Bunun genclikle alakası yok. Annem babam kac yıllık evli bir kere annemin gizli para tuttuğunu bilmem. Babamında aynı sekilde. İnsan ne görürse onu aktarıyor muhtemelen. Bugün bosanırsam hesabımdaki biriktirdiğimiz parayı alırım baska seylerde varsa payıma düseni alırım. Esim cok cok cazgırlık yapıp olay cıkarırsa biriken paranın yarısını da veririm. Sonucta bu evde birlikte yasadık birlikte yedik ictik. Kendimi güvence altına almam lazım=herseyi karsı taraf sırt
eşimden saklayıp gezip tozmuyorum tek basıma yanı oyle anlasılıp ona cevap yazılmıs galibagorduklerinle ilgisi var o dogru..ama sadece anne babadan gorduklerinle degil. benim anneminde oyle gizli sakli parasi olmamistir ama ben bunu dogru bulmuyorum mesela. Sanirim benim gibi dusunenler insanlara daha az guvenenler. Kendim yaptigim icin demiyorum ama konu sahibinin yaptiginida yanlis bulmadim
Mesela, hak verdim. Zaten cocuklarin olduktan sonra tek dusuncen onlar ve gelecekleri oluyor, kendini dusunmuyorsun pek.
ayrıca eskıden annelerımızınn bızım gıbı kenara bıseyler koymaya fırsatı olmamıstır. uanı o donemle bu donem ne yazıkkı aynı değil