Ev Arkadışımla Ne Yapcam?????

siz o kadınla hala arkadaşlığa devam ediyorsunuz ben de buna şaşıyorum.insanız beşer şaşarız ne iş yaptığını bilmeden ev arkadaşı almış olabilirsiniz bilmeden.ama siz anlayınca da hemen kurtulmamışsınız kadından.şimdi de böyle zor oluyor işte.size ne nerede kalacağında odasından vs.ya başınıza bir bela açsa adli vaka falan olsa.kaybedecek şeyi az olan insanlardan ben korkarım şahsen.
birkaç site gösterdim ki hızlıca bulup gitsin. arkadaslık durumu yok konusmuyoruz bile. bulabilirse bir hafta içinde giderse de kira almayacğımı söyledim.tek amacım en kısa sürede gitmesi. başka türlü olaylar çirkeflik boyutuna gelecek ve polis savcı vs ugrsacağm ve bunları ancak mecbur kalırsam yapacağm cıkmamakta diretirse. su an oda bakıyo ve yardım etmemde sakınca görmüyorm.

Doğruyu söylemek mi bahane bulmak mı peki?
Arkadaşım kesinlikle bi bahane bul ve suyuna git. Ben korkarım bu tip insanlardan çevresi kötü, sinirlenip bela olursa sana mazallah. Bi süre aile fertlerinde seninle kalsın bence. Allah kolaylık versin.

birkaç site gösterdim ki hızlıca bulup gitsin. arkadaslık durumu yok konusmuyoruz bile. bulabilirse bir hafta içinde giderse de kira almayacğımı söyledim.tek amacım en kısa sürede gitmesi. başka türlü olaylar çirkeflik boyutuna gelecek ve polis savcı vs ugrsacağm ve bunları ancak mecbur kalırsam yapacağm cıkmamakta diretirse. su an oda bakıyo ve yardım etmemde sakınca görmüyorm.
işte iletişimi çok azaltmalısınız ki arkadaş sanmasın sizi.mesafe koymalısınız am akavga vs de yapmamalısınız asla.umarım en kısa zamanda kurtulursunuz bu kadından

ev sahibi kirayı aldığı sürece hiçbir şey umrunda değil ve beni çıkarmak istemez. kendsine yardımcı oluyorm oda bulmaısı için. bulursA gider zaten inşallah
Oda bulmasına yardımcı oluyorum gibi gibi şeylerle daha çok yüzgöz olup durmayın derim. Kira sizin adınıza faturalar da aynı şekilde. Zaten şu durumda evde başkasının da kalması yasal olarak yanlış bir durum. Eğer o evde ev arkadaşı kalacaksa ev sahibi baştan bilmeliydi. Şimdi genel kira sözleşmesinden aldım bakın şu maddeye:
“Kiracı, kiralanan taşınmazı hiçbir şekilde üçüncü kişi veya kişilere kiralayamaz, satamaz, devredemez ve alt kiraya veremez”

Bu durumu mutlaka bir hukukçuyla görüşün.

Arkadaşlar zorluk çıkartıyor bir ayda ev bulamam bulamazsam kalırım yasal hakkım diyor şaka gibi bunun hukuki yollarını bilen eden varmı ? Kontrat benim adıma eşyalar da benim

Polis eşliğinde çıkarabilir miyim bir ay dolunca?

ya da nasıl bir yol izlemeliyim??* tehdit bağırıp çağırma polis mi bekleyeyim mi belki çıkar diye??????

Bu insan sadece valiziyle taşınmadı mı evinize ? Bu durumda , daha önce nerede yaşıyorsa oraya dönebilir veya apart / otel seçeneklerini değerlendirebilir.

