Kendi oturdukları evler de maksimum 2+1 çocuklu vs olmalarına rağmen yaşadığım yerde evler hemen hemen öyle o yüzden buna söyleyebilecekleri bir şey yok. Bizim de idareten tuttuğumuz bir ev. Yatakodamı görmediler diye dedikodu yapmayacaklar değil ama banyoma kadar baktıklarında konuşabilecekleri daha çok şey olacak tabii ki. Ki bu insanlar benim kayınpederimin kuzeni kayınvalidemin teyzesi vs. Kendi arkadaşım değil ki rahatça gösterebileyimtatlım incitmek için söylemiyorum da
dedikodu yapacak olan her türlü yapar ki? 1+1 evde oturuyor olman bile yeterince malzeme değil mi? kötü niyetl ifesat insan der onu zaten. yeni gelin tıklım tıkış mutfakla koltuk iç içe vs vs. yani şimdi bi yatak odanı görmediler diye eksik mi kalacaklar sence dedikoddan?
ha yani sen göstermek istemiyorum diyorsan göstermezsin olur biter -bence hiç atla deve bir mevzu değil bu ama dediğim gibi diğer yandan da görseler ne olacak? benim kafa yapım böyle yani. alt taraf bi yatak bi dolap yavvv görseler neee görmeseler ne?
bu arada ben de yeni ev taşıdım
etrafımdaki tanıdık herkes de ayrıntılı gezdi epey de muhabetini ettik şurası şu kadar alan var, burasına şöyle çözüm buldum gibi
benim de 2+1 amerikan mutfak ve minnacık mutfağı. stand aldım mutfak eşyası sığsın diye vs vs. (eşyam çok)
ama
bulunduğum yerde ev çoooook büyük sorun
herkes ev arıyor
ev yok.
olan aşırı pahalı
hep gündem yani ev burada.
o yüzden eve gelen internetçi çocuklar bile abla burası kaç m2 kaça tuttun filan diyip şöyle bir bakıyorlar yani
hani eksik aramak dedikodu yapmak için ev gezmem ama yakınım kişiyse fikrim olsun diye bakarım bunda bir tuhaflık da görmüyorum
adet olarak öteden beri var -rahatsız etmeden -adetler yapılabilir
rahatsız ediyorsa da yapmazsın oldu bitti
--benim kafa pırıl pırıl biliyorum--
Haklısınız kendi aileme karşı çok rahatım ama eşimin ailesinde olan kasıntılık beni manipüle ediyorFazla önemsiyorsunuz. Önceliği kendinize vermeyin öğrenin yoksa çok üzülürsünüz sadece bu konu özelinde değil
Merhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Misafirlerden illaki bunu söyleyecek olanlar var. Ben de böyle düşünmüştüm. Sizce ne demeliyim gezelim derlerse?10 senelik evliyim. Asla gezdirmedim gezdirmemde. Heleki yatak odasını. Bi erkeğin böyle birşey söylemeside aşırı saçma. Böyle şeylere erkekler burnunu sokmaz.
Bana aşırı saçma geldi. Belki sizin adetler farklıdır.Misafirlerden illaki bunu söyleyecek olanlar var. Ben de böyle düşünmüştüm. Sizce ne demeliyim gezelim derlerse?
Benim de aklıma ilk bu geldi zira benim odam çok düz sanırım pek saklanacak özel bir şey yokYatak odasında striptiz direği mi var ki gostermem diye değişik bir hal alıyor bu insanlar, nedir yani anlamadım ?
Ayy o millette adet olmuşMerhaba hanımlar. Yeni evliyim. Evlendikten sonra taşındık. Eşimin bazı akrabaları bulunduğumuz yerde yaşıyor. Evimiz 1+1 küçücük bir ev. Eşim bana bize ev görmeye gelen herkes evi gezmek ister dedi. Ben de nasıl gezecekler ki zaten salonda oturacaklar mutfakla beraber e yatakodası dışında bir yer yok dedim. Banyoyu bile merak ederler dedi. Sizce gezdirmeli miyim? Yatakodası vs gezdirmem normal mi? Değilse gezmek isteyenlere nasıl bir cevap uygun olur?
Bence de çok gereksiz gerçekten sizin evinizi gezmek isteyen oldu mu eğer olduysa ne dedinizDaha bir akraba yatak odama girmiş değildir. Doğum zamanı bebek görmeye geldiklernde kv görümce haricinde. Ne münasebet
Hayır olmadı. Olsa da evime misafir olarak kabul eder ama müze gezdirir gibi evi gezdirmezdim.Bence de çok gereksiz gerçekten sizin evinizi gezmek isteyen oldu mu eğer olduysa ne dediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?