Ev eşimin ama!

Krissi

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2016
3.000
2.221
133
34
Eşimin evi var evlendiğimizde şehire uzak diye satılığa çıkarttık ve kirada oturmaya başladık. Bu hafta satışı gerçekleşiyor, ama babası parayı alıp yeni bir ev alana kadar onda durmasını söylüyor. Kocam 30 yaşında adam neden parayı almaya kalkıyor anlamadım. Eşim de bir an önce Ankara'dan yemi bir ev almak için parayı vermeyeceğini parayı alıp hemen Ankara'ya gideceğini söylüyor. Ama babası evi bulun parayı gelip alın ben vermem diyor. Ne demek bu? Güvensizlik filan mı ? Ama o evi zaten zamanında alıp oğluna vermiş para neden onda duruyor ki? Gerçekten çok sinirlendim bu kadar müdahale etmelerine.

Dip not: eşimin zamanında kazandığı paraları elinden alarak sana bir ev aşkım parayı orda burda yeme diyerek eşimin üstüne alınan bir ev. Baba para vermiyor sadece ev al diye akıl veriyor evde eşimin üstüne.

Son düzenleme:
Eşimin evi var evlendiğimizde şehire uzak diye satılığa çıkarttık ve kirada oturmaya başladık. Bu hafta satışı gerçekleşiyor, ama babası parayı alıp yeni bir ev alana kadar onda durmasını söylüyor. Kocam 30 yaşında adam neden parayı almaya kalkıyor anlamadım. Eşim de bir an önce Ankara'dan yemi bir ev almak için parayı vermeyeceğini parayı alıp hemen Ankara'ya gideceğini söylüyor. Ama babası evi bulun parayı gelip alın ben vermem diyor. Ne demek bu? Güvensizlik filan mı ? Ama o evi zaten zamanında alıp oğluna vermiş para neden onda duruyor ki? Gerçekten çok sinirlendim bu kadar müdahale etmelerine.
evi kp tamamen kendi mi almış?
eşinin katkısı var mı?
eğer yok ise kp in o parayla başkaca planları olabilir.
veya bir kısmı ile:))

Hayır eşimin kötü alışkanlıkları yok sadece her çocuğuna bir ev almış koymuş hepsini de dağıtmış. Şimdi sanırım sindiremiyor satılmalarını,sürekli hangi çocuğu Satıcam dese parayı bana verin yeni ev alana kadar bende dursun diyor ama bu haksızlık bizim zaten vermek için zamanımız yok ki. Cuma günü sarış olacak Bayram'da Ankara'ya gidip ev bakıcaz. Ne bir haftalığına parayı ona vermenin mantığı ney?

Umursamayın. Parayıda vermeyin. Kendini ne zannediyor bunlar acaba ya. Hadi iyi niyet desen rica eder bırakır. Emrediyor birde...

evi kp tamamen kendi mi almış?
eşinin katkısı var mı?
eğer yok ise kp in o parayla başkaca planları olabilir.
veya bir kısmı ile:))
Bütün çocukları çalışmış parayı babalarına vermişler toplam parayla da 3 tane ev alınmış herkese bir ev düşmüş. Ev eşimin üstüne ama parayı istiyor anlamadım Ankara'ya yerleşme fikrine de sıcak bakıyorlar nerde geçinirseniz orda yaşayın diyor ama acaba içten öyle mi düşünmüyor anlamadım ki ikilemde kaldım

Umursamayın. Parayıda vermeyin. Kendini ne zannediyor bunlar acaba ya. Hadi iyi niyet desen rica eder bırakır. Emrediyor birde...
Onun konuşma tarzı bu. Yapacaksın vereceksin gideceksin geleceksin. Bizde köleleri ne derse onu yapıyoruz. Bu şehirden gittiğim gün ikinci düğünüm olacak çok bulandım Emir'den nefret ederim. Ailem bile rica eder bana Nasıl bir aile sistemi var anlamadım

Oğlu harcar diye güvenmiyor galiba.

Oğlu artık evli olduğu için yeni evi kp kendi üstüne yapılmasını istiyo olmasın ?
Boşanma durumunda pay almaman için .
Eşim yeni evin tapusu ikimizin üstüne olacak diyor ama kp kendi kafasında başka planlar kurmuş olabilir gerçekten onlardan her şeyi bekliyorum para uğruna canlarını veriyorlar. Neden böyle huzursuzluk çıkartıyorlar anlamıyorum. Şimdi yeni ev alınırken de biz gelip bakalım ona göre alın der mi acaba ?

Kayınpederin o parayla başka hayalleri var galiba. Kaç yaşına gelmiş oğlu paraya sahip çıkamaz mı sanki.
Siz karışmayın sonra suçlu olursunuz, eşiniz ne yapması gerektiğini biliyordur herhalde.

Back
X