- 5 Ekim 2013
- 3.582
- 3.393
- 168
- Konu Sahibi imagemaker
-
evinize nazar duası asın
Çok teşekkür ederim .Karşıyaka Bahçelievlerde oturuyorum .Harika bir yer bayıldım buralara .önemsemeyeceksin daha güzeli sizin olsun diyip çekileceksin kenara..
hayırlı olsun bu arada
Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .
bende biryerımı yaıncabaskasının gözu değdiğine inanırdım ama bu düşüncelerimi kurutmaya calısıyorum geldıklerınde sakin davranır aklın onların dusuncelerınde ve nasıl baktıklarında olmazsa dalgınlıga dusup bıryerını yakmazsın ki sakınan göze çöp batar kusur bulsunlar sorun değil sen kendi evinde mutlu ve huzurluysan gelip geçici insanları görmezden gelmelısın
Çok teşekkür ederim Karşıyaka Bahçelievler mı sizinki de .Sanırım İzmir tarafında da Bahçelievler varmış .Bak hemen nasıl İzmir demeye başladım dimi :) 35,5 :)Bir İzmirli olarak ve Bahçelievler'e yakın oturan biri olarak "Hoşgeldiniz" diyorum:) Hayırlı olsun yeni eviniz. Güle güle oturun.
adı üstünde "ev görme" bu Türk adetinde vardır.Arkadaşlar İzmir'de yaşamaya başladım .Kiradan çıkıp evimizi aldık .Tadilatını filan bitirdik ve tabi misafirler gelmeye başladı .Bazı kadınlar her türlü kusur bulmaya çalışıyor ve bu da beni çok rahatsız ediyor .Kem gözlü olduklarını düşünüyorum çünkü o tip hazımsız kadınlar geldiğinde ya bir yerimi yakıyorum ya başka türlü bir kaza oluyor evde .İnanın ben çağırmıyorum gelmek isteyene de bir şey denmiyor .Baştan belli aslında fesat oldukları .İnsanları anlayamıyorum ne kadar kıskanç oluyorlar böyle .
adı üstünde "ev görme" bu Türk adetinde vardır.
Sen tesadüfleri ön yargı olarak görme bence.
nasıl olsa yeni ev modası da geçecek hep ev görmeye gelecek değiller ya.
dua oku geçer ozaman bu kadar buyutmeKem göz çok tehlikeli . Herkesin kazancı kendine ki gelenlerin hepsinin durumu bizden daha iyi .Bu maddiyatla alakalı bir şey değil sanırım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?