- 14 Ağustos 2015
- 166
- 74
- 13
Allah kolaylık versin geçim gerçekten çok zorEwet cnm cok haklisin.bende genellikle a101 bidmen alisversi yaparım..bizde binlira kredi oduyoruz.4 senelik ewliyim 4 senedir oduyoruz.cok iyi bisey dehil ama kredi kartlari beni mafetti kendimi durduramiyorum bi markete filan girince.bi eksik icin gidiyorum doldurup geliyorum.ondan cok geliyo eismlede boyle bi cozum yapalim en azindan deneyelim dedik kayseride yasiyoruz bizde iki kisiyiz bide 3 yasinda oglum var.hayirlisi bakalim
gıda 600 tutar bence 2 kişi
benim aylık kıyafet yemek yol masrafım 250 falan
eşimin sigara kıyafet cep harçlığı da o kadar
birikim bile yapılır bence
ama faturalar hariç di mi bu para
İnşaALLAH başarılı çıkarsınız =) sonra formülünü burayada yazın da ,bizede fikir olsun..1 cocuk var.gida kadar kendim ve cocugun ihtiyaclarinada para harciyorum.bencede yetmez ama bi deneyelim dedik esimle yoksa cok harcama yapiyoruz.bu arada kayseride oturuyorim
Yalnız gıdada ucuza kaçmak ilerisi için çok tehlikeli. Şu an bir şey olmaz belki ama kanser gibi hastalıklara davetiye çıkarırsınız. Markası bilinmeyen gıdaların merdiven altı üretim şekillerini bilseniz aç kalır yine yemezsiniz.
O yüzden başka şeyden tasarruf edin ama gıdadan değil.
Pazar alış verişini mümkün olduğunca büyük marketlerden yapamamak lazım tabi. onlar ihale usulü ucuzdan kapatıyorlardır ve üretici bir ton kimyasal kullanıyordur. Pazarda benim en çok dikkat ettiğim doğal görümdeki ürünler. Mesela iri, koca çilekler tezgahta güzel görnüyor ama hormonu basmışlar içine. En ucuzu demek de doğru değil belki ama köylülerde denk gelirse iyi oluyor. Onlar da valla ucuz falan satmıyorlar.paketli ürünlerde dediğiniz geçerli.
Ancak manav alışverişinde pazardan en ucuzlarını alın diye önerirler. Onlarda daha az kimyasal kullanılmıştır diyerek.
Ben market yerine pazardan alışveriş yaparak baya kar ediyorum.
Tm cnm yazarim kesin bekleyin 1 aybİnşaALLAH başarılı çıkarsınız =) sonra formülünü burayada yazın da ,bizede fikir olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?