Cok zor inanki evin diye bisey yok olamiyo her yaptigin batiyo ayagini uzatip oturamadiktan sonra icine tukursunler boyle evliligin4yillik evli ve kv ile oturan biri olarak ozel hayat yok sosyal hayat yok 27 yasinda ama 5 yasinda gibi muamele gosterilen nerdeysy wc ye giderken bile soracak bir anne olarak asla oturma diorum panik ataklarim azdi sanirim depresyon geciriyorum ancak gorecegim muamelenin korkusuna doktora gitmiyorum esimde nasilmi onun icin farkeden bisey yok yasananlardan haberi yok yapma kardesim diren
Aynen oyle herkes yatacakta dusa gireceksin saat 1demi yatarlar3 temi onlarin keyfine kalmis cok zorBen evimin her ké³esinin bana ait olmas齨� isterim, her ké³esinde é°g黵 olmay� olmal齳齧. Zaten é°le olmay齨ca o evi kendi evim gibi gé°é»³ sahiplenemem, otel' den farksé½´ hissediyorum dî黱黱ce sadece yatak odas� bana ait, di餰r kullané½§ alanlar� ortak. Rahat rahat dolaî.¦mé½³or, yat齪 kalkamé½³orsun, rahaté° duî.¦ bile giremez insan, daha ne diyim ki?
merhaba arkadaşlar bu siteyi bayadır takip ediyorum ancak üye yeni oldum
benim derdim şu biz 5 yıldır evliyiz ve kirada oturuyoruz eşim artık kirada oturmak istemediğini ve annelerinin yanına taşınacağımızı söyledi benim fikrim sorulmadı o kararını çoktan vermiş ben nereye sen oraya diyor birde ben hiç istemiyorum çalışıyorum zaten gerek yok diyorum ama bu fikrinde kararlı ne yapacağımı şaşırdım
bana bir akıl verin kafayı yemeden
aynen öyle dedim ortalık ayağa kalktı bağırdı falan aklına koymuş bir kere
merhaba arkadaşlar bu siteyi bayadır takip ediyorum ancak üye yeni oldum
benim derdim şu biz 5 yıldır evliyiz ve kirada oturuyoruz eşim artık kirada oturmak istemediğini ve annelerinin yanına taşınacağımızı söyledi benim fikrim sorulmadı o kararını çoktan vermiş ben nereye sen oraya diyor birde ben hiç istemiyorum çalışıyorum zaten gerek yok diyorum ama bu fikrinde kararlı ne yapacağımı şaşırdım
bana bir akıl verin kafayı yemeden
dün akşam dil döktüm en azından biraz erteledi bakalım vaz geçer belki off bunaldım çok
aman diyim hayatının hatasını yaparsın. ben 3 sene oturdum. ezik pısırık bişey oldum çıktım. eşimle kardeş gibi olduk. çocuğumla ilgilenemedim zavallı yavrum perişan oldu. hizmetçiden başka hiçbişey değildim o evde. hastalanmak ne haddime kayanana hemen bir karış surat yapar başını bağlar ben de çok hastayım derdi. hergün ağlamak cabası. kaynanamın bir dediğini iki etmeyen ben kaynanama bir türlü yaranamıyordum. 3 sene sonra kendi evime çıktım. ilk zamanlar bile anneme giderken kaynanama haber veriyordum. o derece zavallı bişey olmuştum. 3-4 ay sonra kendime gelmeye başladım. eşimle yeni evli gibi olduk. uyurken bana sırtını dönen eşim şimdi bana sarılmadan uyuyamıyor. canım oğlumla ilgileniyorum. kendi evimin sultanıyım. canım ne isterse onu yapıyorum. kimseye de hesap vermiyorum artık. psikolojimin düzelmesi bir seneyi buldu. ben nasıl kaynanayla oturdum nasıl herşeye tahammül edebildim diye diye kendimi yedim. geçen amcamınoğlu geldi bana. değişmişsin dedi.eskiden gariban ezik bişeydi şimdi ise bekarken olduğun gibisin. aman diyim başını yakma. diren kocana. çekmeyen bilmez. ateşten gömlek gibidir.
Kayınvalide tek mi vardı... kp yada görümce vs var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?