• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ev ev üstüne olurmu

reyyan85

Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2013
27
2
6
35
Antalya
merhaba arkadaşlar bu siteyi bayadır takip ediyorum ancak üye yeni oldum

benim derdim şu biz 5 yıldır evliyiz ve kirada oturuyoruz eşim artık kirada oturmak istemediğini ve annelerinin yanına taşınacağımızı söyledi benim fikrim sorulmadı o kararını çoktan vermiş ben nereye sen oraya diyor birde ben hiç istemiyorum çalışıyorum zaten gerek yok diyorum ama bu fikrinde kararlı ne yapacağımı şaşırdım

bana bir akıl verin kafayı yemeden

ne demek kirada oturmak istemiyorum annemlere taşınacağız????ozaman evini de alıp evlenseydi....kendin bilirsin ama kesinlikle kabul etme arkadaşım...bir alışırsa ayrılamazsınız bu seferde....

Olmaz arkadaşım, ne demek emrivaki. Sende evlilikte bir bireysin. Fikrini söyle, ağla bağır gerekirse ama gitme. Kaderiminoyunu nickli bir arkadaş vardı aç konularına bak.

aynı dairede kalıcaz canım kaynanamla aramız kötü değil ama çok geleni gideni olur hep titiz ve temizdir

aynı hatayı yapmış biri olarak söylüyorum ASLA VE ASLA GİTMEEE

ne demek kirada oturmak istemiyorum annemlere taşınacağız????ozaman evini de alıp evlenseydi....kendin bilirsin ama kesinlikle kabul etme arkadaşım...bir alışırsa ayrılamazsınız bu seferde....

aynen öyle dedim ortalık ayağa kalktı bağırdı falan aklına koymuş bir kere

5 Yıl sonramı aklına gelmiş eşinizin çok saçma... Bir sürü insan var var kirada oturup geçim yapan.. :19:
Herkes aile evinemi taşınıyorda... Ayrıca bunun yerine ev almayı düşünsün.. Başta otursaydın bir arada hadi neysede şimdi siz rahata alıştıktan sonra aynı evde yaşamak çok zor olur...

Altınların falan yokmu ver eşine biraz da kredi ev alın en kesin çözüm bu olur. Hem bosa kira vermemiş olursun hemde ev sahibi olursun hemde kaynananda kalmaktan kurtulursun. Merak ettim kp yaşıyormu ?

merhaba arkadaşlar bu siteyi bayadır takip ediyorum ancak üye yeni oldum

benim derdim şu biz 5 yıldır evliyiz ve kirada oturuyoruz eşim artık kirada oturmak istemediğini ve annelerinin yanına taşınacağımızı söyledi benim fikrim sorulmadı o kararını çoktan vermiş ben nereye sen oraya diyor birde ben hiç istemiyorum çalışıyorum zaten gerek yok diyorum ama bu fikrinde kararlı ne yapacağımı şaşırdım

bana bir akıl verin kafayı yemeden

3 sene kaynanayla aynı evi paylaşmış biri olarak söylüyorum hayatının yanlışını yaparsın ve bi kere elini verdin mi de daha kurtulman çok zor. Herşey sorun olucak bi evde yaşamak anlaşmak çok zor illaki sorunlar olucak umarım kafayı yemessin . 3 sene geçti ama hala unutamam ordaki günleri mi :43:

aynen öyle dedim ortalık ayağa kalktı bağırdı falan aklına koymuş bir kere

istediği kadar kaldırsın ayağa,sen bildiğini istediğini söyle....kendi dediğini yaptırmak için tabi ki bağıracak....istediği kadar koysun net ol...sen net kararlı olursan anlar...acabalarla doluymuş gibi davranma sakın derim...

ben bir ay dayanamadım doğumuma geldi bende kaldılar çook zordu arkadaşım kaynanam iyidir aramızda iyi kavga gürültüde çıkmadı ama yine de aynı evde insan tedirgin oluyo rahat olamıyosun

bunu sana dayatarak söylemesi ok sinir bozucu bence fikri sorsa anlarım ama hiç sormamış bile ne demek hadi gidiyoruz geleceksin bence konuşmalısın yapamyacağını söylemelisin

Altınların falan yokmu ver eşine biraz da kredi ev alın en kesin çözüm bu olur. Hem bosa kira vermemiş olursun hemde ev sahibi olursun hemde kaynananda kalmaktan kurtulursun. Merak ettim kp yaşıyormu ?

hiç bişey yok cnm ya ama çalışıyorum ikimizde ev almayı istemiyor. onca borca giremezmiş tabi yaşıyor kp

şu anda direndiniz direndiniz, aksi halde bi taşındınız mı aynı eve, çok zor ayrılırsınız bir daha, her gün okuyoruz burada..

Dünyanın en iyi gelin-kaynanası olsa da aynı evde iki kadın zor. Anne-kız anlaşamıyor. Yastık yeri bile değiştirme sorun olabilir. Ufak anlaşmazlıklar birikir kavgalar başlar. Eşine tatlılıkla anlat.

Eşinizin bilmediğiniz bir sorunu mu var?
Birden bire danışmadan böyle bir karar alması, üstelik siz itiraz edemeyin diye bağırması falan çok normal gelmiyor.

yapma kardeşim....
sakın kabul etme böyle bişeyi...
emrivakiyle olacak iş değil bu...
biraz kararlı dur..
seninde fikirlerin olduğunu bi birey olduğunu göster...

Back
X