Ev hallerimiz mi sade diziler mi doğru?

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Herkeze günaydın,
Dizilere bakarsak evde hekez çok şık hatta topuklularla geziyorlar.Bihteri hatirliyorumda emeğe hep çok şık giyiniyordu.Bazen bakıyorum kahvaltı yapıyorlar kadının üzerinde saten sabahlık takimi.
Dizilerde görsellik ön planda.Bizler evde nasılız peki ? Akşamları sırtı açık bir dekolte ile yemeğe oturan var mi ?
Yada beyaz bir saten gecelik le kahvaltı hazırlayıp kahvaltı yapan :) beyaz takımla domates kesin, yumurta pişirin de goreyim sizi iki dakikada nasıl batıyor :))
Biraz espiri biraz gerçek.yorumlarinizi bekliyorum.

Binde kac oraninda vardır bihter gibisi...

Saten takimlarin kullanisli olmadigini duymuştum...o yuzden satinalmadi bile...

Bi iki gecelik disinda penye ve dantel uyumunu seviyorum ben ve arada giyiyorum..
Bikac Kahvalti hazirlarken ve yerken sabahlikliydim...
Ama dedm ya cok nadir ...

Topuklu hic giymemki ☺

amaan ne olcam oyle eve gelince ilk isim ustumu degistirmek ikincisi makyaji temizlemek. saten geceliklerimi bir kere giydim rahat edemedim satcam şimdi.

cuma misafirim geldi üstümu degistirmeyeyim makyajli durayim dedim yok anam 1 saat durabildim.

Dizilere aldanan erkekler tum kadınlar böyle sanıyor :) düz taban giyemem normalde o yüzden ayağımda hep topuklu olur bekarim. Evde oyle elbiselerle geceliklerle dolasamam yemek yap evi temizle zaten canım çıkıyor. Makyajsiz kendimi çıplak hissediyorum o yuzden hiçbişey olmasa bile eyeliner goz kalemi allik ve rimelim olur mutlaka. Saçlarım çalıştığım için hep fönlu evde de at kuyrugu yapip örerim onu. Gayet rahat esofman altimi giyer üzerime de bi tişört geçiririm. Kisa tırnak ile bişey tutamam o yuzden hep uzun olmak zorunda bunun icin hergun bakim yaparım ellerime.

bihterle kendimizi kıyaslayamayız onlar yalı da oturuyordu evde bi sürü çalışan var düşünüyorumda öyle bi hayat hiç de güzel değil pijamamı giyip kanepeye uzanıp tv mi izleyecek miyim :D
evde yemek yaparken insanın üstü başı kokuyo zaten özel bir günümüz değilse normal günlük kıyafetimle yemeğe oturuyorum evde sadece yatarken pijama giyerim kahvaltıya da hafta içi giyinip oturuyorum ama hafta sonu pijama geceliği de kışın giyimem yazın sıcaklarda en dekolteli şeyleri giyiyorum

Ben kalın eşofmanla bile rahat edemem ya şort, elbise falan giyerim ya da tayt pijama.
Hele gecen yılbaşında arkadaslarımı davet ettim yemek eğlence sonra da gece bizde kalacaklardı.
İlk karşılamamda elbise topuklu full makyajla karşıladım yemek biter bitmez hadi pijama partisi yapalım dedim herkese pijama giydirdim. Yok ben duramam oturamam öyle.

Herkeze günaydın,
Dizilere bakarsak evde hekez çok şık hatta topuklularla geziyorlar.Bihteri hatirliyorumda emeğe hep çok şık giyiniyordu.Bazen bakıyorum kahvaltı yapıyorlar kadının üzerinde saten sabahlık takimi.
Dizilerde görsellik ön planda.Bizler evde nasılız peki ? Akşamları sırtı açık bir dekolte ile yemeğe oturan var mi ?
Yada beyaz bir saten gecelik le kahvaltı hazırlayıp kahvaltı yapan :) beyaz takımla domates kesin, yumurta pişirin de goreyim sizi iki dakikada nasıl batıyor :))
Bihterin bin tane hizmetçisi var o kıyafetlerin içinde oturur hizmet etmeden kılını kıpırdatmadan rahat eder tabi:KK53:

evin içerisinde bir karış topuklu abiyelerle dolaşılabilir mi yaaa

akıl mantık işi mi

Sabah kalkar kalmaz ekimi yüzümü yıkayıp saçını toplayıp rahat esortmanlar giyip kahvaltıyı hazırlayıp yeriz :)) ne topuklusu n makyajı ne sateni :))

