ev ev üstüne olurmu

Cok zor inanki evin diye bisey yok olamiyo her yaptigin batiyo ayagini uzatip oturamadiktan sonra icine tukursunler boyle evliligin

Ben evimin her köşesinin bana ait olmasını isterim, her köşesinde özgür olmayı olmalıyım. Zaten öyle olmayınca o evi kendi evim gibi görüp sahiplenemem, otel' den farksız hissediyorum düşününce sadece yatak odası bana ait, diğer kullanım alanları ortak. Rahat rahat dolaşamıyor, yatıp kalkamıyorsun, rahatça duşa bile giremez insan, daha ne diyim ki?

Aynen oyle herkes yatacakta dusa gireceksin saat 1demi yatarlar3 temi onlarin keyfine kalmis cok zor

Konuyu okumadan önce ''Kesinlikle Olmaz'' yorumunu yaptım kendi
kendime, nap et eşini vazgeçir bu olaydan çok mutsuz olursun tatlım..

Son düzenleme:
bende 2 yıl kv kp ve görümceyle aynı evde yaşadım ve inanır mısın çok yıprandım. sonra paçamı kurtarana kadar akla karayı seçtim (hoş kurtuldum mu tam olarak bilemem ama) sakın kabul etme gerekirse eşinden ayrıl zaten kv yanına gidersen yine eşinden ayrılırsın büyük ihtimalle. allahım bende dahil kimseyi kv kp muhtaç etmesin onlarıda bize muhtaç etmesin. arkadaşım sakın kabul etme. yaa ben bu kv kp leri anlamıyorum ne anlıyolar bu beraber oturmaktan. sen bide 5 yıl ayrı evdesin rahata alışmısısındır çok zorluk çekersin sana söyleyim canım allah yardımcın olsun

İnsan yeri geliyor komşusuna bile ses gideecek DİE tedirgin oluyor ki KV ayni evde ne konusabilrsin esinle ne tartisabilrsin ne gulebilrsin calisiyorsan seninde o evde fikrini ortaya koymaya hakkin var yy ani sartlatinz eşit esin nazil soluorsa sende soyle fikrini.

Yok artık...
Eşinizi bu düşünceden vazgeçirme yollarına değinmeyeceğim çünkü daha ciddi bi sorununuz var bence.Eşiniz size danışmadan, sizi önemsemeden böyle bir karar almış.Tabi ki bu durumu kabul etmeyin de bence eğilmeniz gereken başka konular var.

evliliğimin 3. senesinde aynı hatayı ben yaptım.sakın haaaaa yapma derim.ayrı evlerdeyken canım ciğerim gelinim oluyosun aynı evde olunca işler değişiyo.sakın kv ile aramız iyi idare eder geçiniriz diye düşünme.olmuyo olmuyooooo.
ayrıca çalışıyomuşsun zaten ne gerek var evinizi taşımaya.aman diyim....

aman diyim hayatının hatasını yaparsın. ben 3 sene oturdum. ezik pısırık bişey oldum çıktım. eşimle kardeş gibi olduk. çocuğumla ilgilenemedim zavallı yavrum perişan oldu. hizmetçiden başka hiçbişey değildim o evde. hastalanmak ne haddime kayanana hemen bir karış surat yapar başını bağlar ben de çok hastayım derdi. hergün ağlamak cabası. kaynanamın bir dediğini iki etmeyen ben kaynanama bir türlü yaranamıyordum. 3 sene sonra kendi evime çıktım. ilk zamanlar bile anneme giderken kaynanama haber veriyordum. o derece zavallı bişey olmuştum. 3-4 ay sonra kendime gelmeye başladım. eşimle yeni evli gibi olduk. uyurken bana sırtını dönen eşim şimdi bana sarılmadan uyuyamıyor. canım oğlumla ilgileniyorum. kendi evimin sultanıyım. canım ne isterse onu yapıyorum. kimseye de hesap vermiyorum artık. psikolojimin düzelmesi bir seneyi buldu. ben nasıl kaynanayla oturdum nasıl herşeye tahammül edebildim diye diye kendimi yedim. geçen amcamınoğlu geldi bana. değişmişsin dedi.eskiden gariban ezik bişeydi şimdi ise bekarken olduğun gibisin. aman diyim başını yakma. diren kocana. çekmeyen bilmez. ateşten gömlek gibidir.

aynen öyle dedim ortalık ayağa kalktı bağırdı falan aklına koymuş bir kere

bu kırmızıyla boyadığım yer gibi konuşup düşünürsen çoktan kabullenmiş olursun
bağırsın çağırsın istediğini yapsın
sen de bir bireysin kimse k.bakmasın
sen bilirsin ama kesin tavrını koy bence
inan çok zorlanırsın.. beyefendinin keyfi olur ama sana zor olur

ne münasebet sana sormadan nasıl
annesinin yanınaa taşınma kararı alır
ayrıca kirada oturmak istemiyorsa
alsın evini kira vermesin beyfendi

Kayınvalide tek mi vardı... kp yada görümce vs var mı?

Çoooook zor durumda olmadıktan sonra kabul edilecek bir şey değil.

Madem kira ödemekten bıktı, usandı ev alsın beyefendi.

Emirvaki yapmakta ne demek.

Kararlı olun derim, gitmeyeceğinizi net bir şekilde söyleyin.

Ev ev üstüne asla olmaz, helede 5 yıl ayrı evde yaşamış onun tadına varmışken.

Ev ev ustune olmaz arkadasim

Hele ki sen kac sene kendi evinde oturmussun, rahatin- duzenin var. Bundan sonra daha da bile zor olur.

Iki insan ayri ayri melek gibi olsalar da bir arada yasamak cok zor. hele ki bu iki kadinsa.

Esinle konusmalisin. sende calisiyormussun zaten. Anneni cok seviyorum, aramiz iyi, ama ev ev ustune olmaz, durduk yere kotu olmayalim, huzurumuz bozulmasin vs konusmalisin bence.

siz psıkolojık olarak esınızın kafaya koydugunu kabul etmneye zorunlu oldugunuzu kabul etmıssınz esınızıde bnu goruyor ve az daha baskı kurarsam tamam dıyor..

kararlı olun sımdı 1 hafta tartsrsnz o eve gdersenız omur boyu... belkı bıle demeyın.. net cevap hayır... ağzını actgnda alacagı cevabı ıyı bılsın... tartsmayın bıle duymayın hayır diyin.. her kıra ödeyen annesının babasının yanına tasınsın madem düşünbceside cok cırkın...

gidin ev alın arkadasım hıc olmazsa kira yerine onun takstlerını ödersınız temellı kapatrsnz bu konuyu da..

ayy büyük konuşmayayım da ben bu saatten sonra bırak kv-kp kendi ailemle bile kalamam yani. işten geliyorum uzanıyorum, ayaklarım ağrıdığında uzatıyorum, eşime çay demle de içelim diye sesleniyorum mutfağa... çok basit şeyler ama beni evimde mutlu hissettiren detaylar bunlar. doğumuma 1 aydan fazla var. eşim geçen gün annemi çağırayım rahat edersin dedi. yok dedim yaa ben kendi annem gelsin bile istemem şimdiden ne gerek var. baştan yanlarında otursaydın neyse ama kendi düzenini kurduktan sonra çok zordur eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…