Ev Arkadışımla Ne Yapcam?????

evet işi başka bir boyuta tasıdıi adam evin önüne gelip alıyo, para veriyo mesela bugün gitmemesi için vs. kulüpte birilerini dövmüş eski takıldıgı adamla takıldı diye. onun da videosu var. erkek arkadasım vardı bir kez onun yanında da giyeceği kıyafetleri gösteriyo iç çamaşırı giymicem içine diyip gülüyor
Fake gibi geldi bu yorumun

Fake gibi geldi bu yorumun
Fake olmasını ben de isterdim emin olun. Eski işyerinde de bir müşteriyi dövmüş o videoyu da izledim. İç çamaşır muhabbetini de yaptı cok daha çirkin muhabbetleri de. Tuvalete giderken bokumu yapacam diyip gülerek gidiyor.

herkese merhaba,
bundan 3 yıl önce su an oturdugum evi tuttum ama o zamanlar beraber tuttuğum kişiler memleketlerine döndü ben de eve yeni ev arkadaşları aldm.
her şey iyi giderken arkadaşlardan biri gece kulüplerinde calısmaya basladı. normalde cok samimi olmadıgım biri. ve bunu bir süre benden gizledi. ben öğrenince de gizli müşterilik yaptıgnı söyledi. şimdiyse durum şu:
artık cok fazla argo kullanıyor ve evde hep parasını yediği/yyeceği adamaırn muhabbeti dönüyor bunlar benim modumu cok düşürüyo ve bizlere kendi çıplak fotolarını göstermek isteyecek kadar ileriye gidiyor. kulüpten sürekli tanımadıgımız kzılar gelip kalıyo öğlen cıkıyorlar.
ben bu arkadası cıkarmak istiyorum. yaklaşık 9 aydır burda. nasıl ne söyleyecğim bilmiyorum.
Tövbe Estağfirullah ne günleri kaldık hayır yapıyorsun bari anlatma :D İstemiyorum de direk kendine şimdiden ev baksın bence bende sevmiyorum sürekli küfür eden insanı ki tek kusuru bu değil. Ben yakın arkadaşlarımla bile eve çıkmam çünkü ev halleri ile dışarıdaki o ponçik halleri bir olmuyor hatta biri senin dediğin gibi tanımadığı arkadaşının kuzeninin sevgilisine kadar misafir ediyordu herkesi ben yapamam öyle tanımadığım insanlarla. Muhtemelen ileride daha fazlasını getirir bir an önce söyle bence

Arkadaşından dolayi risk altındasin başın belaya girebilir. Ev guvenli durmuyor. Acilen kurtulmalisin.
Baktın kurtulamiyorsun dikleniyor sen çık. Çünkü ne kadar uzak okadar iyi. Ki ben o evden cikardim evi bilen eden vardir illaki. Canindan onemli değil guzel kardeşim. Ev arkadaşı olacağınız kişiyi çok iyi seçmelisin. Dünyada neler neler oluyor Allah korusun .

Tövbe Estağfirullah ne günleri kaldık hayır yapıyorsun bari anlatma :KK70: İstemiyorum de direk kendine şimdiden ev baksın bence bende sevmiyorum sürekli küfür eden insanı ki tek kusuru bu değil. Ben yakın arkadaşlarımla bile eve çıkmam çünkü ev halleri ile dışarıdaki o ponçik halleri bir olmuyor hatta biri senin dediğin gibi tanımadığı arkadaşının kuzeninin sevgilisine kadar misafir ediyordu herkesi ben yapamam öyle tanımadığım insanlarla. Muhtemelen ileride daha fazlasını getirir bir an önce söyle ben
Tövbe Estağfirullah ne günleri kaldık hayır yapıyorsun bari anlatma :KK70: İstemiyorum de direk kendine şimdiden ev baksın bence bende sevmiyorum sürekli küfür eden insanı ki tek kusuru bu değil. Ben yakın arkadaşlarımla bile eve çıkmam çünkü ev halleri ile dışarıdaki o ponçik halleri bir olmuyor hatta biri senin dediğin gibi tanımadığı arkadaşının kuzeninin sevgilisine kadar misafir ediyordu herkesi ben yapamam öyle tanımadığım insanlarla. Muhtemelen ileride daha fazlasını getirir bir an önce söyle

Fake olmasını ben de isterdim emin olun. Eski işyerinde de bir müşteriyi dövmüş o videoyu da izledim. İç çamaşır muhabbetini de yaptı cok daha çirkin muhabbetleri de. Tuvalete giderken bokumu yapacam diyip gülerek gidiyor.
Ay bu nasil insan igrendim yaa burdan. O insanla bir gün bile durulmaz ayni evde. Bence biran önce konususun. Siz mi yeni ev bulsaniz, esyalari da alip?

