Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alıştım yatmaya temizlik yemek yapmaya keyfime dicek yokew hanımı olmak istemezdim ama rahat geldi
![]()
Ben bekarım ama bi gün annem yurt dışına çıkmıştı ve eve göz kulak olmak benim işim olmuştu. Yaz tatiliydi. Nefret ettim her şeyden o dönem. Çalışıp para kazanmak en güzeli. Ev hanımı olmak çok zor, ev işi bitmek bilmiyor. Bi de ben kendimi çok işe yaramaz hissetmiştim o zaman. Bedenini ev için çürütüyorsun resmen. Sürekli temizlik, yemek, çamaşır işleri... E sonuç? Bir hiç bence! Bomboş bir yaşam. Kendini evine, çocuğuna, eşine adamak gibi bir durum benim için söz konusu değil. :s
Yine de büyük konuşmak istemem. Koşullar ne getirir bilemem ama Allah korusun diyeyim.![]()
valla ev hanımlarının işi daha zor çalışan bayanlardan, ev temizliği ütü çamaşır bulaşık yemek çocuk bakımı vs vs vs daha sayamadığım bir çok şey yani öyle bizim yatacak vaktimiz olmuyor çalışan bayan dışarıda çalınca çalışıyor oluyor ev hanımı içeride çalışınca yatıyormu oluyor bence ev hanımlığı çok kutsal bş
eğer çocuğun varsa, bir mesleğin de olsa, iyi bir işin de olsa, ev kadınlığı daha cazip gelebilir, ama çocuk yoksa tabii ki çalışmak, ... ama gerçekten güvenebileceğin, çocuğunu rahat emanet ettiğin bir yerlerin varsa, akraban veya annen varsa çalışmayı da düşüneblir insan... ama yoksa hem çalışmak hem annelik gerçekten zor oluyor... ben bunu yaşadığım için iyi biliyorum...
bence bir bayan için en cazip meslek öğretmenlik... meslek seçimi yaşında olsaydım, zamanında böyle 8.5 - 6 çalışılabilecek bir iş değilde öğretmenlik için okumak isterdim.. çünkü vaktin kalıyor annelik ve ev kadınlığı içinde...
evime zaman ayırabildiğim sürece çalışmak en iyisi..
malum ev işleri azaldı bayanların
çoğu şeyi makinalar yapıyor.hanımlar bir saate işlerini hallediyor.
eskiden olsa çalışmazdım sanırım
şeytan boş duran insanı rahat bırakmaz
toplum rahatlığı içiin bayanlar çalışmalı bence![]()
aaaa canım sende aynı benim eşim gibi düşünüyorsunbazen temizlik yapmaktan yoruluyorum akşama yorgun düşüyorum eşim sanki sen mi yaptın makina yaptı diyor
ee peki onu makinaya atmak için ayıran kim sonra yerine yerleştiren kim yine biziz
hepsi 1 saatimizi alsa kaç saat ediyor biliyor musun
bence ev kadınlarının da hakkını yememeli
ben ev hanımı olarak şunu söyleyebilirim ki çalışan bir bayan ayakları üzerinde durduğunu kanıtlayan bir bayan olmak isterdim aslında meslek sahibiyim engelimde yok ama ne yazık ki bizim ailede bayanların çalışması ayıp olduğu için eşim ve eşimin tarafı buna izin vermiyorlar bende akşama kadar eşimi düşünüp o eve gelince ona sarıyorum keşke kafamı dağıtabilecek bir meşguliyetim olsaydı diyorum
![]()
Canım çalışıp para kazanmak ayıp değil ki bence sen gerçekten çalışmak istiyosan davanın arkasında dur ve çalış eşinin ailesi de dursun bir adım geride sen eşini ikna ettikten sonra çok ta öenmli değil :)