Bu insan sadece valiziyle taşınmadı mı evinize ? Bu durumda , daha önce nerede yaşıyorsa oraya dönebilir veya apart / otel seçeneklerini değerlendirebilir.
zaten gidecek tonla yer bulur yaşam tarzı sebebiyle.sanki öğrenci de ya da sıradan bir iş de çalışan da bir de ona oda ev mi arayacağımm? :işsiz: :KK45:

Oda bulmasına yardımcı oluyorum gibi gibi şeylerle daha çok yüzgöz olup durmayın derim. Kira sizin adınıza faturalar da aynı şekilde. Zaten şu durumda evde başkasının da kalması yasal olarak yanlış bir durum. Eğer o evde ev arkadaşı kalacaksa ev sahibi baştan bilmeliydi. Şimdi genel kira sözleşmesinden aldım bakın şu maddeye:
“Kiracı, kiralanan taşınmazı hiçbir şekilde üçüncü kişi veya kişilere kiralayamaz, satamaz, devredemez ve alt kiraya veremez”

Bu durumu mutlaka bir hukukçuyla görüşün.
Kötü bir şey yapmasın diye suyuna gitmeye çalışıyor sanırım. Ben de ev arkadaşıyla kalırken benzer sorunlar yaşadım ki benimkiler öğrenci ya da normal mesleği olan kişilerdi, konsomatrisi düşünemiyorum. Fazla yüz göz olmadan gitmesini hızlandıracak şekilde yardımcı olabilir.

Evden çıkıp onu evde bırakmam mümkün değil ev sahibi ona evi vermez izin de vermez onun kalmasına. Ben ailevi sorunlar oldu dedim sağlık durumları var dedim. Diğer kız gerçekten de geçici kalacak temmuzda tasınıyo aile yanına
Yani öğrenip bir şey yapamaz evde tek kalacağım bir süre. Midem bulandı artık.
Ben de zorunda kalmış gibi davranıyorum zaten soğuk yapıyor ama bu sabah yine bir kız vardı arkadaşı ve bazen 6 da geliyorlar sabah kulüpten çıkıp bizi uyandırıyorlar kapı sesine.
Bir şey yapamaz
O gidene kadar erkek arkadaşım bende kalacak
Diğer ev arkadaşım yokken filan
Dava da açarım ailem de destek olur
Burda bir sürü arkadaşım var
O korksun ben değil
Ona gösterdiğim toleransın çeyreğini bana göstermzdi benim yerimde olsa. Eski ev arkadaşı bir gün bizdeyken gülerek söyledi bana çok kötü davranıyordun ilk geldiğimde diye şu an yakın arkadaşlarmış.

Meslek değil yasam tarzı 😃 maalesef evet ama vaktim olmuyordu çok görmüyordum ama artık tak etti

Komşularınızın yerinde olmak istemezdim.

ev sahibi ona evi vermez izin de vermez onun kalmasına.

Mal sahibi sizi tanıyor ; sizse : eve aldığınız ev arkadaşınız! yanına arkadaşını da alıp sabah 6 da eve gelip, nasıl bir kapı sesiyse sizi uyandırdığında tepki dahi vermiyorsunuz.

Kadının gayri ahlaki bir yaşam içinde olduğunu düşünüyorsunuz ve bu olayı da yeni öğrenmemişsiniz. Kendisini çok görmediğiniz için umursamamışsınız.

Komşularınızın suçu ne ? Siz kira giderinizi azaltacaksınız diye komşularınızı da huzursuz ediyorsunuz.

ev sahibi kirayı aldığı sürece hiçbir şey umrunda değil ve beni çıkarmak istemez. kendsine yardımcı oluyorm oda bulmaısı için. bulursA gider zaten inşallah

Neden ? Mal sahibi seçici davranıp evini size kiralamış. Sizse, mal sahibinin: normal şartlarda evini kiralamayacağı birini ; eve , ev arkadaşı almışsınız.