Yok ya ...
giycen taytini
sirt dekolteli bluzunu yayilcan ohhhhh
yemisim topukluyu makyaji abiyeyi :)
Yali da otursam bile boyle giymem....
ki bence yalida oturanlar da boyle giymez
bir tek dizide filmde iste....sonucta gorsel seyler

Arkadaşlar Bihter sadece ornek.Ben günlük yaşamında kaç kişi böyle diye sordum aslında.herkesin ellerine saglik

evde rahat giyinmek şart bana göre eve gider gitmez ilk işim soyunup dökünmek makyajımı temizlemek ve saçımı tepeden toplamak :D ama uyku vakti gelince o saçları dağıtırım saten yada dantel vs geceliklerimi giyerim şöyle bir ortalıkta salınırım amacım farklıysa :D ama ortada amaç yoksa pijamalarla hooppp yatağa :D

Herkeze günaydın,

Dizilerde herzaman cok abartili bir sekilde oluyor, yalida oturanlar bile butun gun evde topuklu ayakkabi ile yuruduklerini sanmiyorum. Evde oldugumda bende rahat giyinmeyi severim ama giydiklerimin bakimli ve duzgun olmasina dikkat ederim, beklenmedik bir misafire hazir olurum herzaman.

Binde kac oraninda vardır bihter gibisi...

Saten takimlarin kullanisli olmadigini duymuştum...o yuzden satinalmadi bile...

Bi iki gecelik disinda penye ve dantel uyumunu seviyorum ben ve arada giyiyorum..
Bikac Kahvalti hazirlarken ve yerken sabahlikliydim...
Ama dedm ya cok nadir ...

Topuklu hic giymemki ☺

saten geceliklerimi bir kere giydim rahat edemedim satcam şimdi.

Saten gecelikler benim vaz gecilmezim, cildiniz icin yapa bilceginiz en iyi seylerden biridir bu gece uykunuzda, ozellikle eger gecelikleriniz/pijamaniz ipekten ise. Ipe kumaslar icerisinde amino acid ler bulunur ve bu insan cildine cok iyi gelir, cildinizde kirisikliklarin olusmasini yavaslatir ve cilde iyi geldigi gibi saclarada cok iyi gelir, bu yuzden saf ipek yastik kiliflari cok populerdir. Ayni zamanda ipek nemi ceker cildinizden kumasin kendisi nemlenmeden ve cildinizin kuru kalmasini saglar, gece terleyenler icin ideal. Ipek kumaslar genelde soguk tutat geceleri diye bir denim var ama aslinda tam tersi, sicak gunlerde cildinizin hava almasini saglar ve ferrah tutar soguk gunlerde ise sicakligi korur.

Yani dizideki zenginlerin ipek/saten takimlar giymesi, ve ipek geceliklere 'zengin' olarak tanimlamamiz bundan dolayi. Ve ayni zamanda seksi bir durusu var o_Oo_O

ben yalıda otursam, hatta birsürü çalışanım olsa dahi öyle oturmam. ya eşofman yada tayt olcak. yoksa rahat edemem.

Topuklu ayakkabıyı özel günlerde giyinen onda bile düzgün yürümeyi beceremeyen biriyim. Rahatsız edici çünkü. İnsanın en rahat olduğu yeri evi. Tabi ki saçımız başımız üzerimiz düzgün oluyoruz. Ama hergün full makyaj, saç yapılı, her gece saten gecelikler... Biblo değiliz ki insanız nihayetinde. Onlar sadece dizilerde olur. O dizi de oynayanlarda evlerinde öyle değildir zaten. Misal Beren Saat. Kadın günlük hayatında makyaj yapmadan, saç baş dağınık geziyor magazin kanallarında gördüğüm kadarıyla. Eee doğuştan çok güzel o gerçekte var tabi. Çok solgunsam bir allık bir renkli parlatıcı gerekirse gözaltı kapatıcısı sürerim. Genelde saçlarım bağlı olur. Gece yatarken pamuklu pijama ile daha rahat oluyorum. Duruma göre dantelli geceliklerde giyinip yatarım ki çok severim gecelikleri ama ev buz gibi, giyeyim de donayım mı yani. Dışarda gören ne kadar bakımlı, bu evde de mi böyle diyordur eminim. Çünkü bakkala bile salaş gitmem ama evimde en rahat halimleyim.:KK49::KK49:

Back
X