Ev Arkadışımla Ne Yapcam?????

Arkadaşlar zorluk çıkartıyor bir ayda ev bulamam bulamazsam kalırım yasal hakkım diyor şaka gibi bunun hukuki yollarını bilen eden varmı ? Kontrat benim adıma eşyalar da benim

Kira kontratı yaptınız mı?
Aranızda kontrat yoksa hiçbir yasal hakkı yok, 2 hafta içinde bir yer bulup gitmesini isteyin gitmezse de polis çağırın çıkarsınlar.

Kira kontratı yaptınız mı?
Aranızda kontrat yoksa hiçbir yasal hakkı yok, 2 hafta içinde bir yer bulup gitmesini isteyin gitmezse de polis çağırın çıkarsınlar.
kontrat yok ama yasal hakkı oldugunu iddia ediyor neymiş zam bedelini ödeyip kalmaya devam edebilirmiş.

kontrat yok ama yasal hakkı oldugunu iddia ediyor neymiş zam bedelini ödeyip kalmaya devam edebilirmiş.

Hayır, kontratsız hiçbir hakkı yok. Aranızda yasal belge olmadan ne hakkı olabilir ki, seni kandırıp korkutmak istiyor. Yarın işe gittiğinde eşyalarını topla kapının önüne koy içeri de alma olsun bitsin. Hiçbir hak iddia edemez.

Kız basbayağı fuhuş yapıyor, eve getirdiği adamlar da, bulaştığı tipler de gayet belalı çıkabilir can güvenliğin kalmaz. Kız eskort olmuş sen hala vah vah utanır diyorsun zaten utanmalı da :KK51:
eve hiç adam getirmedi bahsediyor sadece, kapının önüne almaya geliyorlar

Burda okurken sinirlerim bozuldu, ailenizden biri gelse o cikana kadar Iyi olur, belki rahati bozulup hemen gider ama yüzsüz bir seyse direnir tabi

Bence hemen siz cikin ordan , ev banlanmis ve tehlikeli . Onlar kalsin madem banlanmislar siz hemen baska bir yere cikin.
Kontrat konu sahibinin üzerine, muhtemelen bütün faturalar filan da. Konsomatris kızı yasal olarak o eve bağlayan hiçbir şey yok, polis çağırılırsa kontrat gösterildiği takdirde kızı anında evden çıkarırlar.

Ev sahibiyle konuyu açan kız arasında kontrat var olarak anladım ama yanlış anlamış da olabilirim. Kira kontratı hiç mi yapılmadı ev tutulduğunda?

Iste o yuzden diyorum ya Ev sahibi kizi evden atmasi lazim , zaten evden ciksin ki evi tutan kisi rahatlasin . Ama ev mimlenmis olacak o yuzden o evde konu sahibi bence ilerki gunlerde rahat olamiycak

şimdi de gelmiş beraber ev bakalım diyor duygu sömürüsü yapıp nefesi hızlanıyor filan allhım sabır
Sanırım zor bir süreç bekliyor seni, sakin kalmaya çalış. Öncelikle eve girdiğinde yapılan kira kontratı, sonra faturalar, ikametgah belgesi vs senin o evde kiracı olduğuna dair herhangi bir belgeyle polis eşliğinde istediğin zaman çıkarabilirsin kızı diye düşünüyorum.

Ev arkadaşı aldığından ev sahibinin haberi var mı? Ya da o kızın senle kaldığından? Haberi yoksa ve söylemen gerekirse bu sefer ev sahibi sana güvenini de yitirebilir, zor durum.

Sanırım zor bir süreç bekliyor seni, sakin kalmaya çalış. Öncelikle eve girdiğinde yapılan kira kontratı, sonra faturalar, ikametgah belgesi vs senin o evde kiracı olduğuna dair herhangi bir belgeyle polis eşliğinde istediğin zaman çıkarabilirsin kızı diye düşünüyorum.

Ev arkadaşı aldığından ev sahibinin haberi var mı? Ya da o kızın senle kaldığından? Haberi yoksa ve söylemen gerekirse bu sefer ev sahibi sana güvenini de yitirebilir, zor durum.
ev sahibi kirayı aldığı sürece hiçbir şey umrunda değil ve beni çıkarmak istemez. kendsine yardımcı oluyorm oda bulmaısı için. bulursA gider zaten inşallah

kulüp dediğiniz muhtemelen pavyon arkadaşınız da ya konsomatrist ya da orda oyun havası oynayan kızlardan. ürkmeniz normal. size yabancı bir dünya.artık istemiyorum demeniz yeterli bence

ev sahibi kirayı aldığı sürece hiçbir şey umrunda değil ve beni çıkarmak istemez. kendsine yardımcı oluyorm oda bulmaısı için. bulursA gider zaten inşallah
siz o kadınla hala arkadaşlığa devam ediyorsunuz ben de buna şaşıyorum.insanız beşer şaşarız ne iş yaptığını bilmeden ev arkadaşı almış olabilirsiniz bilmeden.ama siz anlayınca da hemen kurtulmamışsınız kadından.şimdi de böyle zor oluyor işte.size ne nerede kalacağında odasından vs.ya başınıza bir bela açsa adli vaka falan olsa.kaybedecek şeyi az olan insanlardan ben korkarım şahsen.

Back
X