Ben çalışmıyorum,daha doğrusu çalıştırılmıyorum
Ama çok hamarat bir gacıyımdır sengözlerimebaksanab
Ben mutfakta bulaşık görmeye uyuz oluyorum bi kere ...Çıkan bulaşıkları çamaşır suyuyla şöyle güzelcene yıkıyorum.Yemek,hamurişi yaparken felan çok çıkıyor bulaşık,birikmesini beklemiyorum hemen şakkıdı şakkıdı yıkıyorum..Açıyorum bi yandan oynak bi müzük amaan ne de gözel oluyo sengözlerimebaksanab Yemek koyduğum zaman da mutfak dolaplarını aldırıyorum üstten çamaşır suyunlan...
2günde bir makina tutarım...Mutfak ve girişin fayanslarını hergün mutlaka içine çamaşır suyu katılmış suyla güzelce bi silerim.2günde bir de makine tuttuktan sonra tahtaları silerim.Kurulamam tahtaları ama bazıları kuruluyomuş.Açarım camları kurur kendiliğinden.
Haftada bi kere çamaşır makinası çalışır.Tv karşısında kuruyanları katlarım.Ütüyü de hemen yapmam ben.Dolaba asarım ütülencekleri,giyeceğim zaman çıkarıp ütülerim .Eşarplarımı felan mesela yıkadıktan sonra ütülemem hemen.Çekmeceye koyunca kırışıyor ne de olsa takacağım zaman çıkarıp ütülerim 5dakkada sengözlerimebaksanab
Tuvalet banyo temizliğine gelince...Kirlenmesini felan beklemem asla.Ne zaman kafama esiyo alırım elime cifi,çamaşır suyunu,deterjanı yıkarım da yıkarım, hem sık sık yıkayınca fazla kirlenmiyo pırıl pırıl oluyo.Sende akşamları tuvalete girdikten sonra yıkayabirsin.Hem 2günde bir yıkasan ne temiz olur.Nası olsa işten gelince tuvalete giriyon.girmişken de yıkarsın .Fazla vaktini almaz ki.Ben tuvaletin fayanslarını bazen kokulu deterjanlarla siliyom direk beze döküyom siliyom durulamaya gerek kalmıyo hem kokusu da kalıcı oluyo öyle silince sengözlerimebaksanab
Toz alma,kapı silme işini hergün alıyorum bezi elime dolanıyorum şöyle bi...Bugünlerde hep yağmur yağıyo cam silemiyorum o yüzden..Camlar kaldı
Perdeleri de her 20günde bir felan atıyorum ...Sıkma derecesini düşük yapıyorum.Islakken makinadan çıkar çıkmaz hemen asıyorum.Kırışmıyor hiç ıslak olunca.Bir de perdelerimi yıkarken yumuşatıcı koymuyorum,perdecim önermemişti perdenin ömrünü kısaltır diye.Ben de koymuyorum..Perdelerimi ıslakken asıyorum ya üstünden şöyle bir oda parfümü dolandırıyorum..mis gibi kokuyor , hem de uzun süre kalıyo kokusu sengözlerimebaksanab
Benden böyle işte arkadaşım.Sen aslında yetiştirirsin de alışık değilsin herhalde yada elin yavaş bilmem ama
Pratik yapa yapa alışırsın sen de dert etme.Ama eşinin de yardım etmesi gerek.Yok öyle armut piş ağzıma düş