- 10 Nisan 2014
- 43.685
- 116.188
- 798
- Konu Sahibi Gizemlikadinnn
-
sen de zengin koca bulamasan da ucundan zengünn akrabası olan koca bulmuşsun o da bir şey üzülmeeBende hiç olmadı zaten, hayallerde satıyorum alıyorum malum.
Fakirlik özgürlüktür baby
He aynen çok şükür görmüşlüğümüz değil de duymuşluğumuz, tanık olmuşluğumuz varsen de zengin koca bulamasan da ucundan zengünn akrabası olan koca bulmuşsun o da bir şey üzülmee
Ben daha çok biliyorum taammi,3 tane tam,3 3Ben bir tek gerçek bebek yapmayı biliyorum herhalde direkt aklıma o geldi
Valla bu aralar en büyük korkum, evde bebek ürünlerine dair bir tek cam rende kaldı.
Ola ki yine ve yeniden olursa ‘darla zatmak’ lazım bu devirde
Çobanın biri kebabı anlatıyormus,şöyle tatlı,böyle lezzetli.He aynen çok şükür görmüşlüğümüz değil de duymuşluğumuz, tanık olmuşluğumuz var
İstemeden mi 3Ben daha çok biliyorum taammi,3 tane tam,3 3
Darlada zatilmiyo,millet parayı evlere gömdü
benim anne de var tarla arsa bir şeyler de ortağı olan dayım avukat maalesef sattırmıyor kendi de almıyorBen daha çok biliyorum taammi,3 tane tam,3 3
Darlada zatilmiyo,millet parayı evlere gömdü
İsteyerek 3İstemeden mi 3
Şimdi gücendim ama kocayı bir hışım uyandırıciiim
Faizler arttı, evler arabalar artık stabilizede kalacak bir süre.
Ben her gün villa falan bakıyorum, sonra yazlık, en son hobi bahçesine düşüyorum baktım o da imarlılar ev parası, olamıyor.
Ablam bir bonzai aldı bana saksıda, onla gözlerimizle süzüşüyoruz
Her gecemin sonu bu şekilde
Yine olsun da bir çaresi bulunur belkibenim anne de var tarla arsa bir şeyler de ortağı olan dayım avukat maalesef sattırmıyor kendi de almıyor
dedem vasiyet bırakmıştı orda bir mahkemelik olduk yıllar sürdü dava kazandık ama gene uğraşamam valla .hem kavga da etmedik dayıı seni mahkemeye veriyorumm avukatını hazırla dedim yavv ben ne iş yapıyorumm hazırım zaten dedii hey gidi yıllar şimdi yaşlandı 70 oldu uyukluyor erkendenYine olsun da bir çaresi bulunur belki
Ahhahhah bonsaineİstemeden mi 3
Şimdi gücendim ama kocayı bir hışım uyandırıciiim
Faizler arttı, evler arabalar artık stabilizede kalacak bir süre.
Ben her gün villa falan bakıyorum, sonra yazlık, en son hobi bahçesine düşüyorum baktım o da imarlılar ev parası, olamıyor.
Ablam bir bonzai aldı bana saksıda, onla gözlerimizle süzüşüyoruz
Her gecemin sonu bu şekilde
Kısmeti yokmuş ablanınİsteyerek 3
Geçen de bir kadin konuşuyordu tvde.
4cocuk yapmış,azmis.
Biri ana biri baba biri bacı biri gardas yerine,kendime de yapacaktım Allah vermedi didi
Benim üzerimden kıssadan hisseler dönüyor bu gece ahahahahAhhahhah bonsaine
Aziz Nesin'in bir ev hikayesini biliyormusun:))
Sen de beklentiyi azaltmissin onun gibi:))
Karadenizli mi:)dedem vasiyet bırakmıştı orda bir mahkemelik olduk yıllar sürdü dava kazandık ama gene uğraşamam valla .hem kavga da etmedik dayıı seni mahkemeye veriyorumm avukatını hazırla dedim yavv ben ne iş yapıyorumm hazırım zaten dedii hey gidi yıllar şimdi yaşlandı 70 oldu uyukluyor erkenden
ben fakir artık uyuyacağım siz fakirlere de iyi geceler dilerimmm .rüyamda belki boğazda bir yalıda olurum belli mi olurBenim üzerimden kıssadan hisseler dönüyor bu gece ahahahah
Durumum o kadar vahim ya
karadenizli değildi dedem ama karadenizli mesleği yapıyordu mütahitti ha ha haKaradenizli mi:)
Onlar son kırıntıyi Karadeniz'e yollamadan canları rahat etmez
Not: Karadenizli
Sopayi kapan gelmesin:)
Vaaa, hatunun rüyası bile zengin işi.ben fakir artık uyuyacağım siz fakirlere de iyi geceler dilerimmm .rüyamda belki boğazda bir yalıda olurum belli mi olur
Kadının biri de diyordu,benim adam çocuğa bayılır:)Kısmeti yokmuş ablanın
Çocuk olayı bence bağımlılık, ikiden sonrası gerçekten müptezel bir durum habire isteniyor.
Şaşırmıyorum artık.
eşim şimdi altın 380 e kadar düşecek dedi kalp krizi geçirdimmmmm vayy paralarımm getti gettiiiiiiKaradenizli mi:)
Onlar son kırıntıyi Karadeniz'e yollamadan canları rahat etmez
Not: Karadenizli
Sopayi kapan gelmesin:)
Hey heeey,daha geçen hafta bogazda simit yedimben fakir artık uyuyacağım siz fakirlere de iyi geceler dilerimmm .rüyamda belki boğazda bir yalıda olurum belli mi olur
Kim demiş ne demiş.eşim şimdi altın 380 e kadar düşecek dedi kalp krizi geçirdimmmmm vayy paralarımm getti gettiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?