Neden ? Mal sahibi seçici davranıp evini size kiralamış. Sizse, mal sahibinin: normal şartlarda evini kiralamayacağı birini ; eve , ev arkadaşı almışsınız.
ev benim olsa öğrensem aşırı tepki verirdim .zaten kiralık evi başkasına kiralamak da suçtur ev sahibinin izni yoksa.en baştan 2 kişi 3 kişi oturacağız denmeliydi.

ev benim olsa öğrensem aşırı tepki verirdim .zaten kiralık evi başkasına kiralamak da suçtur ev sahibinin izni yoksa.en baştan 2 kişi 3 kişi oturacağız denmeliydi.

Konu sahibi : belki de , mal sahibi ve komşular tepki verdiği için kadını evden çıkarmaya çalışıyordur.

bundan 3 yıl önce su an oturdugum evi tuttum ama o zamanlar beraber tuttuğum kişiler memleketlerine döndü ben de eve yeni ev arkadaşları aldm.

Ev arkadaşım olduğunu biliyor kaçak bir durum yok

Evi 3 yıl önce tuttuğunuzda, farklı insanlarla yaşıyormuşsunuz.

Mal sahibi : sizin ev arkadaşı olarak , normalde evini kiraya vermeyeceği birini eve aldığınızı biliyor mu ?

Kaç aydır , bu kadınla yaşıyorsunuz ?

Komşular vs şikayet etmedi hiç. Kapı sesi dediğim zile bastı biz uyandık

Evi 3 yıl önce tuttuğunuzda, farklı insanlarla yaşıyormuşsunuz.

Mal sahibi : sizin ev arkadaşı olarak , normalde evini kiraya vermeyeceği birini eve aldığınızı biliyor mu ?

Kaç aydır , bu kadınla yaşıyorsunuz ?
Ev sahibiyle veya apartmanla ilgili sıkıntım yok yıllardır burda yasıyorum su an neden buna taktığınzı anlamadım. Kız eve geldiğinde markette çalışıyordu sonradan bu işe girdi bir iki ay olmadu ama işin diğer boyutları yeni başladı

Ev sahibiyle veya apartmanla ilgili sıkıntım yok yıllardır burda yasıyorum su an neden buna taktığınzı anlamadım. Kız eve geldiğinde markette çalışıyordu sonradan bu işe girdi bir iki ay olmadu ama işin diğer boyutları yeni başladı

artık cok fazla argo kullanıyor ve evde hep parasını yediği/yyeceği adamaırn muhabbeti dönüyor bunlar benim modumu cok düşürüyo ve bizlere kendi çıplak fotolarını göstermek isteyecek kadar ileriye gidiyor. kulüpten sürekli tanımadıgımız kzılar gelip kalıyo öğlen cıkıyorlar.

evet işi başka bir boyuta tasıdıi adam evin önüne gelip alıyo, para veriyo mesela bugün gitmemesi için vs. kulüpte birilerini dövmüş eski takıldıgı adamla takıldı diye. onun da videosu var. erkek arkadasım vardı bir kez onun yanında da giyeceği kıyafetleri gösteriyo iç çamaşırı giymicem içine diyip gülüyor

Markette çalışan insan 3 günde nasıl
farklı bir hayata geçiş yapar , anlayamadım. Bu kadın bir günde 180 derece değişti ve size bu muhabbetleri yapan bir insana mı dönüştü yani ?

Daha bu muhabbetin döndüğü anda tepki vermeniz gerekmez miydi ?

İlk mesajınızda yardım istediğiniz anda , üyeler hemen yardım mesajlarıyla size dönüş yaptı.

Ancak yorumlarınıza bakıldığında : konunuzu okuyan insanlar kadar bu durumu ciddiye aldığınızı düşünmüyorum.

