Eşinizin bilmediğiniz bir sorunu mu var?
Birden bire danışmadan böyle bir karar alması, üstelik siz itiraz edemeyin diye bağırması falan çok normal gelmiyor.
sorunu falan yok annesi hep lafını yapıyordu zaten kesin yine aklına soktu ordan kapıldı bu fikre
canım benim kayıpederim olamdığı için kaynanamla oturacağım en başından belliydi.Evlendikten sonra kaynanmla tartışmam dahi en ufak bir sorun olmadı. şimdi görümcemin çocuguna baktıgı için kızında kalıyor .Arada bir geliyor artık ama her geldiğinde şu tabak eksik çatal kaşıklar eksik falan demeye başladı son zamanlarda. gerçekten hiç daha önce problem yaşamadım ama şimdi böyle davranınca insan ister istemez üzülüyor.
Yani aslında çok zor kayınvalideyle yaşamak yeri geliyor annenize kızıyorsunuz ama kayınvalidene birşey diyemiyorsun ve kendi kendini yiyorsun.Sen 5 yıl ayrı oturmuşsun şimdi çok çok zorlanırsın birlikte oturursan .Kesinlikle birlikte oturma kredi çekip ev almayı deneseniz .Tabi maddi durumunuzu bilemiyorum ama öyle bir durumunuz varsa o şekilde belki ev sahibi de olabilirsin . Rabbim yardımcın olsun.
merhaba arkadaşlar bu siteyi bayadır takip ediyorum ancak üye yeni oldum
benim derdim şu biz 5 yıldır evliyiz ve kirada oturuyoruz eşim artık kirada oturmak istemediğini ve annelerinin yanına taşınacağımızı söyledi benim fikrim sorulmadı o kararını çoktan vermiş ben nereye sen oraya diyor birde ben hiç istemiyorum çalışıyorum zaten gerek yok diyorum ama bu fikrinde kararlı ne yapacağımı şaşırdım
bana bir akıl verin kafayı yemeden
4yillik evli ve kv ile oturan biri olarak ozel hayat yok sosyal hayat yok 27 yasinda ama 5 yasinda gibi muamele gosterilen nerdeysy wc ye giderken bile soracak bir anne olarak asla oturma diorum panik ataklarim azdi sanirim depresyon geciriyorum ancak gorecegim muamelenin korkusuna doktora gitmiyorum esimde nasilmi onun icin farkeden bisey yok yasananlardan haberi yok yapma kardesim direneî.®m î.¦kayla karî§é½¥ bi kez bé°le biî.ªy dedi an齨da aé¥ é½¨a té½¥té½§. 1 odada da olsa insan齨 é°eli olmal� ev ev é»¶té»±e olmaz iyiken ké°ï¿½ oluruz ayré½a yanlî§ anlama ama kendi ailemde olsa istemem bizim é°elimiz var biz bi aileyiz dedim sustu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?