ev hanimi olmaktan nefret ediyorum

Ayy canim bence sen kendine cok yukleniyorsun...yemekten hemn sonra toplama sofrayi bekle biraz.butun buladiklari biriktir bir defada yika..kocan odun,belli..

Hep çalışan bir kadındım 1 senedir ev hanımıyım. Ben de nefret ediyorum ! Ayrıca eşiniz gibi bir adamla bunalmak çok doğal. Salın biraz relax olun gezmelere en son hatta çaydan sonra giden olun assolist takılın biraz. Çalışmayan kadın demek hizmetçi demek değildir tamam çalışana göre avantajlıdır tüm gün evdesin zaman kısıtlaman yok, iş stresin yok ama bu demek değildir sen o evin kadrolu hizmetçisisin.

Yarisina kadar okudum. Disarda calisan cooook yorulur. Ama en azindan degisiklik oluyor cikmak. Hele isini seviyorsa....

Cok sükür her halimize. Insaniz bunaliyoruz. Benim de en degisik yaptigim sey misafirlige gitmek giderken bir sey yapip götürmek lazim bir de esimin ailesinde. Orda da bulasik ve servise yardim. Evde de mutfak dagiliyor tabi cikana kadar. Cocugu hazirla , kendini hazirla, kocanin gömlegine bak ütüsü var mi?, etrafi topla, pencereyi , kapiyi ocagi kontrol et, cöpleri al. Aralarda emzir ve alt degistir. Cikarken senin yüzünden gec kaldik lafini isit. Orda da dedigim gibi calis. Cocugun arkasindan dolas. Eve gelince koltuga uzanilip kumanda alinsin. bir yerde keseyim tünelin ucudu uzuyor nitekim

Ayy canim bence sen kendine cok yukleniyorsun...yemekten hemn sonra toplama sofrayi bekle biraz.butun buladiklari biriktir bir defada yika..kocan odun,belli..

bulaşık mak. var ona bile koymaya üşeniyor

Vala ev hanımı olmadan da yapılıyo bunlar bacım calışıyorum eve gdiyorum camaşır ortlgu topla yemek yap artk bana da gına geldi eşimle kavga dovus ortak yapıyoruz saolsun arada yardm edyo solene solene:) bole bu işler yapcak bsey yok kaynanaya gdnce oturuyom vala banane ya ben kendi evmde işimde yoruluyım zaten yapmıom

2020 den yaziyorum..biktim yeminle biktim hergun ayni şeyleri yapmaktan ve pislik temizlemekten biktim..arkadas...

Asgari ücretle çalışayım aksama kadar garsonluk yapayım gene ev isi yapmayayim. Dünyanın en zor isi baskasina hizmet etmek. Baskasinin kiuafetini ütülemek temizligini yapmak. Bekarım şu an bile nefret ediyorum. Kalkıpta çayını kendi alsa eli kopacak sanki.

2016 da bunu yazmişim hala ayni fikirdeyim

Asgari ucretli biri evine yardimci kadin alip temizligini utusunu yaptirabilir mi ki? :)
Her calişan kadinin evine yardimci gelemiyor.

Ben calismiyorum, haftalik yardimci alabilecek butcemiz de var ama almiyoruz cunku eşim ütüsünü vs kendi yapar, ayagina çay beklemez. Evin buyuk temizligini benimle birlikte yapar yalniz yapmam. Boyle olunca hem baskasina para vermeye gerek olmuyor, hem de iş yükü olmuyor.
Erkeklerle ev işi paylasilsa aslinda hicbir sorun olmayacak.

Ev hanımıyım dediklerinizin hiçbirini yapmıyorum ya da canım isterse yaparım sorun sizin yanlış tercihler yapmanızda her anlamda.

Kizlar mutfakta bulasik isi haric ben ev isini seviyorum galiba, durun vurmayin
Toz alerjimden sonra mecburen yapa yapa bir baktim ki ben bu isi sevmisim
Minimalist olmaya adim atmanin da faydasini gördüm
Camasir yikayip katlamak zevk veriyor
Evimde asla camasir birikmiyor, sürekli yikayip kurutup katliyorum
elim hizli
Yani sevmeye calisin yoksa ömür boyu cekilmez cidden
Ama tabi benim evimin temizligi gercekten cok kolay, onun da payi var

Aynı ben bende nefret ettim valla.. birgün yapmasan hiç yapmıyor oluyor.. emekliliği yok ölene kadar devam maaşı yok.. pöff valla pöff

maşallah:)

yapma anacim yapmaaaaa
Çocuk var mecbur yapacam yoksa eşim için hergun yapmam kahvaltı da yaparız.. bazen yapmayınca diyor yine mı yemek yok alışıyorlar hergun farklı yemek.. birgün olmayınca sorun ediyorlar.. çocuğa mecbur yapcam değişik yemek çorba gelişimi için.. çocuk olmasa o kadar kasmam kendimi.. konu da eskiymis hep bunu yapıyorum bende.. yorum yapmadan önce tarihe bakmam lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…