Evden ayrılmasını istediğinizi söyledikten sonraki mesajlarınızdan bazıları

Arkadaşlar kuzenim yerleşecek odalar bana lazım deneme rağmen aşırı tepki verdi şaşırdı üzüldü beni kuzenin için mi çıkartıyorsun dedi falan ama neyse ki konuştum bitti
Bir de gerçek sebebi söyleseydim ne olurdu tahmin edemiyorum herkese cevapları için teşekkürler 😌

Bayağı sitem etti bir ayda nasıl bulacağım dedi bakalım neler olacak

El ele verdik çözmeye çalışıyoruz o arkadaşımla zaten o da gidecek dedim yoksa çıkmazdı gibi geldi, onu da sorguya çekmiş inanmadım demeye getirmiş hemen tlf açmış bir ayda nasıl bulcam diye sitem etmiş çok üzgün ve tripte

Muhtemelen su anki işinden dolayı ev bulamayacak ancak tek başına eve çıkabilir ki maddi durumu buna çok yeterli günlük kazancı kira bedeli zaten ama bu konuda cok harcama yapmak istemiyor gibi. o kadar sitem etmesine şaşırdım yahu 1 ayda sıfırdan ev+ eşya dizilir oda mı bulamayacak? İyi ki geciktirmemişim

Fake olmasını ben de isterdim emin olun. Eski işyerinde de bir müşteriyi dövmüş o videoyu da izledim. İç çamaşır muhabbetini de yaptı cok daha çirkin muhabbetleri de. Tuvalete giderken bokumu yapacam diyip gülerek gidiyor.

Eve kuzenim yerleşecek dedim odaya birileri bakmayacak o yüzden ki haftaya hatırlatıcam bakıyorsun dimi ev diye arada yoklicam

Meslek değil yasam tarzı 😃 maalesef evet ama vaktim olmuyordu çok görmüyordum ama artık tak etti

eve hiç adam getirmedi bahsediyor sadece, kapının önüne almaya geliyorlar

şimdi de gelmiş beraber ev bakalım diyor duygu sömürüsü yapıp nefesi hızlanıyor filan allhım sabır

ev sahibi beni tanıyo kızı hiç görmedi ancak kilidi değiştricem.

Hakkında bu mesajları yazdığınız insanla aynı evde uyumanızı ve hala ona ev , oda aramanızı tuhaf buluyorum.

Sütten ağzınız yanmasına rağmen ; halen odayı birilerine henüz gösteremeyeceğinizi yazıyorsunuz. Siz o evde kiracısınız ancak pansiyon işletiyor gibi davranıyorsunuz.

Markette çalışan insan 3 günde nasıl
farklı bir hayata geçiş yapar , anlayamadım. Bu kadın bir günde 180 derece değişti ve size bu muhabbetleri yapan bir insana mı dönüştü yani ?

Daha bu muhabbetin döndüğü anda tepki vermeniz gerekmez miydi ?

İlk mesajınızda yardım istediğiniz anda , üyeler hemen yardım mesajlarıyla size dönüş yaptı.

Ancak yorumlarınıza bakıldığında : konunuzu okuyan insanlar kadar bu durumu ciddiye aldığınızı düşünmüyorum.

Evden ayrılmasını istediğinizi söyledikten sonraki mesajlarınızdan bazıları

Hakkında bu mesajları yazdığınız insanla aynı evde uyumanızı ve hala ona ev , oda aramanızı tuhaf buluyorum.

Sütten ağzınız yanmasına rağmen ; halen odayı birilerine henüz gösteremeyeceğinizi yazıyorsunuz. Siz o evde kiracısınız ancak pansiyon işletiyor gibi davranıyorsunuz.
Bir günde değişmemiştir ancak ben onunla hiç muhabbet kurmuyodm evde görmüyordm evde bir hafta kadar durdu hastaydı biraz o zaman muhabbet ettik ve birden laçkalaşmaya başladı

El ele verdik dediğim çıkaracağım kız değil
Diğer ev arkadaşım
Ve avukatla görüştüm tabiiki ciddiye alıyorum
Ancak gerçekten çirkef ve korkmuyor değilim
Mahalledeki herkesi tanıyor başıma bela olmasın diye uğraşıyorm
En kısa sürede gitsin diye seferber oldum
Dayak vs hayatında olan biri yani insan dövebiliyo
Temkinli davranıyorum sadece

