- 8 Aralık 2017
- 330
- 418
- 103
- Konu Sahibi Rapunzell1
..
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aslında bu zamanda TL ile borçlanmak en mantıklısıEv alırdım.
1.100.000 2+1 bulduysanız, elinizdeki para ile 1+1 de alabilirsiniz, kredi çekmek istemiyorsanız.
kendine ait evin varsa arsa al ..Merhaba arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli.
Ben şuan memleketimden biraz uzakta görev yapıyorum memurum yeni evlendik altınlarımızla yatırım yapalım diyoruz. Altınlarımı satıp ev ya da arsa için peşinat yapmak istiyorum.
Altınlarım 500 bin civarı
Ailem 13 bin dolar borç verecek şuan toplam 800 civarı bir param var. Bir yanım konut kredisi çek 2+1 bir ev al diyor.( bir tane buldum masraflarıyla fiyatı 1100 000) Bir yanım da 900 civarı bir arsa al ailenin dolar borcunu da biriktirirsin o arada diyor. Ama yanlış yatırım yapmaktan korkuyorum arsa alırsam da 5-10 yıl civarı satarım büyük ihtimalle doğu görevim bitince ev almak için. Tavsiyesi olan var mı kafam çok karışık.
ayrıca ailemden dolar borç alacağıma bankadarn tl kredi çekerim. dövizden altından borç yapılmaz lütfen dikkate alınYoutube dan cihat çiçeğin videolarını izleyin yüzlerce videosu var ev yatırımı ile ilgili. ciddi bir birikim var elinizde riske atmayın izleyin o adamı.
ben olsam keisnlikle en yüksek krediyi çekerek ev alırım. zaten seneye krediniz kuş kadar kalacak, maaşlar artacak, kira artacak ama kredi sabit. ev alın...
Devlet bankaları 300 binden fazla vermiyor malesef. Özel banklarında faizi çok yüksek yoksa dediğiniz çok mantıklıayrıca ailemden dolar borç alacağıma bankadarn tl kredi çekerim. dövizden altından borç yapılmaz lütfen dikkate alın
özel bankanın kredisi bile uygun şu an. enflasyonun altında. benim arkadşaım özel bankadan çekti ben de özel bankadan çekeceğim. evin kira getirisi, kendi fiyatını aydana ya arttırması ve enflasyon özel bankanın faiz oranının çok çok üstünde.Devlet bankaları 300 binden fazla vermiyor malesef. Özel banklarında faizi çok yüksek yoksa dediğiniz çok mantıklı
Arsayı nereden alacaksınız,nerede olursa olsun arsa değer kaybetmez diye düşünüyorum daha sonra üstüne genis güzel ev yaparsınız tayininiz oraya çıkarsa. Ev de alacaksanız şuan yaşadığınız yerden alın donanımlı güzel bir ev alın hem.kiradan kurtulmuş olursunuz. tayin çıkarsa da giderken iyi fiyata satarsınız elinizde birikiminiz olur gittiğiniz yerde ev alırsınız?Merhaba arkadaşlar fikirleriniz benim için çok önemli.
Ben şuan memleketimden biraz uzakta görev yapıyorum memurum yeni evlendik altınlarımızla yatırım yapalım diyoruz. Altınlarımı satıp ev ya da arsa için peşinat yapmak istiyorum.
Altınlarım 500 bin civarı
Ailem 13 bin dolar borç verecek şuan toplam 800 civarı bir param var. Bir yanım konut kredisi çek 2+1 bir ev al diyor.( bir tane buldum masraflarıyla fiyatı 1100 000) Bir yanım da 900 civarı bir arsa al ailenin dolar borcunu da biriktirirsin o arada diyor. Ama yanlış yatırım yapmaktan korkuyorum arsa alırsam da 5-10 yıl civarı satarım büyük ihtimalle doğu görevim bitince ev almak için. Tavsiyesi olan var mı kafam çok karışık.