Aslında sadece küçüklüğü...Diğer kriterlerin hemen hepsi şu an oturduğum evle aynı gibi (bina yaşı, ara kat olması vs)Konumu iyi küçük bir ev
Sadece sorun evin küçüklüğü değildir umarım
Evet biraz kısalacak. 80 metrekare 2+1Küçük ev işe gidiş geliş sürenizi kisaltacak mi ve ne kadar küçük?
Evli misiniz çocuk var mıHanımlar şu anda oturduğum evi konumu yüzünden değiştirmek istiyordum, şu anda elime bir fırsat geçti ancak yeni ev biraz küçük, başlarda sevinmiştim ama taşinma ihtimali güçlendikçe tereddüt etmeye başladim...Siz olsanız konumu daha iyi küçük evi mi, yoksa konumu kötü büyük evi mi seçerdiniz...
Bu aslında kişiye özel bir durum; kimine göre işe gidiş yolunun kısalması önemli kimine göre yaşadığı evin konforu. Büyük ev konfordur ve her zaman tercihimdir, biraz yol çekerim ama ferah, içimin açılacağı bir evi tercih ederimHanımlar şu anda oturduğum evi konumu yüzünden değiştirmek istiyordum, şu anda elime bir fırsat geçti ancak yeni ev biraz küçük, başlarda sevinmiştim ama taşinma ihtimali güçlendikçe tereddüt etmeye başladim...Siz olsanız konumu daha iyi küçük evi mi, yoksa konumu kötü büyük evi mi seçerdiniz...
Var canım bir çocuk...O da ergen, başta ben de amaaaan sığarim dedim ama şu anda tereddutdeyimÇoluk çocuk var mıydı Piraye? Eğer tek / çift kisiyseniz küçük ev derim. Birkaç eşyaya güle güle diyip biraz da minimalist takilirsaniz güzelce yaşarsınız. YouTubedan netflixten bol bol Tiny House videosu izle:) millet yirmi otuz metreye nasıl sığıyor,nasıl planlamalar yapıyor ilham alırsın:))
Ama çoluk çocuk varsa boşver, çocukların ivirzivirlari çok olur,evde yeterli alan bulamazsiniz. Strese girersiniz sonra
Konum muhit önemlidir. Şartlarınızı onceliklerinizi bilmiyorum ama ben konumu iyi olan evi seçerdim. İyi konumdan benim kastım daha güvenli, huzurlu, imkanlara kolay ilasabildigim, gece dışarı çıkarken korkmadigim vs vs unsurları olan yerdirHanımlar şu anda oturduğum evi konumu yüzünden değiştirmek istiyordum, şu anda elime bir fırsat geçti ancak yeni ev biraz küçük, başlarda sevinmiştim ama taşinma ihtimali güçlendikçe tereddüt etmeye başladim...Siz olsanız konumu daha iyi küçük evi mi, yoksa konumu kötü büyük evi mi seçerdiniz...
Bu ayrıntıları atlamışım haklısınız, toplamda 3 kişiyiz, misafir umrumda değil açikcasi şu anda, eşya canımı sıkıyor sanırımevden beklentinize göre değişir. eğer bekarsanız veya çocuksuzsanız, çok eşyanız yoksa, kalabalık misafirler ağırlamıyorsanız ve merkeze sık sık işiniz düşüyorsa taşının
İşte ben de büyük eve çok alıştim sanırım...Büyük dediysem çok büyük değil ama 130 metrekare 3+1...Muhit kötüydü ama çift banyo giyinme odası filan iyiydi yani...Bu aslında kişiye özel bir durum; kimine göre işe gidiş yolunun kısalması önemli kimine göre yaşadığı evin konforu. Büyük ev konfordur ve her zaman tercihimdir, biraz yol çekerim ama ferah, içimin açılacağı bir evi tercih ederim
Sola doğru pembe bir ok işareti var yanında üç siyah nokta var ustüste , ona tıklayın ...Kendi durumumu düşününce konum benim için çok önemli açıkçası. Şuan bizimde taşınma durumumuz var ve ilk baktığım şeylerden biri yokuş olup olmaması ve işe uzaklığı yakınlığı. Çünkü yokuştan artık midem bulanıyor. Bildiğiniz geberiyorum.
Birde hanımlar konudan bağımsız ama ben emoji gönderemiyorum bu durum nerden düzelir. Emoji ifadesi kilitli gibi tıklıyorum ama olmuyor.
Büyük ev her türlü konfor, bende alışkınım şimdi deseler çok merkezi bir yerde küçük ev yok yapamam. Şu an 130 metrekare evim, kütüphane, çift banyo, kiler, dikiş odam bu düzeni başka bir yere sığdıramam gibi geliyorİşte ben de büyük eve çok alıştim sanırım...Büyük dediysem 130 metrekare 3+1...çift banyo giyinme odası filan iyiydi yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?