- 2 Haziran 2016
- 3.000
- 2.221
- 133
- 34
Eşimin evi var evlendiğimizde şehire uzak diye satılığa çıkarttık ve kirada oturmaya başladık. Bu hafta satışı gerçekleşiyor, ama babası parayı alıp yeni bir ev alana kadar onda durmasını söylüyor. Kocam 30 yaşında adam neden parayı almaya kalkıyor anlamadım. Eşim de bir an önce Ankara'dan yemi bir ev almak için parayı vermeyeceğini parayı alıp hemen Ankara'ya gideceğini söylüyor. Ama babası evi bulun parayı gelip alın ben vermem diyor. Ne demek bu? Güvensizlik filan mı ? Ama o evi zaten zamanında alıp oğluna vermiş para neden onda duruyor ki? Gerçekten çok sinirlendim bu kadar müdahale etmelerine.
Dip not: eşimin zamanında kazandığı paraları elinden alarak sana bir ev aşkım parayı orda burda yeme diyerek eşimin üstüne alınan bir ev. Baba para vermiyor sadece ev al diye akıl veriyor evde eşimin üstüne.
Dip not: eşimin zamanında kazandığı paraları elinden alarak sana bir ev aşkım parayı orda burda yeme diyerek eşimin üstüne alınan bir ev. Baba para vermiyor sadece ev al diye akıl veriyor evde eşimin üstüne.
Son düzenleme: