Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar kına bunlar ya uzerılerınde bırer ufacık gıdım tortular vardı sabah sıldım hemen ıste cıkmadı ama hanı asprın olur camasır suyu olur hadı salonu halıyı sandalyeyı gectım bu tezgahı ben naparım boyle
Çimstone adı ama fayans degıl taş sanırımTezgahın yapısı ne.fayans mi tasmi nasıl?
Senin yerinde olsam cif yağ çözücü falan evde ne bulsam sadece tezgahta uygular bakarım çıkıyor mu diye pek bilgim yok çünkü ne ne ile silinir diye. Halı için anneme uyandiginda sorucam senin için. İnşallah çıkar.Kızlar kına bunlar ya uzerılerınde bırer ufacık gıdım tortular vardı sabah sıldım hemen ıste cıkmadı ama hanı asprın olur camasır suyu olur hadı salonu halıyı sandalyeyı gectım bu tezgahı ben naparım boyle
Aspirini denediniz mi?Çimstone adı ama fayans degıl taş sanırım
Üzgünüm ozaman cikmaz lekeler.yalnız arkadaşlar hep çıkar demişte,bu hint kınası diğer lekeler gibi değil. Asla çıkmıyorlar.kaziniyorlar resmen.çok bluz, örtü, paspas batırdım. Biliyorum.fayanstan çıkıyor, taş türü şeylere de işliyor.Çimstone adı ama fayans degıl taş sanırım