Bir günde değişmemiştir ancak ben onunla hiç muhabbet kurmuyodm evde görmüyordm evde bir hafta kadar durdu hastaydı biraz o zaman muhabbet ettik ve birden laçkalaşmaya başladı

El ele verdik dediğim çıkaracağım kız değil
Diğer ev arkadaşım
Ve avukatla görüştüm tabiiki ciddiye alıyorum
Ancak gerçekten çirkef ve korkmuyor değilim
Mahalledeki herkesi tanıyor başıma bela olmasın diye uğraşıyorm
En kısa sürede gitsin diye seferber oldum
Dayak vs hayatında olan biri yani insan dövebiliyo
Temkinli davranıyorum sadece
Ayrıca yeni ev depozito emlak vs verecek durumum yok su an o yüzden sakince oda bulup gitsin evde de sıkıtnı çıkarmasın eşyalara bana zarar verebilir derdim bu
İki gündür işe odaklanamıyorm etiketlemeden umursamıyorsunuz diye bir düşünün derim
Kuzenleri aradım yardıma gelsin diye
Burda iki yorumdan çıkarım yapmanız tuhaf
Yaşayan bilir ev arkadaşları ne kadar stresli

Ayrıca yeni ev depozito emlak vs verecek durumum yok su an o yüzden sakince oda bulup gitsin evde de sıkıtnı çıkarmasın eşyalara bana zarar verebilir derdim bu
İki gündür işe odaklanamıyorm etiketlemeden umursamıyorsunuz diye bir düşünün derim
Kuzenleri aradım yardıma gelsin diye
Burda iki yorumdan çıkarım yapmanız tuhaf
Yaşayan bilir ev arkadaşları ne kadar stresli

Ben size evi boşaltın demiyorum. Bu insan valizle geldiyse eve ; klüpten oturduğunuz eve geldiği eski ev arkadaşıyla kalabilir.

Sizin durumunuza gelince : kiranız piyasa şartlarının altındaysa ; evinizin odasını ne olduğunu bilmediğiniz insanlara kiralamaya çalışmayın. Bu durum hem sizi hem de oturduğunuz binadaki komşularınızı olumsuz etkileyebilir ve tehlike doğurabilir.

Ben size evi boşaltın demiyorum. Bu insan valizle geldiyse eve ; klüpten oturduğunuz eve geldiği eski ev arkadaşıyla kalabilir.

Sizin durumunuza gelince : kiranız piyasa şartlarının altındaysa ; evinizin odasını ne olduğunu bilmediğiniz insanlara kiralamaya çalışmayın. Bu durum hem sizi hem de oturduğunuz binadaki komşularınızı olumsuz etkileyebilir ve tehlike doğurabilir.
Eski evleri dağıtılmış yani evi kapatmışlar
Ki üye oldugu ev arkadaşı sitesinde de bir sürü kişiye yazmış ev için. O biraz daha çözüme yakınken bir gün sonra git demek onu kışkırtmak olur eşyalarını atmak kilidi değiştirmek atmak falan sakıncalı
Ev arkadaşı giderken ayakkabı mutfak eşyası çalan doğalgazı açık bırakıp giden sözde " muska " bırakıp giden bir sürü insan duydum
Erkek arkadaşım geldi bugün yurtdışında ydı bu olaylar yüzünden gelmiş yalnız bırakmamak için.
Avukat da yasal süre 1 ay dedi pat diye çıkarırsam haksız durumuna düşüyormuşm dava edebiliyormuş. Sözleşmesi olmasa da her ay kira ve fatura bedellerini bankadan attığı için hakları olusuyormuş . Ancak bir aydan sonra da çıkmazsa savcılığa verip uzaklaştırabiliyorm polis çağırabilmek için de evde tartışma olması gerekiyormuş durduk yere gelip çıkartmıyorlarmıs

Back
X