanımsız olması. Öncelikle bu niteliklerdeki insanlar ilgilimi çekmez . Fazla kişiselleştirmeyelim. Zorlamayın bence, bu önermeler biraz yavan, aptalca.

Tesekkur ederim
Kendim bir saglam ise giricem once
Sonra bir psikolog bulucam tarafsiz
Bu sirada
Evdekini konuya hazirlicam
Karsi tarafi denemelerden geciricem
Boyle

Üyenin boşanmayacağı belli.
Bende yaşamak istiyorum diyor. Gayet net anlaşılıyor. Aldatır aldatmaz orasını kendi bilir. Kendi kararı.

Boşanmayacağının garantisini vermedi.
Yaşamak istediği şeyler çok normal.

Burada para için evlendim diyor belki başka nedenleri vardı. Neyse ya girmeyecegim konuya.

Ön yargılı olmak iyi değil.

Bu kesin bunu yapar diye bu konuda konuşulduğu için çığrından çıktı her sey.

Herkes bi empati yapsın artik.

Kristal kurenize mi baktiniz
Nerden biliyorsunuz
Bosanicam buraya da gelip yazarim
Rahat birakmam yani
Umarım o hayal ettiğin hayatı yaşamak için kendine bir iyilik yapar ve boşanırsın. Varsın ben haksız olayım. O vakit yanlış düşünmüşüm kusura bakma der özrümü dilerim.

Ee ben parali biriyle evlenince caresiz
Sen parali biriyle evlenmek isteyince benim soylediklerim aptalca oyle degil mi ?
Bana bu salyalarini akitanlarin hic biri issiz biriyle evlenemz
Asgari ucretli biriyle de evlenmez
Arabasiz culsuz biriyle de evlenmez
Bende evlenmedim
Ikinciye de evlenmem
Ne gelip lololo yapiyosun ayni durumdayiz
Birine bok atarken once aynaya bak

Önce kocayı boşar sonra hayatıma devam ederdim aşksa aşk sex se sex en basitinden

Ben evlendim. Maddi olarak benden daha dusuktu. Fakat ne hikmetse mutluyum. Bu sekilde evlenen sayisiz insan taniyorum.

Ne demek istediginizi anliyorum ama genel olarak disaridan bakildiginda cifte standart var.

Sonra da adam memur olmak icin kicini yirtti dimi
Sende memur olunca rahatladin
Etrafa daha iyi tanittin kocani
Offff

Aldatma sadece yatakta mi olur ? Zihniyle aldatiyor zaten öyle değil mi ? Ben mi yanlış anlamışım
Dediğiniz doğru ama bu evlilik değişik. Duygu yok tutku yok verilen söz yok (anladığım kadarıyla) sevişmek yok. Bir kere erkek nasıl arzulamaz karısını arzulamıyorsa ya başkasına aşık yada aşık olduğuyla evlenmemiş?
Bazı çıkarlar üzerine yapılmış bir evlilik gibi..
Şimdide iş aktini fesh etmek istiyor konu sahibi ama yaya kalmaktan da korkuyor.
Tabi tüm bunlar varsayılan gelecek üzerine yapılan tartışmalar aslında çok erken açılmış bir konu. Belki biraz tanıyınca diyecek aşık olunacak biri değil ben şimdiki standartımı bozmıyım.
Evlilik kurumuyla konu sahibinin anlattıkları evet uyuşmuyor bizlerin evlilik anlayışına ters geliyor ama herkesinde hayatı farklı bilemiyoruz herşeyi..

Meyilli demek kesin yapar demek değil. Mevcut şartlarında seçenekleri belli. Arzu duyulan bir hayat var. Heba edilen bir geçmiş. Bir de elindekiler.
Empati yaptım boşanırım dedim ilk yorumumda yazdım.
Beni empati yapmamakla suçlamadan önce bir de yorumumu okusaydınız...

Tesekkur ederim
Kendim bir saglam ise giricem once
Sonra bir psikolog bulucam tarafsiz
Bu sirada
Evdekini konuya hazirlicam
Karsi tarafi denemelerden geciricem
Boyle
Bencede. Şuan çalışıyor musunuz ben çalışıyor gibi anladım iş yerinden değil mi bahsi geçen kişi

Tesekkur ederim
En son 26 temmuz da opmus beni diyorum
Evli oldugum adam
Gelmisler eeee sevisiyonuz yani diyorlar
Pesss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…