Kaynanan nasıl biri yalniz mı ayni dairedemı kalacaksınız altlı üstlü mü ?
aynı dairede kalıcaz canım kaynanamla aramız kötü değil ama çok geleni gideni olur hep titiz ve temizdir
ne demek kirada oturmak istemiyorum annemlere taşınacağız????ozaman evini de alıp evlenseydi....kendin bilirsin ama kesinlikle kabul etme arkadaşım...bir alışırsa ayrılamazsınız bu seferde....
Olmaz arkadaşım, ne demek emrivaki. Sende evlilikte bir bireysin. Fikrini söyle, ağla bağır gerekirse ama gitme. Kaderiminoyunu nickli bir arkadaş vardı aç konularına bak.
merhaba arkadaşlar bu siteyi bayadır takip ediyorum ancak üye yeni oldum
benim derdim şu biz 5 yıldır evliyiz ve kirada oturuyoruz eşim artık kirada oturmak istemediğini ve annelerinin yanına taşınacağımızı söyledi benim fikrim sorulmadı o kararını çoktan vermiş ben nereye sen oraya diyor birde ben hiç istemiyorum çalışıyorum zaten gerek yok diyorum ama bu fikrinde kararlı ne yapacağımı şaşırdım
bana bir akıl verin kafayı yemeden
aynen öyle dedim ortalık ayağa kalktı bağırdı falan aklına koymuş bir kere
Altınların falan yokmu ver eşine biraz da kredi ev alın en kesin çözüm bu olur. Hem bosa kira vermemiş olursun hemde ev sahibi olursun hemde kaynananda kalmaktan kurtulursun. Merak ettim kp yaşıyormu ?
bunu sana dayatarak söylemesi ok sinir bozucu bence fikri sorsa anlarım ama hiç sormamış bile ne demek hadi gidiyoruz geleceksin bence konuşmalısın yapamyacağını söylemelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?