ev hanımıyım ve zorlanıyorum çünkü şu anda cebimde 1 liram bile yok bir zamanlar çalıştım ama şimdi kendime göre her tütlü bir iş imkanım olsa bile çalışmam çünkü hem ev hem iş, eş ,çocuk ,yemek aman allahım kölelikten başka bir şey değil hem erkek hem kadınlık yapıyorsun korkuunç
ev hanımıyım ve zorlanıyorum çünkü şu anda cebimde 1 liram bile yok bir zamanlar çalıştım ama şimdi kendime göre her tütlü bir iş imkanım olsa bile çalışmam çünkü hem ev hem iş, eş ,çocuk ,yemek aman allahım kölelikten başka bir şey değil hem erkek hem kadınlık yapıyorsun korkuunç
neden rahatsız oldun ki o benim şahsi fikrim
benim düşüncem bir insan herşeyi birden yapmaya çalışırsa hepsi biraz biraz eksik kalır
çünkü insanız öyle değilmi sencede???
çalışıyorum nişanlımda çalışmamdan çok memnun, çatır çatır kendi paramı yiyorum haftasonuda tatil, evlendikten sonrada bi dolu şeyden bunalabilirim ama keşke çalışmasaydım demem, erkeklerin böyle bi lüksü var mı, yok, neden ömrü billah bana bakmasını bekliyim ki, hayat zor
çalışmak çok güzel evde bir yardımcın varsa...6 ay çalıştım ömrümden ömür gitti,eve gel mutfağa koş,yemek hazırla,yensin,topla,yıka,yerleştir çocuk evi 10 dk da talan etsin peşinden topla,yarının yemeyini düşün,bu arda çocuğunla oyna(en güzeli bu)koca iş ister,çocuk aş ister,ev desen hepsinden beter offf yeter dedim çıktım kocişimin parasını yiyorum çatır çatır kendim kazansam bu kadar rahat harcıyamam...he şuda bir gerçekki kadının muhakkak bir mesleyi olmalı çalışmasa bile zor günlerde kimseye el açmamalı
bir karikatür görmüştüm.kızcağız "şu hayatta ayaklarımın üstünde durmaktan bacaklarım varis oldu.artık dizimi kırıp evimin kadını olmak istiyorum"diyordu.ne denir?herkesin bir derdi,bir ulaşamadığı var. :)