Harika anlatmışsınız durumu alenen özel alana dahil olma isteği. evin başka bir alanının olmadığını söyleyip gezdirmeyeceğim. Israr etseler de net olacağımBu adetlerle eşimle evlenirken tanıştım. Bohça yapıldı, serildi incelendi. Çeyiz, eşya alındı, serildi incelendi. Sonra ev aldık her köşesi didiklendi. En son çocuk oldu onun da beşiğinden her şeyine incelendi. Kısaca çocuğun yapım aşamasında giyilen gecelikten yatılan oda ve yatağa en son da ortaya çıkan bebeğe kadar herkes gördü. Bu adetlerin amacı özel hayatı dididklemekten başka bir şey değil. En son yatak odasının kapısını kilitledim evde eşimin tarafından 40 kişi, hepsi girip baktılar değişiklik var mı diye. Sürekli bir bahaneyle evlilerin özel hayatının içinde olmaktan büyük keyif alıyorlar. Bildiğin hayatsızlık işte.
Göstermeyin dicem de girecekler kesin. Kolaylıklar diliyorum.
Ha bu arada en az beş çeşit yapın. Tıkınırken başkalarının dedikodusunu yapmak en sevdikleri şeylerden biridir.
Biz evlenirken ben önceden tedbirimi aldım evin anahtarı eşim ve bende durdu evi gezmek isteyenlere normal ev görülecek bisey yok diyip kabul etmedik. Evlendikten sonra da eşimin tek tük akrabası geldi evi gezmek istediler bisey demedik ama eşim banyo ve yatak odasını görmelerine gerek olmadığını söyledi. Sizde eşinizle konuşun özel yerimiz kimse görmesin diyeMerhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Bu eski adetler hâlâ yaşanıyor mu :))Merhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Ev görmesi nedir Allah aşkına...bazı gelenek göreneklerimiz çok saçma.Merhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Peki bu enerjiler girdiği yerde sabit mi kaliyorz şimdi tuvalete bırakılan kötü enerji hareket ede ede yatakodadina girip titresirse ne olacak , bunun hesabını kim verecek ?Peki oturma odasına gelenlerin saçtıgı kötü enerjiyi napacagız ?
Yatak odasında kötü enerji ile titreşen kişiler girdiğinde frijit olacaksak oturma odasındayken de olabiliriz.
yeni gelinin evi merak edilir eşyası düzeniMerhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Tamam sonuçta haklısın ama.yatak odası daha özel biraz saygı da olması lazimYatak odasını neden ilahlaştırıyoruz böyle? Bana saçma geliyor yatıp uyunulan bi yer sonuçta. Konu seks mi? O zaman eve de gelmesinler siz sadece yatak odasında mı seks yapıyorsunuzEvde o işi yapmadığımız yer yok kapıdan içeri kimseyi sokmayayım ben o zaman
Çok üzülüyorum bu tarz saçma adetlere maruz kaldığımız için.Merhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
İlla saçma sapan yorum yapacak birileri oluyor. Ya hanımefendi bakın sürekli burda konu okuyorum. Bana uymayanlar saçma gelenler oluyor. Bazen okumayı yarıda kesiyorum ama gidip de onun konusuna yorum yapmıyorum. Bu ne saçma sapan bir yorumdur? Burda ne işiniz var?Millet uzaya ev yapma planında bizim konuştuğumuz mevzulara bakın ya varoşluktan öleceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?