Bence de bir sey soylemeyin ve kardesinden kuzeninden despot biri gibi bahset ve öyle gozüksünler guya onlardan cekiniyorsun korkuyorsun sansin o zaman "kizin da suçu yok kuzeni kardesii gicik yazik falan desin sana"

herkese merhaba,
bundan 3 yıl önce su an oturdugum evi tuttum ama o zamanlar beraber tuttuğum kişiler memleketlerine döndü ben de eve yeni ev arkadaşları aldm.
her şey iyi giderken arkadaşlardan biri gece kulüplerinde calısmaya basladı. normalde cok samimi olmadıgım biri. ve bunu bir süre benden gizledi. ben öğrenince de gizli müşterilik yaptıgnı söyledi. şimdiyse durum şu:
artık cok fazla argo kullanıyor ve evde hep parasını yediği/yyeceği adamaırn muhabbeti dönüyor bunlar benim modumu cok düşürüyo ve bizlere kendi çıplak fotolarını göstermek isteyecek kadar ileriye gidiyor. kulüpten sürekli tanımadıgımız kzılar gelip kalıyo öğlen cıkıyorlar.
ben bu arkadası cıkarmak istiyorum. yaklaşık 9 aydır burda. nasıl ne söyleyecğim bilmiyorum.
Onunla artık kalmak istemediğinizi söyleyin direk yaşam tarzlarimiz farklı bir yer bulana kadar izin verin

herkese merhaba,
bekar mısın evli mi?

Evden çıkıp onu evde bırakmam mümkün değil ev sahibi ona evi vermez izin de vermez onun kalmasına. Ben ailevi sorunlar oldu dedim sağlık durumları var dedim. Diğer kız gerçekten de geçici kalacak temmuzda tasınıyo aile yanına
Yani öğrenip bir şey yapamaz evde tek kalacağım bir süre. Midem bulandı artık.
Ben de zorunda kalmış gibi davranıyorum zaten soğuk yapıyor ama bu sabah yine bir kız vardı arkadaşı ve bazen 6 da geliyorlar sabah kulüpten çıkıp bizi uyandırıyorlar kapı sesine.
Bir şey yapamaz
O gidene kadar erkek arkadaşım bende kalacak
Diğer ev arkadaşım yokken filan
Dava da açarım ailem de destek olur
Burda bir sürü arkadaşım var
O korksun ben değil
Ona gösterdiğim toleransın çeyreğini bana göstermzdi benim yerimde olsa. Eski ev arkadaşı bir gün bizdeyken gülerek söyledi bana çok kötü davranıyordun ilk geldiğimde diye şu an yakın arkadaşlarmış.

Evet baya hesap sormaya kalktı hiç beklemiyordum falan ben bunu bilmiyordm vs ben sakin biriyim gereksiz yükselmem ama soğuk biriyim cok muhatap olmadığım için bunlara takılmayacağımı düşünmüş. Üstelik beraber koltuk takımı alalım filan diyordu gecen hafta tamamen kalıcı olmak istiyordu. Muhtemelen su anki işinden dolayı ev bulamayacak ancak tek başına eve çıkabilir ki maddi durumu buna çok yeterli günlük kazancı kira bedeli zaten ama bu konuda cok harcama yapmak istemiyor gibi. o kadar sitem etmesine şaşırdım yahu 1 ayda sıfırdan ev+ eşya dizilir oda mı bulamayacak? İyi ki geciktirmemişim söylemeyi.
bırakın yaa boşverin
iyi yapmışsınız
inşallah söylerken çok ezilip büzülmediniz
1 ayda nasıl bulacağım diyince oldukça iyi bir süre falan demesiniz mi?
1 ay dolmaya yakın gerçekten birileri gelip eve iyi kötü bakmaya gibi gelsin
gelen giden olmazsa nasıl olsa gelmiyorlar diye taşınmayı sallayabilir

erkek arkadaşınızın yanında abuk subuk konuşması da cabası

bırakın yaa boşverin
iyi yapmışsınız
inşallah söylerken çok ezilip büzülmediniz
1 ayda nasıl bulacağım diyince oldukça iyi bir süre falan demesiniz mi?
1 ay dolmaya yakın gerçekten birileri gelip eve iyi kötü bakmaya gibi gelsin
gelen giden olmazsa nasıl olsa gelmiyorlar diye taşınmayı sallayabilir

erkek arkadaşınızın yanında abuk subuk konuşması da cabası
Eve kuzenim yerleşecek dedim odaya birileri bakmayacak o yüzden ki haftaya hatırlatıcam bakıyorsun dimi ev diye arada yoklicam

Eve kuzenim yerleşecek dedim odaya birileri bakmayacak o yüzden ki haftaya hatırlatıcam bakıyorsun dimi ev diye arada yoklicam
Eskortluk ya da fahişelik bir meslek falan değil kimse de bunu benim gözümde normalleştiremez. O işi yapabilecek karakterdeki insanla da bırakın aynı evde yaşamayı yüzüne bile tükürmem yolda görsem.. Bu kişiyi kendinizden uzaklaştırmak için gereksiz fazla beklemişsiniz bence.

Eskortluk ya da fahişelik bir meslek falan değil kimse de bunu benim gözümde normalleştiremez. O işi yapabilecek karakterdeki insanla da bırakın aynı evde yaşamayı yüzüne bile tükürmem yolda görsem.. Bu kişiyi kendinizden uzaklaştırmak için gereksiz fazla beklemişsiniz bence.
Meslek değil yasam tarzı 😃 maalesef evet ama vaktim olmuyordu çok görmüyordum ama artık tak etti

ya da nasıl bir yol izlemeliyim??* tehdit bağırıp çağırma polis mi bekleyeyim mi belki çıkar diye??????

Back
X