Bi kere yasal olarak bu yanlisi yapan kişiye karşı mutlaka haklariniz vardir ,Tanidiginiz bir avukat varsa birakmayin pesini ,sorusturun.Yapilacak sey degil yani bu ,ne alaka Osmaniye ,Rize?? Başvuru ücreti ne kadardi? Bir de Osmaniye deki ev fiyatları ile Rize dekiler ne kadar ? Merak ettimBabam Rize de çıkan ev osmaniye de
Yalnız başvuru formu ve dekontta imzası vardır. Ben rizeden başvurdum ama osmaniye formunu imzaladım mı diyecekBi kere yasal olarak bu yanlisi yapan kişiye karşı mutlaka haklariniz vardir ,Tanidiginiz bir avukat varsa birakmayin pesini ,sorusturun.Yapilacak sey degil yani bu ,ne alaka Osmaniye ,Rize?? Başvuru ücreti ne kadardi? Bir de Osmaniye deki ev fiyatları ile Rize dekiler ne kadar ? Merak ettim
Bence ispatlamanız zorYalnız başvuru formu ve dekontta imzası vardır. Ben rizeden başvurdum ama osmaniye formunu imzaladım mı diyecek
Hakkını devretsin.
Bana bu sene çıksa da idi peşin fiyatına direk kuradan sonra devredecektim müşteri bile bulmuştum.
Babaniz sözel olarak Rize den istiyorum dediyse ,bundan sonraki yanlis karsi tarafindir.Formu okusaydi tabiki daha iyi olurdu ama kendi beyanı Rize olduğu icin yine de mağdur olmuş oluyor bu durumda.500 tl az para degil,ben ugrasir mutlaka alirdim.Basvurdugu yere gidip durumunu anlatsin,mutlaka yönlendirirler ne yapmasi gerektigi hususunda.Yorumlarınız için teşekkür ediyorum.
Yatırdıgı para 500 TL çok değil ama bir yanlış yüzünden neden onlarda kalsın.
Babam hiç farketmemiş dekontu okumamış malesef banka müdürüne gösterene kadar da bilmiyordu.
Diyelim ki babamın okuması yazması yok yinede dekonta baksamıydı olacak sonuç.
Konu sahibi arkadaşım,sız anladığım kadarıyla rizede yaşamıyorsunuz. İkametgahinınız yok.benim bildiğim belli bir süre başvuru yapılan şehirde yaşamak lazım.??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?