2012'den beri farklı merak ettiğiniz bi konu olmadı mı?Anlık libido yükselmesi, zorunluluk hali, denemeyi istediginiz farklı bir mekan ortam gibi ya da daha farklı sebeplerle farklı olabilecek nerelerde sevisme yasadınız? Yakalanma farkedilme gibi istenmeyen bir durumla karşılaştınız mı?
O zaman da cumartesiymiş2012'den beri farklı merak ettiğiniz bi konu olmadı mı?
2021.2012'den beri farklı merak ettiğiniz bi konu olmadı mı?
Gözlüğüm buğulanmış sıcaktan
Bura da çok sıcak.Gözlüğüm buğulanmış sıcaktan
Siteyi çok aktif kullanmıyorum fazla bir paylaşımım olmadı2012'den beri farklı merak ettiğiniz bi konu olmadı mı?
İşte olan 2 paylaşımınızda da nerelerde çük gördüğümüzü soruyorsunuz, garipSiteyi çok aktif kullanmıyorum fazla bir paylaşımım olmadı
Yeni maceralar olamaz mıİşte olan 2 paylaşımınızda da nerelerde çük gördüğümüzü soruyorsunuz, garip
oldu mu? Siz yıllardır bu konuyu araştırıyorsunuz. Uzman sizsiniz Siz anlatın.Yeni maceralar olamaz mı
Geldin mi giiizHadi bakalım anlatın dinleyek
Çekirdek kolamla geldimGeldin mi giiiz
Ağır erkek kokusu alıyorum şu "yaramazlık" ve "yakalanma korkusu" konularından.Ev dışında sizin için sıradışı olabilecek olağandan farklı ne gibi ortamlarda yaramazlıklarınız oldu? Ne kadar ileriye gittiniz? Yakalanma farkedilme gibi durumlar oldu mu?
Mesela melikecim bunun cevabıyla tam olarak ne yapacaksın ?Ev dışında sizin için sıradışı olabilecek olağandan farklı ne gibi ortamlarda yaramazlıklarınız oldu? Ne kadar ileriye gittiniz? Yakalanma farkedilme gibi durumlar oldu mu?
Feyz alcakmışMesela melikecim bunun cevabıyla tam olarak ne yapacaksın ?
Yakalanma korkusuyla insanın çükü içine kaçar delinin zoruna bakFeyz alcakmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?