ev görmeye gelen misafirlere ikram

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
ev görmeye kalabalık misafirlerim gelecek 15 kadar ve çocuklarıyla gelcekler.ben çok panik ve stresli biriyimdir,pasta börek yapmasınıda pek beceremem aslında yaptım mı en iyisini yaparım ama evde ailemle çocuğumla rahat bir kafayla kendimiz için yaptığımda
diğer türlü gerilirm kasılırım yüzüme gözüme bulaşır yetiştiremem.tecrübesizliğimde var tabi.çünkü gurbette old.için öyle misafir ağıırladğım söylenemez.

ben hepsini hazır almayı düşünüyorum.beni çok mu ayıplarlar.çünkü onlar hep kendileri yapıyolar.yani çalışıyor olmam bahane değil onlarda çalışıyo sonuccta ama

benim kanımda yok ben de böyleyim napayım akıl verin kendimi kasıp kolları sıvamalı mıyım yoksa ne diyeceklerini umursamamalı mıyım:26:

canım bence basit yapılabicek şeylri evde yap öğreğin ıslak kek , makarna salatası , tepsi böreği gibi . diğer çeşitleri de mesela un kurabiyesi yada açma kete olabilir mesela bu tür yapımı zor şeyleri de pastaneden alabilrsn tabi patates salatası fian da kolay bence birde kaç çeşit yapıcaksın ona göre düşünelim

ev görmeye kalabalık misafirlerim gelecek 15 kadar ve çocuklarıyla gelcekler.ben çok panik ve stresli biriyimdir,pasta börek yapmasınıda pek beceremem aslında yaptım mı en iyisini yaparım ama evde ailemle çocuğumla rahat bir kafayla kendimiz için yaptığımda
diğer türlü gerilirm kasılırım yüzüme gözüme bulaşır yetiştiremem.tecrübesizliğimde var tabi.çünkü gurbette old.için öyle misafir ağıırladğım söylenemez.

ben hepsini hazır almayı düşünüyorum.beni çok mu ayıplarlar.çünkü onlar hep kendileri yapıyolar.yani çalışıyor olmam bahane değil onlarda çalışıyo sonuccta ama

benim kanımda yok ben de böyleyim napayım akıl verin kendimi kasıp kolları sıvamalı mıyım yoksa ne diyeceklerini umursamamalı mıyım:26:

HEpsini hazır alma canım en azından bir kısmını evde yap.

Zeytinyağlı yaprak sarması,patates salatası,kısır yada mercimekli köfte ve makarna salatası,sigara böregi yada tepsi böregi bu tür yiyecekleri evde yap derim hem bunlar basittir.

teşekkürler cevplarınız için.

5 çeşit yapmaya karar verdim.
-irmikli toplar kendim yapıcam
-tuzlu minikler kendim
-makarna ya da patates salatası kendim
-su böreği hazır
-bir de ıslak kek tarzı bişey henüz karar veremedim buna

şimdi bunları büyük servis tabağında mı ikram etmeli miyim yoksa pasta tabaklarında mı.
toplardan ve tuzlu miniklerden 2şer tane diğerlerinden 1 dilim koymayı düşünüyorum ve salata bir miktar
servis tabağı çok büyük olur gibime geldi pasta tabağıda küçük nasıl olmalı.

sehpada ikram edersem o büyük tabaklar sığdıramam gibi geliyo çayı şekeri

irmikli toplar çok uğraştırır dediler vazgeçtim yerine arasına muz ceviz karışımlı irmik tatlısı yaptım
kek yerine yaş pasta yaptırdım.makarna salatası yerinede rus salatası yaptım.
her şey güzel oldu.

canım bence evinde otur uğraş azıcık yap, en azından uğraştığını görsünler. kolaylardan yaparsın. kek, kısır, hatta yumurtalı ekmek bile yapabilirsin aperatif.. salata yapabilirsin sonra, çeşit bol gözüksün.

börek vs dışardan alabilirsin ama el emeğin olsun derim ben.

Back
X